2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım bende söylemiştim zaten mamagozun üslubunun yanlış olduğunu. neyse boşverin herkes ne yapıcağını gayet iyi biliyor zaten burda. hayırlısı canım hepimiz için dimi

evet canım bende söylemiştim zaten mamagozun üslubunun yanlış olduğunu. neyse boşverin herkes ne yapıcağını gayet iyi biliyor zaten burda. hayırlısı canım hepimiz için dimi

kesinlikle haklısın canım, hem bizler hem de bebekler için hangisi hayırlıysa o olur inşallah... Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

bugün doğum iznine ayrıldım çok mutluyum sağlık sistemi değiştiği için drlarda rapor işlerinde tecrübesizler bana izin kağıdını kaybetmememi doğum sonrası iznide o kağıda yazacaklarını söylediler

gözün aydın, şimdiden iyi dinlenmeler dilerim... darısı izine ayrılacak tüm arkadaşlarımızın başına ...

arkadaşlar en güzeli hayırlısını dileyip, doktorumuza güvenmemiz. yoksa bu dönemde stese girersek iyi olmaz. normal ve sezeryanın farkını hepimiz biliyoruz elbette ama her doğum hikayesi birbirinden farklıdır. benim doktorum sezeryan olmak isteyen bir çok hastasının normal doğurduğunu söylemişti. nasip kısmet işi. herkese hayırlı doğumlaaaaarrr... bu arada ben de mayıs annesiyim inşallah.. sata göre 21 mayıs:))) daha erken olacak gibi bi his var içimde ama bakalım...

haklısın, her doğum hikayesi ve her kadın birbirinden farklı, hayırlısı olsun hepimiz için... senin de bebeğin hayırlı uğurlu olsun, sana da hayırlı doğumlar

gözün aydın canım. bundan sonra güzelce dinlen artık

karnım çok ağrıyo yaa nedenki mafoldumben

herkese selam kızlar opuyorumnanaktan
bayadır giremedım inşallah hersey yolundadır
ben de kendımı baya halsız hissediyorum şu sıralar.sürekli yatmak ıstıyorum
kansızlık cıkmıstı bi ara ,belki de bebek buyudugu için gunluk aldıgım üç doz demir surubu yetmıyor artık.bakalım doktor ne diycek

gözün aydın canım. bundan sonra güzelce dinlen artık
karnım çok ağrıyo yaa nedenki mafoldumben
selam canım,google da hamilelikte karın ağrıları diye bi ara bakalım agrının seklıne göre su olabilir bu olabilir gibi yazılar var bi oku istersen.ama benım bildiğim kadarıyla artık buyuduklerı için baskı yapıyorlar ve agrılar bu yuzden oluyor.benım de midem agrıyo sanırım ayagıyla midemi sıkıstırıyo benım bücür

muhtemelen hap vericek sana canım
çünkü bende demir şuruplarından aylarca kullandım ancak fayda etmedi
2 hafta önce hap verdi inşallah onun faydasını qörürüm..
inşallah seninde hap almana qerek kalmaz şurupların faydasını qörmüşsündür cnm..
aslında bunu sende anlayabilirsin..
kalp çarpıntın oluyorsa..
bitkin, yorqun düşüyorsan..
bazen nefes almakta zorluk çekiyorsan
ara ara baş dönmen oluyorsa
başın ağrıyorsa bazen..
kansızsın demektir
ama bunlar olmuyorsa kanın iyi demktir

ay kusura bakma canım yazdıklarını anca sımdı gördüm
gecmişi okuyordum neler olmus diye

canım demir hapını kullanamadıgım için suruba gectik zaten
öncesınde kan seviyem düşük cıkmıstı.o yuzden belirtilerini biliyorum.halsizlik,kalp carpıntısı ve üşüme olmustu.basımı dik tutamıyordum.sımdı o derece değil Allahtan da halsizlık olması düşündürüyor benı.bakalım inşallah değildir.reflü yüzünden demir hapı içemiyorum cunku son care kan iğnesi diyebilir onu da istemıyorum bakalım hayırlsı

bu akşamüstü oğluşumu gördükk çokm güzeldi 2000 olmuş 45 cm teyzeleri iyi dinmi 32+0 dayızz
normal kontroldü nts filan bağlamadı 3 4 hafta kala dedi 2 hafta sonra gel dedi ondan sonra her hafta dedi...

buyur canım zemuszemus
aysesinemcim yahu bi gitmişim benım yoklugumda hepiniz fırçayı yemişiniz vallahi kaydirigubbakcemile3
sizi gidi sezaryenciler sizi lmaz:
ben varken sizi kımsecikler üzemez merak etmeyin anacım Çok üzgünüm çoook

yaa tamam iyi normal dogum olsun da mecburen sezaryen olacaklar var aramızda .sezaryen olursa bebek kanser olur denır mı yaaa,yazıktır günahtır
kanser hastasına bile böyle söylenmez el insaf
herseyin bir üslubu var yolu yordamı var kardesım
güya kendıne göre iyilik yapıyor ama burada bir suru anne adayını üzerek tam tersini kazanıyor.

Son düzenleme:
bu akşamüstü oğluşumu gördükk çokm güzeldi 2000 olmuş 45 cm teyzeleri iyi dinmi 32+0 dayızz
normal kontroldü nts filan bağlamadı 3 4 hafta kala dedi 2 hafta sonra gel dedi ondan sonra her hafta dedi...

maşallah canım size
bişi merak ettim yuzunu gösterdi mi senınki
benımkı 2 seferdir ısrarla saklıyor da

slmlar benimde bugun dr kontrolum vardı kızım 2.kilo 200 gr olmuş boyu 45 cm herşey normal dedi
ve çok şükür bebeğim normal doğum posizyonunu almış, ama dönebılır amnıyon sıvısı çok dedi bakalım
hayırlısı hepmızın hakkında, ntsye bağladı kalp atışları normL şimdilik herşey yolunda.

gurbetten canım maşallah bebeğine baya buyuduler artık kızmıydı seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…