2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, bu mevsimin gribi de hiç çekilmez..

ya ben kendime hiç dikkat etmiyorum
incecik qiyiniorum evi de çok sık havalandırıyorum
farkında olmadan üşütüyorum
bi hamileliğimin başında böle qrip oldum
bide şimdi.. inşallah biran önce atlatırım:Saruboceq:

kızlar hastanelerinizin doğum fiyatlarını biliyor musunuz?

biz dün sonunda öğrenebildik; normal doğum 2000 TL, sezeryan 2500. bana çok geldi ama eşim boşver nazımız geçer dio.
:bbo:

aybiymisiz tatlim valla benimkide sol da dokunamiyorum acidan..bu arada dikkat et tatlim gecmis olsun hamileligimde 3 kere grip oldum cok zorr:CüvCüv:senağlama

maşallah bebişlerimize onlar kuvvetlendi artık o yüzden canımızı acıtıolar..
saol canım qerçekten hamilelikte qrip qeçirmek çok zor :sinifsinif:

haklısın canım hayırlısı olsun,tabiki okadar para verilmez normal yolla gelen bebeği her doktor her hastanede doğurtabilir işi ticarete dökmüşler artık

tabiki canım yaa
sırf bu yüzden hastane bulamadım zaten
normal doğumda hiç para almamaları lazım
hatta bize para vermeleri lazımkaydirigubbakcemile3
biz bir sürü gayret qösterioz doğsunlar die
onlarda sadece bebeğe bakıp alıyolar
benim babannem , anneannem köydeyken
çay kesmeye qittiklerinde çaylıkta kendi kendilerini doğurup dönerlermiş
bilmiyorumkismile

biz dün sonunda öğrenebildik; normal doğum 2000 TL, sezeryan 2500. bana çok geldi ama eşim boşver nazımız geçer dio.

nerde oturuyorsun canım,evet fazla heleki normal doğuma ne akdar para alıyorlar

bilmiyorum işte canım nst için tarih verdi21 28 nisan ve 5 mayıs bişey olursa geçeceğim nisaya

aynen canım insan hiç güvenemiyor

hangi doktormuş canım?birlikte gidelim

akşam eşimle ağladık ağladık anlatamam çok duygusal oldum yasenağlama
canım ya üzülmeyin Alalh dert vermesin gönülleriniz bir önemli olan da o yanında olsa da aranız kötü olsa daha mı iyi boşver özleyin birbirinizi aşkınız artsın

canım benim hastanede doğum kampanyası varmış çocuk doktoru, iki gece masrafları ameliyat hemşiresi falan dahil 1,500 TL. bize uygun geldi çünkü benimki sezeryanlı olucak birde hastenenin çocuk yoğun bakım üniteside var.

ben ilk şafak hastanesine qitmiştim
orda sezeryan doğum bin tl

ikinci qittiğim hastane özel yıldız tabya idi..
ordada normal doğum 350 sezeryan 650 tl..
oraya qitmememin sebebi burdan araştırdım bi tane arkadaş orda doğum yapmış ancak o hastanede mikrop kapmış 1 yıldır uğraşıorbilmiyorumkismile
korktum bende qitmedim daha..

üçüncü qittiğim hastane haznedar hospitalium du
orda normal doğum da sezeryan da bin tl.. ancak odalara falan ayrıyetten ücret alıyorlarmış
dr da sezeryan dedi diye qıcık olduk alsanaalsanasmile

dördüncü qittiğim hastane medicina hospital di
orda normal doğum 250 sezeryan 500 dedi CADIARZU
ama hastane çok pis di..

bu hafta da nisa hastanesine qidicem
bakalım nolcaksempatiksalakcinni
qeziom valla daha zamanım varken sempatiksalakcinni

nerde oturuyorsun canım,evet fazla heleki normal doğuma ne akdar para alıyorlar

işte 2000 TL normal doğum canım. eşim SGK kaç para peki diye sordu, doktor bu SGK fiyatı zaten diyince ölee kalakaldık. :1shok: ama doktorumuzdan çok memnunuz vercez artık o parayı napalım. :bbo:

hangi doktormuş canım?birlikte gidelim

doktorun adını bilmiorum canım
buqün qörümcemi arayıp sorarım inş.
birde dr kapalıymış qörümcemin dediğine qöre
her işini besmeleyle yapıyor
bebeği tekbirlerle doğurtuyor dedi alkisalkisalkis

valla kizlar doktor konusu cok onemli keske turkiyede olsamda alternatiflerim olsa,,ama burda eve yakin doktor olsun dedik akrabalarin tavsiyesine basladik ee malum yer yurtta yeni olmak da kotu bisey bilmiyorsun bir suru dert yasadim,ve yasiyorum da elin almani anlamiyor ki,benim demir hapini bile yeni verdiler kan degerim 6 ya dusmus dusunun artik simdi panik oldular ben de diyorum ki neden dokuluyorum ve simdi hep yatiyorum ve bol carpintiyla yasiyorumm offf off o yuzden guvenmiyorsani degistirin biz cok gec kaldik oyle bile olsa yakinda baska doktor yok (((

işte 2000 TL normal doğum canım. eşim SGK kaç para peki diye sordu, doktor bu SGK fiyatı zaten diyince ölee kalakaldık. :1shok: ama doktorumuzdan çok memnunuz vercez artık o parayı napalım. :bbo:

:1shok:
üstüne az daha ekleyin de hastaneyi satın alın bence delikafadulden

ay canım yaa Allah yardımcın olsun üzme kendini
her yerde doğum aynı .. önemli olan doktorun ilqili,titiz olsun
ve doğum yapacağın hastane temiz olsun yeter..
:1hug:

Günaydın arkadaslar bakıyorum havalar etkıledı bızı.Ben de haftasonu sıcagına aldanıp içim de hep yandığı için dondurma yedım sımdı bogazlarım agrıyor dıkkat edın kendınıze sız de

kızlar bizimde yüksek doğum ücretlerimiz gittiğim hastanede ancak ben ondan değil de ekstra masraftan korkuyorum,örneğin sana komposto felan getiriliyomuş,sende ne bilcen ikram sanıp içiyosun,sonra çıkarken faturanda 200liralık komposto olabileceğini öğreniyorsun,bunları iyice araştırın derim

benim annem de aynı şekilde olduğu için orayı tavsiye ediyor, ben de eşim de girsin isitiyorum doğuma, orda alırlar mı bilimyorum of çok karıştı kafam yaaa
bi sürü dert
izolasyon yaptıracaktık çatımıza, tamam geliyoruz dedi geleceğim dediği gün sizin oranın m2si düşük gelemiyoruz dedi diğer her ustayı ona göre ayarladık şimdi hiç bişey olmuyor doğurayım hemen kickboksa başlycam diyorum böyle içimdeki negatif enerjiyi atabileceğim en iyi şey dövüş sporları şu an yoksa birinin ya kalbini ya kafasını kıracağım, ne sorumsuz bu insanlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…