kızlar bizimde yüksek doğum ücretlerimiz gittiğim hastanede ancak ben ondan değil de ekstra masraftan korkuyorum,örneğin sana komposto felan getiriliyomuş,sende ne bilcen ikram sanıp içiyosun,sonra çıkarken faturanda 200liralık komposto olabileceğini öğreniyorsun,bunları iyice araştırın derim
doktorun adını bilmiorum canım
buqün qörümcemi arayıp sorarım inş.
birde dr kapalıymış qörümcemin dediğine qöre
her işini besmeleyle yapıyor
bebeği tekbirlerle doğurtuyor dedi alkisalkisalkis
Günaydın arkadaslar bakıyorum havalar etkıledı bızı.Ben de haftasonu sıcagına aldanıp içim de hep yandığı için dondurma yedım sımdı bogazlarım agrıyor dıkkat edın kendınıze sız de
benim annem de aynı şekilde olduğu için orayı tavsiye ediyor, ben de eşim de girsin isitiyorum doğuma, orda alırlar mı bilimyorum of çok karıştı kafam yaaa
bi sürü dert
izolasyon yaptıracaktık çatımıza, tamam geliyoruz dedi geleceğim dediği gün sizin oranın m2si düşük gelemiyoruz dedi diğer her ustayı ona göre ayarladık şimdi hiç bişey olmuyor doğurayım hemen kickboksa başlycam diyorum böyle içimdeki negatif enerjiyi atabileceğim en iyi şey dövüş sporları şu an yoksa birinin ya kalbini ya kafasını kıracağım, ne sorumsuz bu insanlar ya
canım seni yanıltmak gibi olmasın ama dün demiştim ya benim arkadaş orada doğum yaptı diye arkadaşta sezeryanla oldu orada fakat ekstra ödemeler yapıldı hastanenin çocuk yoğun bakım ünitesi falan yokmuş tabi illaki gereklimi diye düşünüyorsundur değil ama elbet bunları düşünmek lazım çünkü ekstara ödemelerle geçen sene 1,500 TL. den fazla ödeme yapmış ben o yüzden çok araştırdım sizde dikkat edinki nolur nolmaz hesaplı olucak derken aynı hesaba getirmeyin
ve böylece ben yine başa dönüyorum :çok üzgünüm:canım seni yanıltmak gibi olmasın ama dün demiştim ya benim arkadaş orada doğum yaptı diye arkadaşta sezeryanla oldu orada fakat ekstra ödemeler yapıldı hastanenin çocuk yoğun bakım ünitesi falan yokmuş tabi illaki gereklimi diye düşünüyorsundur değil ama elbet bunları düşünmek lazım çünkü ekstara ödemelerle geçen sene 1,500 TL. den fazla ödeme yapmış ben o yüzden çok araştırdım sizde dikkat edinki nolur nolmaz hesaplı olucak derken aynı hesaba getirmeyin
valla bu hastaneyi qörümcem eşime anlatmış
eşimde qidip bakalım dedi kafasına yatmaz o kadar pahalıysa
boshayallersmile
ve böylece ben yine başa dönüyorum :çok üzgünüm:
evde doğurabilir miyim acaba?ya da sağlık ocakları doğum yaptırıyor mu? evimizin hemen altında bi sağlık ocağı var
kızlar bizimde yüksek doğum ücretlerimiz gittiğim hastanede ancak ben ondan değil de ekstra masraftan korkuyorum,örneğin sana komposto felan getiriliyomuş,sende ne bilcen ikram sanıp içiyosun,sonra çıkarken faturanda 200liralık komposto olabileceğini öğreniyorsun,bunları iyice araştırın derim
canım ilk başta cazip fiyat veriyorlar sonrasında hesap kabarık geliyor boshayallersmile
evet canım doğru çünkü bende az önce qittiğim hastane fiyatlarını verdim ya
mesela onların içinde extra fiyatlar eklenmemiş oda masrafıydı , serumuydu bilmem nesi falan
hepsi kazık bunlaırn yaa
qelin kızlar bi sağlık ocağı kiralayıp birbirimizi doğurtalım delikafadulden
fiyatı hatırlamıyorum net olarak ama astronomik bir rakamdı,vişne suyu getirmişler bir sürahi,sonra da telefondan sürekli isteyebilirsiniz demişler,tabi bizimkilerde ikram diye 3gün boyunca gelene gidene,lohusaya,ikram etmişler :)o nası kompostoymuş öleee? altın tozu mu varmış içindeee vişşşş babooooooooooo??:1shok:
ben varım bi de doğum hemşiresi ohh sen sağ ben selamet:enbuyukkk::hooray:
fiyatı hatırlamıyorum net olarak ama astronomik bir rakamdı,vişne suyu getirmişler bir sürahi,sonra da telefondan sürekli isteyebilirsiniz demişler,tabi bizimkilerde ikram diye 3gün boyunca gelene gidene,lohusaya,ikram etmişler :)
böyle ekstralar olabiliyor diyorum,dikkatli olun :)
ben diyorum evde doğurcm diye,ablam hemşire ama ebe değil,yakın bir arkadaşı ebe hemşire,onuda çağırırız,2hemşire :)küçük ablamda çok doğum yaptırmış ama insanlara değil,veteriner hekim kendisi :)olsun yinede faydası olur,ben evde doğurcam kızlarben varım bi de doğum hemşiresi ohh sen sağ ben selamet:enbuyukkk::hooray:
ve böylece ben yine başa dönüyorum :çok üzgünüm:
evde doğurabilir miyim acaba?ya da sağlık ocakları doğum yaptırıyor mu? evimizin hemen altında bi sağlık ocağı var
gunaydin canim gecmis olsunboshayallersmile
qünaydın cnm bende qeçen hafta dondurma yedim ancak hastaalanmadım
bu hafta yemedim hastalandım
yesemiydim acaba yaf :icecream:
ben diyorum evde doğurcm diye,ablam hemşire ama ebe değil,yakın bir arkadaşı ebe hemşire,onuda çağırırız,2hemşire :)küçük ablamda çok doğum yaptırmış ama insanlara değil,veteriner hekim kendisi :)olsun yinede faydası olur,ben evde doğurcam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?