geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, bu mevsimin gribi de hiç çekilmez..
aybiymisiz tatlim valla benimkide sol da dokunamiyorum acidan..bu arada dikkat et tatlim gecmis olsun hamileligimde 3 kere grip oldum cok zorr:CüvCüv:senağlama
ya ben kendime hiç dikkat etmiyorum
incecik qiyiniorum evi de çok sık havalandırıyorum
farkında olmadan üşütüyorum
bi hamileliğimin başında böle qrip oldum
bide şimdi.. inşallah biran önce atlatırım:Saruboceq:
haklısın canım hayırlısı olsun,tabiki okadar para verilmez normal yolla gelen bebeği her doktor her hastanede doğurtabilir işi ticarete dökmüşler artık
kızlar hastanelerinizin doğum fiyatlarını biliyor musunuz?
biz dün sonunda öğrenebildik; normal doğum 2000 TL, sezeryan 2500. bana çok geldi ama eşim boşver nazımız geçer dio.:bbo:
bilmiyorum işte canım nst için tarih verdi21 28 nisan ve 5 mayıs bişey olursa geçeceğim nisayaSinem, bozma moralini canım, ben de olsam alınırdım tabi, hepimiz sorularımıza cevap almak, ilgilenilmek istiyoruz, zaten hassas bir dönemdeyiz, doktorlarımızın da ona göre davranması gerek aslında...benim de önceki doktorum ne sorsam normal, olabilir gibi cevaplar veriyordu, hatta şu şöyle oldu bundan olabilir mi falan diye söylüyordum onlara bile havada tek kelimelik cevaplar veriyordu. şimdiki ben sormadan anlatıyor sağolsun :)) bu saatten sonra da doktor değiştirmek çok gerekli olmadıkça zor olur canım , hayırlısı olsun senin için...
aynen canım insan hiç güvenemiyordoktorlara güvenmediğim için 3 doktora gidiyorum kızlar
biri herşeyi kestirip atıyo du hep kendi bildiği
diğeri katılıyo söylediklerimle yorum yapıyordu
biride varkı sezen cim şuan sana ne söylesem kafan karışır doğumla ilgili
kramp girmeye basladı hemen nasıl oluyo ağrısı uzun mu felan sonra testler ve işlaç şuana kadar iki doktor sezeryan dedi
buda baktı normal dedi
doktorlar işi ticaret haline getirmişler artık
bide bizim duygusallığımız var tabi
ayşecim ne desem bilmiyorum
hangi doktormuş canım?birlikte gidelimbende aynı durumdan muzdaripim ..
bir türlü hanqi hastaneye ve dr qideceğime bu yüzden karar veremiyorum
benim bebeğiminm başı aşağıya 27. haftasında döndü ve öyle kaldı..
ilk qittiğim dr çok qüzel dönüş yapmış normal doğum dedi..
ikinci qittiğim dr da sezeryan olabilirsin dedi..
üçüncü qittiğim dr da normal dedi fakat ben bir türlü hiç birisine qüvenemiyorum
bu hafta qörümcemin qittiği dr da qidicem
nisa hastanesine..
inşallah dr iyidir de ona devam ederim yaabilmiyorumkismile
qörümcem 5 çocuğunuda onda doğurmuş çok memnunmuş
canım ya üzülmeyin Alalh dert vermesin gönülleriniz bir önemli olan da o yanında olsa da aranız kötü olsa daha mı iyi boşver özleyin birbirinizi aşkınız artsınakşam eşimle ağladık ağladık anlatamam çok duygusal oldum yasenağlama
biz dün sonunda öğrenebildik; normal doğum 2000 TL, sezeryan 2500. bana çok geldi ama eşim boşver nazımız geçer dio.:bbo:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinelmaz:
nerde oturuyorsun canım,evet fazla heleki normal doğuma ne akdar para alıyorlar
hangi doktormuş canım?birlikte gidelim
işte 2000 TL normal doğum canım. eşim SGK kaç para peki diye sordu, doktor bu SGK fiyatı zaten diyince ölee kalakaldık. :1shok: ama doktorumuzdan çok memnunuz vercez artık o parayı napalım. :bbo:
valla kizlar doktor konusu cok onemli keske turkiyede olsamda alternatiflerim olsa,,ama burda eve yakin doktor olsun dedik akrabalarin tavsiyesine basladik ee malum yer yurtta yeni olmak da kotu bisey bilmiyorsun bir suru dert yasadim,ve yasiyorum da elin almani anlamiyor ki,benim demir hapini bile yeni verdiler kan degerim 6 ya dusmus dusunun artik simdi panik oldular ben de diyorum ki neden dokuluyorum ve simdi hep yatiyorum ve bol carpintiyla yasiyorumm offf off o yuzden guvenmiyorsani degistirin biz cok gec kaldik oyle bile olsa yakinda baska doktor yok(((
doktorun adını bilmiorum canım
buqün qörümcemi arayıp sorarım inş.
birde dr kapalıymış qörümcemin dediğine qöre
her işini besmeleyle yapıyor
bebeği tekbirlerle doğurtuyor dedi alkisalkisalkis
Günaydın arkadaslar bakıyorum havalar etkıledı bızı.Ben de haftasonu sıcagına aldanıp içim de hep yandığı için dondurma yedım sımdı bogazlarım agrıyor dıkkat edın kendınıze sız de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?