maşallah canım size
bişi merak ettim yuzunu gösterdi mi senınki
benımkı 2 seferdir ısrarla saklıyor da
slmlar benimde bugun dr kontrolum vardı kızım 2.kilo 200 gr olmuş boyu 45 cm herşey normal dedi
ve çok şükür bebeğim normal doğum posizyonunu almış, ama dönebılır amnıyon sıvısı çok dedi bakalım
hayırlısı hepmızın hakkında, ntsye bağladı kalp atışları normL şimdilik herşey yolunda.
gurbetten canım maşallah bebeğine baya buyuduler artık kızmıydı seninki?
slmlar benimde bugun dr kontrolum vardı kızım 2.kilo 200 gr olmuş boyu 45 cm herşey normal dedi
ve çok şükür bebeğim normal doğum posizyonunu almış, ama dönebılır amnıyon sıvısı çok dedi bakalım
hayırlısı hepmızın hakkında, ntsye bağladı kalp atışları normL şimdilik herşey yolunda.
darısı basıma diyeyim o zamangösterdi canım
sana da maşallah canım
darısı basıma diyeyim o zaman
çok özledim çunku boshayallersmile
selamlar kimseler varmısempatiksalakcinni
evet canım inşallah seninki de gösterir yaramaz sana nazlanıyo galiba
iyi geceler kızlr kaçtım ben kociş halı sahadan gelir meyve hazırlayayımmm....bebişleri öptümmm
valla bildin canım
hiç sorma bu kızın gelişi bile nazla niyazla oldu akannehir
bugün doğum iznine ayrıldım çok mutluyum sağlık sistemi değiştiği için drlarda rapor işlerinde tecrübesizler bana izin kağıdını kaybetmememi doğum sonrası iznide o kağıda yazacaklarını söylediler
herkese selam kızlar opuyorumnanaktan
bayadır giremedım inşallah hersey yolundadır
ben de kendımı baya halsız hissediyorum şu sıralar.sürekli yatmak ıstıyorum
kansızlık cıkmıstı bi ara ,belki de bebek buyudugu için gunluk aldıgım üç doz demir surubu yetmıyor artık.bakalım doktor ne diycek
Nerelerdesin? Merak etmiştim seni... Kansızlık, haşsizlik yapar, bir de giderek ağırlaşıyoruz, ben de sürekli bir enerji azalması hissediyorum. İzne ayrıldın mı?
maşallah canım size
bişi merak ettim yuzunu gösterdi mi senınki
benımkı 2 seferdir ısrarla saklıyor da
Bu konuda da aynı şeyi yaşamışız.kaydirigubbakcemile5 İki seferdir koluyla kapıyor yüzünü, nazlı oğluşum :)))
Maşallah
bu akşamüstü oğluşumu gördükk çokm güzeldi 2000 olmuş 45 cm teyzeleri iyi dinmi 32+0 dayızz
normal kontroldü nts filan bağlamadı 3 4 hafta kala dedi 2 hafta sonra gel dedi ondan sonra her hafta dedi...
Seninkine de maşallah
Mamagoz, açıkcası ben pek bu tarz konuşmalara cevap vermeyi pek sevmem ama alıntılarınızda adım olduğu için yazmak zorunda hissettim kendimi... ben doktoruma da ebeme de çok güveniyorum, doktorum sezeryan derse ısrar etmeyi falan da düşünmüyorum şahsen... sanki hiç bir şey bilmiyormuşuz, kara cahilmişiz gibi bahsetmişsiniz de, ben hamile kaldığım günden beri bebekle anneyle ilgili ne kadar site varsa hepsini takip etmeye gayret ediyorum, ayrıca sezeryan ve normal doğum hakkında artı ve eksileri anlatan bir sürü makale var, bir tıkla ulaşabileceğimiz... 1 yıldır bu konuda araştırma yaptığınızı söylemişsiniz, sanırım benim doktorum ve ebem en az 20 yıldır bu konularda araştırma yapıyorlardır. burada kimse birbirine sezeryanı övmüyor ayrıca herkesin kişisel tercihi... neyse bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim ama biz de çocuk değiliz yani, biz de araştırıyoruz ve Allahtan hepimiz için hayırlısını diliyoruz...
