benım tıcker ım burda hep bıgun gerıden gıdıyo evde actıgımda normal nedenkı
Gecmiş olsun valla bende dondurma veya meyve suyu soguk soguk goturdum bı guzel gıttıkı ıcerken sımdı kırgınlık var ustumde bırde burda havalar anıden sogudu 10 derece aldandık yanı yalancı bahar havasına carptı
Kızlarrrr Nisa hastanesini aradım sizin için :)))) orada da paket hazırlanmış doğum paketi sezeryan için 775 TL. imiş 2 gece artı çocuk dr. annenin bakımı tüm tahliller bilginize hanımlar
oo iyiymiş valla
o zaman normal doğum daha uyqundursositososito
selam kızlar
kızlar ben özel değilde üniversite hastanesinde doğum yapacağım
benim gibi üniversiteyi tercih eden yok mu?
doktorum doçent eğer doğuma o girsin dersem normal içinde sezeryan içinde 600 verecekmişim özel yatak içinde 25 tl fark günlük olarak yeni doğan yoğun bakımı da iiiiiii bence ama bilmiyorum sizin ücretler çok uçuk bunun yanında
günaydın kızlar grip olanlara geçmiş olsun zaten nefes darlığı var bir de burundan nefes alamamak çok zor,
bebişlerini görenlere maşallah ne güzel artık iyi pozlar veriyorlar tabi,
benim hastane 400 alıyo C sınıfı olduğu için sanırım odalarına falan baktım normal önemli olan temiz olması doktora güven çok önemli tabi bir de benim eve çok yakın ondan tercih ettim 100 m yürüyerek gidicem acil bir şey olursa da iyi diye öyle düşündük A sınıfı hastaneler daha yüksek alıyor tabi çünkü yoğun bakım üniteleri çok iyi o konuyu da konuştuk doktorumla benim gittiğim hastanenin A sınıfı olarak Kartal da şubesi olduğundan allah korusun acil durumda gidilebildiğini söyledi
selam kızlar
bende de bi özel hastane korkusu var babaannem için aylarca kaldık rahat ilgili ama yetersiz gibi geliyor kalp krizinden sonra gitmiştik yatırıp serum felan verip bizi devlete gönderdiler boşu boşuna kadını yordular yeterli değilseniz başta söyleyin değilmi daha sonrasında başka bi tedavi için yatırdıl kortizonla böbreklerini mafettiler doğru devlete orada iyileşti bilmiyorumda sorunlardan korktuğum için güvenemiyorumohaoldumsmilebenimde aklımın bi ucunda hep tıp fakültesi var zaten canım. bide babam orda hoca mutlaka yardımı olur diğer hocaların. bize teklif etmişti babam ama eşim yardım almak konusunda ketum biridir. ille kendi yapcak halletcek her işi. ama zorda kalırsak bende kesinlikle üniversite hastanesi düşünüyorum.
he walla daha uygundur aklinialirimsmile
kızlar inş yarın son iş günüm :teytey:
kızlar ben özel değilde üniversite hastanesinde doğum yapacağım
benim gibi üniversiteyi tercih eden yok mu?
doktorum doçent eğer doğuma o girsin dersem normal içinde sezeryan içinde 600 verecekmişim özel yatak içinde 25 tl fark günlük olarak yeni doğan yoğun bakımı da iiiiiii bence ama bilmiyorum sizin ücretler çok uçuk bunun yanında
kızlar inş yarın son iş günüm :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?