2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım.. dikkat et kendine..
havalar öyle değişti ki
bir qün yaz bir qün kış yaşıyoruz sanki bilmiyorumkismile

Kızlarrrr Nisa hastanesini aradım sizin için :)))) orada da paket hazırlanmış doğum paketi sezeryan için 775 TL. imiş 2 gece artı çocuk dr. annenin bakımı tüm tahliller bilginize hanımlar

Kızlarrrr Nisa hastanesini aradım sizin için :)))) orada da paket hazırlanmış doğum paketi sezeryan için 775 TL. imiş 2 gece artı çocuk dr. annenin bakımı tüm tahliller bilginize hanımlar

oo iyiymiş valla
o zaman normal doğum daha uyqundursositososito

günaydın kızlar grip olanlara geçmiş olsun zaten nefes darlığı var bir de burundan nefes alamamak çok zor,
bebişlerini görenlere maşallah ne güzel artık iyi pozlar veriyorlar tabi,
benim hastane 400 alıyo C sınıfı olduğu için sanırım odalarına falan baktım normal önemli olan temiz olması doktora güven çok önemli tabi bir de benim eve çok yakın ondan tercih ettim 100 m yürüyerek gidicem acil bir şey olursa da iyi diye öyle düşündük A sınıfı hastaneler daha yüksek alıyor tabi çünkü yoğun bakım üniteleri çok iyi o konuyu da konuştuk doktorumla benim gittiğim hastanenin A sınıfı olarak Kartal da şubesi olduğundan allah korusun acil durumda gidilebildiğini söyledi

kızlar ben özel değilde üniversite hastanesinde doğum yapacağım
benim gibi üniversiteyi tercih eden yok mu?
doktorum doçent eğer doğuma o girsin dersem normal içinde sezeryan içinde 600 verecekmişim özel yatak içinde 25 tl fark günlük olarak yeni doğan yoğun bakımı da iiiiiii bence ama bilmiyorum sizin ücretler çok uçuk bunun yanında

benimde aklımın bi ucunda hep tıp fakültesi var zaten canım. bide babam orda hoca mutlaka yardımı olur diğer hocaların. bize teklif etmişti babam ama eşim yardım almak konusunda ketum biridir. ille kendi yapcak halletcek her işi. ama zorda kalırsak bende kesinlikle üniversite hastanesi düşünüyorum.

hoşqeldiniz kızlar :1hug:

bende de bi özel hastane korkusu var babaannem için aylarca kaldık rahat ilgili ama yetersiz gibi geliyor kalp krizinden sonra gitmiştik yatırıp serum felan verip bizi devlete gönderdiler boşu boşuna kadını yordular yeterli değilseniz başta söyleyin değilmi daha sonrasında başka bi tedavi için yatırdıl kortizonla böbreklerini mafettiler doğru devlete orada iyileşti bilmiyorumda sorunlardan korktuğum için güvenemiyorumohaoldumsmile

he walla daha uygundur aklinialirimsmile

:dance: ben bu hafta eşimle beraber qidip iyice bir konuşayım
dr falanda öğrenirim qörümcemden bakarım dr da iyi mi temiz mi işini nasıl yapıyor die
eğer memenun kalırsam haber veririm :teytey:

günaydın mayıs anneleri...bebişlerini görenlere maşallah diyorum...
hastane fiyatları konuşulmuş benim hastanemde özel ve A sınıfı üstelik fiyatıda uygun normal doğum tüm ekstralar dahil bebeğin ilk muaynesi aşısı vs. 550 lira sezeryanda 1000 tl.ondada tüm ekstralar dahil..yenidoğan bakım üniteside mevcut...1 gece kaldım gayet memnun kaldım..yemekler falanda iyiydi..inş. doğumdanda memnun kalırım.....

üniversite hastaneleri uyqun oluyo evet
benim eşimin yenqeside izmit üni. hastanesinde doğum yaptı
hem çok memnun kalmıştı hemde fiyat olarak çok uyqundua.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…