evet canım bende söylemiştim zaten mamagozun üslubunun yanlış olduğunu. neyse boşverin herkes ne yapıcağını gayet iyi biliyor zaten burda. hayırlısı canım hepimiz için dimi
kesinlikle haklısın canım, hem bizler hem de bebekler için hangisi hayırlıysa o olur inşallah... Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
buyur canım zemuszemus
aysesinemcim yahu bi gitmişim benım yoklugumda hepiniz fırçayı yemişiniz vallahi kaydirigubbakcemile3
sizi gidi sezaryenciler sizilmaz:
ben varken sizi kımsecikler üzemez merak etmeyin anacım Çok üzgünüm çoook
yaa tamam iyi normal dogum olsun da mecburen sezaryen olacaklar var aramızda .sezaryen olursa bebek kanser olur denır mı yaaa,yazıktır günahtır
kanser hastasına bile böyle söylenmez el insaf
herseyin bir üslubu var yolu yordamı var kardesım
güya kendıne göre iyilik yapıyor ama burada bir suru anne adayını üzerek tam tersini kazanıyor.
üzülmek değilde herkes çok hassas tabi o yüzden herşey yanlış anlaşılabiliyor.
hepimiz için hayırlısı olsun diyoruz
mamagoz, soylediklerine katiliyorum. son zamanlarda cevremde normal dogum pek duymadim, herkes normal istiyor ancak son haftalarda olusan bir problem sebebiyle sezaryene donuluyor.
burada doktor payinin buyuk oldugunu dusunuyorum.
kendim de ayni seyi yasamamak icin her kontrolumde doktoruma kararimi gosterip onu ince ince isledim, doktor bu bebek 5 kilo olmadikca normal doguracagim diye...
Son haftalarda olur da doktorum bir problemden bahseder de sezaryenden yana israr ederse, sanirim baska bir iki doktora daha gidip kendimi gosteririm.
Sezaryene karsi falan degilim. Gercekten ciddi bir problem olmadikca normal seyreden bir dogum olayina gereksiz mudaheleye karsiyim.
bu arada temmuz ve ağustos annelerine de yazmıştım, haziran annelerine yazamadım çünkü son sayfalarında hiç bu konular geçmemişti nereden gireceğimi bilememiştim. neyse şimdi cevap var mı onları da kırdıysam ya diye baktım, temmuz ve ağustos anneleri bana 1 cevap bile yazmamışlar :) bir yandan kimseyi üzmediğime sevindim, bir yandan da beni görmezden geldiler herhalde diye düşündüm. nisan annelerine bilerek birşey yazmadım çünkü hepsi sırayla doğurmak üzeredir, ve belki de doktor değişme zamanları ya da fırsatları olmaz diye yazmadım. kendimce incelik yaptım yani :) nasıl olsa mayısa daha var diye yazdım size. inşallah hepinizin karşısına çok dürüst çok ehil doktorlar çıkar ve hepiniz bebeklerinizi sağ sağlim kucaklarınıza alır ve bir ömür boyu sağlıkla sevgi mutluluk ve huzurla büyütürsünüz. ben de sezaryenle doğan bir bebeğin annesiyim bu arada. (tabi ben kandırılıdım doğum esnasında, bundan şüphem yok) şimdi uyuyor, ben de size yazıyorum fırsattan istifade. iyi geceler.
bu arada temmuz ve ağustos annelerine de yazmıştım, haziran annelerine yazamadım çünkü son sayfalarında hiç bu konular geçmemişti nereden gireceğimi bilememiştim. neyse şimdi cevap var mı onları da kırdıysam ya diye baktım, temmuz ve ağustos anneleri bana 1 cevap bile yazmamışlar :) bir yandan kimseyi üzmediğime sevindim, bir yandan da beni görmezden geldiler herhalde diye düşündüm. nisan annelerine bilerek birşey yazmadım çünkü hepsi sırayla doğurmak üzeredir, ve belki de doktor değişme zamanları ya da fırsatları olmaz diye yazmadım. kendimce incelik yaptım yani :) nasıl olsa mayısa daha var diye yazdım size. inşallah hepinizin karşısına çok dürüst çok ehil doktorlar çıkar ve hepiniz bebeklerinizi sağ sağlim kucaklarınıza alır ve bir ömür boyu sağlıkla sevgi mutluluk ve huzurla büyütürsünüz. ben de sezaryenle doğan bir bebeğin annesiyim bu arada. (tabi ben kandırılıdım doğum esnasında, bundan şüphem yok) şimdi uyuyor, ben de size yazıyorum fırsattan istifade. iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?