Mamagoz, açıkcası ben pek bu tarz konuşmalara cevap vermeyi pek sevmem ama alıntılarınızda adım olduğu için yazmak zorunda hissettim kendimi... ben doktoruma da ebeme de çok güveniyorum, doktorum sezeryan derse ısrar etmeyi falan da düşünmüyorum şahsen... sanki hiç bir şey bilmiyormuşuz, kara cahilmişiz gibi bahsetmişsiniz de, ben hamile kaldığım günden beri bebekle anneyle ilgili ne kadar site varsa hepsini takip etmeye gayret ediyorum, ayrıca sezeryan ve normal doğum hakkında artı ve eksileri anlatan bir sürü makale var, bir tıkla ulaşabileceğimiz... 1 yıldır bu konuda araştırma yaptığınızı söylemişsiniz, sanırım benim doktorum ve ebem en az 20 yıldır bu konularda araştırma yapıyorlardır. burada kimse birbirine sezeryanı övmüyor ayrıca herkesin kişisel tercihi... neyse bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim ama biz de çocuk değiliz yani, biz de araştırıyoruz ve Allahtan hepimiz için hayırlısını diliyoruz...
evet canım bende söylemiştim zaten mamagozun üslubunun yanlış olduğunu. neyse boşverin herkes ne yapıcağını gayet iyi biliyor zaten burda. hayırlısı canım hepimiz için dimi
kesinlikle haklısın canım, hem bizler hem de bebekler için hangisi hayırlıysa o olur inşallah... Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
bugün doğum iznine ayrıldım çok mutluyum sağlık sistemi değiştiği için drlarda rapor işlerinde tecrübesizler bana izin kağıdını kaybetmememi doğum sonrası iznide o kağıda yazacaklarını söylediler
arkadaşlar en güzeli hayırlısını dileyip, doktorumuza güvenmemiz. yoksa bu dönemde stese girersek iyi olmaz. normal ve sezeryanın farkını hepimiz biliyoruz elbette ama her doğum hikayesi birbirinden farklıdır. benim doktorum sezeryan olmak isteyen bir çok hastasının normal doğurduğunu söylemişti. nasip kısmet işi. herkese hayırlı doğumlaaaaarrr... bu arada ben de mayıs annesiyim inşallah.. sata göre 21 mayıs:))) daha erken olacak gibi bi his var içimde ama bakalım...
bugün doğum iznine ayrıldım çok mutluyum sağlık sistemi değiştiği için drlarda rapor işlerinde tecrübesizler bana izin kağıdını kaybetmememi doğum sonrası iznide o kağıda yazacaklarını söylediler
gözün aydın canım. bundan sonra güzelce dinlen artık
karnım çok ağrıyo yaa nedenki mafoldumben
geçmiş olsun Özlem...
ben kaçıyorum kızlar, hepinize iyi akşamlar dilerim....
selam canım,google da hamilelikte karın ağrıları diye bi ara bakalım agrının seklıne göre su olabilir bu olabilir gibi yazılar var bi oku istersen.ama benım bildiğim kadarıyla artık buyuduklerı için baskı yapıyorlar ve agrılar bu yuzden oluyor.benım de midem agrıyo sanırım ayagıyla midemi sıkıstırıyo benım bücürgözün aydın canım. bundan sonra güzelce dinlen artık
karnım çok ağrıyo yaa nedenki mafoldumben
herkese selam kızlar opuyorumnanaktan
bayadır giremedım inşallah hersey yolundadır
ben de kendımı baya halsız hissediyorum şu sıralar.sürekli yatmak ıstıyorum
kansızlık cıkmıstı bi ara ,belki de bebek buyudugu için gunluk aldıgım üç doz demir surubu yetmıyor artık.bakalım doktor ne diycek
:
muhtemelen hap vericek sana canım
çünkü bende demir şuruplarından aylarca kullandım ancak fayda etmedi
2 hafta önce hap verdi inşallah onun faydasını qörürüm..
inşallah seninde hap almana qerek kalmaz şurupların faydasını qörmüşsündür cnm..
aslında bunu sende anlayabilirsin..
kalp çarpıntın oluyorsa..
bitkin, yorqun düşüyorsan..
bazen nefes almakta zorluk çekiyorsan
ara ara baş dönmen oluyorsa
başın ağrıyorsa bazen..
kansızsın demektir
ama bunlar olmuyorsa kanın iyi demktir
hu hu uuu
bu akşamüstü oğluşumu gördükk çokm güzeldi 2000 olmuş 45 cm teyzeleri iyi dinmi 32+0 dayızz
normal kontroldü nts filan bağlamadı 3 4 hafta kala dedi 2 hafta sonra gel dedi ondan sonra her hafta dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?