Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 50 veya daha fazlası olması gerekmektedir.
ne demek simdi bu, caylak mi demek istedi bana :)))
hoşbuldum canım...
ya ben çok korkuyorum sezeryanden de normalden de , hepimiz için hayırlısı olur inşallah
bende çok korkuyorum..hadi normal doğumda bi seçeneğim var gündüz olursa doğum epidural ama sezeryandan hepten korkuyorum...
iyi akşamlar kızlar, dün izne ayrıldım, oğlumla evdeyiz artık ama babamız görev verdi onun tezi için çeviri yapıyoruz saatlerdir, bugün bitecek gibi de görünmüyor. Oysa ben oğlumun şekerlerini hazırlayacaktım yaa... Dün malzemeleri aldım örnek yaptım çok cici oldu teyzeleri. Ha ha oğlumun çantası, odası vs. hazır değil ama şekerleri hazır olsun değil mi ama:roflol:
iyi akşamlar kızlar, dün izne ayrıldım, oğlumla evdeyiz artık ama babamız görev verdi onun tezi için çeviri yapıyoruz saatlerdir, bugün bitecek gibi de görünmüyor. Oysa ben oğlumun şekerlerini hazırlayacaktım yaa... Dün malzemeleri aldım örnek yaptım çok cici oldu teyzeleri. Ha ha oğlumun çantası, odası vs. hazır değil ama şekerleri hazır olsun değil mi ama:roflol:
korkmayin, yani kendinize guven verin..
yapanlar yapiyo ben niye yapamayacakmisim diye dusunun, ben oyle dusunuyorum :) o yuzden korkmuyorum sadece heyecanlaniyorum
hadi gözün aydın... çeviride de kolay gelsin...
yarın yaparsın inşallah annesi, olsun şekerleri hazır olsun şeker oğlunun
galiba bebekler nasıl geleceklerini kendileri belirliyor , sezeryan isteyip normal olan, normal isteyip sezeryan olmak zorunda kalan bir sürü insan var... hayırlısıyla sağlıkla alırız inşallah bebişleri kucaklarımıza :ecrin_bebek:
:roflol:doğuma giderken yersin iyi olur :)))
Ama içine şeker koymadık kidelikafadulden
Teşekkür ederiz ipeknil teyzesi. Bunlar da hazırladığımız örnekler:
Xara, gözün aydın... Evde olmak keyifli. Artık bebişine konsantre olup hazırlıklar, ayyy benim evde 3. haftam, arada sıkılsam da iş stresinde bu dönemde uzak kalmak çokkkk iyi gelmiş durumda...
Doğum için, olumlu düşünelim, olumlu olun kızlar... Ben çok inanıyorum buna, olumlu olumluyu çeker düşüncesine... Zaten mesleğimde bunu defalarca kanıtladı bana, hem kendimde, hem danışanlarımda...kaydirigubbakcemile2
tatlımı yaptım, böreklerimi sardım, şimdi sıra akşam yemeğinde, allahtan bilgisayar mutfakta, hem muhabbet hem iş iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?