2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vay vayy ticarete bak yahu dikkat etmek sartalsanaalsanasmileaklinialirimsmilelmaz:

canım seni yanıltmak gibi olmasın ama dün demiştim ya benim arkadaş orada doğum yaptı diye arkadaşta sezeryanla oldu orada fakat ekstra ödemeler yapıldı hastanenin çocuk yoğun bakım ünitesi falan yokmuş tabi illaki gereklimi diye düşünüyorsundur değil ama elbet bunları düşünmek lazım çünkü ekstara ödemelerle geçen sene 1,500 TL. den fazla ödeme yapmış ben o yüzden çok araştırdım sizde dikkat edinki nolur nolmaz hesaplı olucak derken aynı hesaba getirmeyin

qünaydın cnm bende qeçen hafta dondurma yedim ancak hastaalanmadım
bu hafta yemedim hastalandım
yesemiydim acaba yaf :icecream:

benim bilidğime qöre orda tercihen eşinide doğuma alıyorlar canım
bilmiyorumkismile

valla bu hastaneyi qörümcem eşime anlatmış
eşimde qidip bakalım dedi kafasına yatmaz o kadar pahalıysa
boshayallersmile

ve böylece ben yine başa dönüyorum :çok üzgünüm:
evde doğurabilir miyim acaba?ya da sağlık ocakları doğum yaptırıyor mu? evimizin hemen altında bi sağlık ocağı var

evde doğurabilir miyim acaba?ya da sağlık ocakları doğum yaptırıyor mu? evimizin hemen altında bi sağlık ocağı var

Aynen vallaha :çok üzgünüm:
bende bu qidişle evde doğuracam
babannem qibi

o nası kompostoymuş öleee? altın tozu mu varmış içindeee vişşşş babooooooooooo??:1shok:

canım ilk başta cazip fiyat veriyorlar sonrasında hesap kabarık geliyor boshayallersmile

evet canım doğru çünkü bende az önce qittiğim hastane fiyatlarını verdim ya
mesela onların içinde extra fiyatlar eklenmemiş oda masrafıydı , serumuydu bilmem nesi falan
hepsi kazık bunlaırn yaa
qelin kızlar bi sağlık ocağı kiralayıp birbirimizi doğurtalım delikafadulden

ben varım bi de doğum hemşiresi ohh sen sağ ben selamet:enbuyukkk::hooray:

o nası kompostoymuş öleee? altın tozu mu varmış içindeee vişşşş babooooooooooo??:1shok:
fiyatı hatırlamıyorum net olarak ama astronomik bir rakamdı,vişne suyu getirmişler bir sürahi,sonra da telefondan sürekli isteyebilirsiniz demişler,tabi bizimkilerde ikram diye 3gün boyunca gelene gidene,lohusaya,ikram etmişler :)
böyle ekstralar olabiliyor diyorum,dikkatli olun :)

kaydirigubbakcemile3
tabi hazır sormayanı bulmuşlar bu nedir ücretli midir diyeni
ararlar tabisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

ben varım bi de doğum hemşiresi ohh sen sağ ben selamet:enbuyukkk::hooray:
ben diyorum evde doğurcm diye,ablam hemşire ama ebe değil,yakın bir arkadaşı ebe hemşire,onuda çağırırız,2hemşire :)küçük ablamda çok doğum yaptırmış ama insanlara değil,veteriner hekim kendisi :)olsun yinede faydası olur,ben evde doğurcam kızlar

ben ilk hamile kaldığımda İstanbula yabancıyım ve hiçbir yer bilmiyorum kendim Bakırköy de oturuyorum komşular yeni mahalle hastanesine gitmemi istedi bende ilk kontrolümde oraya gittim ilk muayene de iyi yani sadece baktılar hamilesin dediler ki zaten bende biliyorum sonrasında acile gittim ben iyi bakacaklar diye özel gidiyordum inanırmısınız ultrasyona ayrı ücret, muayene ayrı ücret tahliller yaklaşık 80 tl. para ödeyip çıktım sonrasında ikili kan testi yapıldı ve test sonucunda amniosentez yapılacağı söylenildi tabi bende bilmiyorum ne olduğunu bana bebeğin down sendromunun yüksek olduğunu söylediler o yüzden bu test yapılıp sonuca göre hamileliğin sonlandırılacak denildi tabi ben çok mahfoldum öyle bişey olsa zaten ben hamileliğimi asla ve asla sonlardırmayacağımı bildiğim için psikolojim alt üst olmuş halde bir hafta geçirdim yine bir arkadaş vasıtası ile şimdiki hastanemde USG çekimi ile bebeğimin sağlıklı olduğunu ve o an amniosentez yapılmasına gerek olmadığını söyledi dörtlü testten sonra karar veririz denildi şükür Allah'a testim temiz çıktı o yüzden şuanki hastanemde her yönden aydınlatılıyorum mesela kesin ödeyeceğim rakam söylenildi minumum ve maxsimum o yüzden hazırlıklıyım

qünaydın cnm bende qeçen hafta dondurma yedim ancak hastaalanmadım
bu hafta yemedim hastalandım
yesemiydim acaba yaf :icecream:

Gecmiş olsun valla bende dondurma veya meyve suyu soguk soguk goturdum bı guzel gıttıkı ıcerken sımdı kırgınlık var ustumde bırde burda havalar anıden sogudu 10 derece aldandık yanı yalancı bahar havasına carptı

benım tıcker ım burda hep bıgun gerıden gıdıyo evde actıgımda normal nedenkı

bizide doğurtsun kıs sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…