2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkmayin, yani kendinize guven verin..

yapanlar yapiyo ben niye yapamayacakmisim diye dusunun, ben oyle dusunuyorum :) o yuzden korkmuyorum sadece heyecanlaniyorum

bende çok korkuyorum..hadi normal doğumda bi seçeneğim var gündüz olursa doğum epidural ama sezeryandan hepten korkuyorum...

galiba bebekler nasıl geleceklerini kendileri belirliyor , sezeryan isteyip normal olan, normal isteyip sezeryan olmak zorunda kalan bir sürü insan var... hayırlısıyla sağlıkla alırız inşallah bebişleri kucaklarımıza :ecrin_bebek:

iyi akşamlar kızlar, dün izne ayrıldım, oğlumla evdeyiz artık ama babamız görev verdi onun tezi için çeviri yapıyoruz saatlerdir, bugün bitecek gibi de görünmüyor. Oysa ben oğlumun şekerlerini hazırlayacaktım yaa... Dün malzemeleri aldım örnek yaptım çok cici oldu teyzeleri. Ha ha oğlumun çantası, odası vs. hazır değil ama şekerleri hazır olsun değil mi ama:roflol:

hadi gözün aydın... çeviride de kolay gelsin...
yarın yaparsın inşallah annesi, olsun şekerleri hazır olsun şeker oğlunun

:roflol:doğuma giderken yersin iyi olur :)))

iznin hayirli olsun xara, benim de persembe iznimin 1 haftasi olacak simdiden sIkILdim evde

ozlemco, valla oyle dedi, ama surda 50 ye bisey kalmadi sanirim, birazdan denerim tekrar hahaa

korkmayin, yani kendinize guven verin..

yapanlar yapiyo ben niye yapamayacakmisim diye dusunun, ben oyle dusunuyorum :) o yuzden korkmuyorum sadece heyecanlaniyorum

ahhh ahhh tamda böyle düşünüyodum...taki geçen haftaki randevuma kadar...nst de doğuma giden birine denk geldim ve film koptu bende...bendeki bahsız bedevilik kimsede yok sen dur dur 36.haftada yakalan sancı çekene...

hadi gözün aydın... çeviride de kolay gelsin...
yarın yaparsın inşallah annesi, olsun şekerleri hazır olsun şeker oğlunun

Teşekkür ederiz ipeknil teyzesi. Bunlar da hazırladığımız örnekler:

Eklentiler

• $100_5754.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $100_5755.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $100_5758.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 29
tatlımı yaptım, böreklerimi sardım, şimdi sıra akşam yemeğinde, allahtan bilgisayar mutfakta, hem muhabbet hem iş iyi oluyo

Xara, gözün aydın... Evde olmak keyifli. Artık bebişine konsantre olup hazırlıklar, ayyy benim evde 3. haftam, arada sıkılsam da iş stresinde bu dönemde uzak kalmak çokkkk iyi gelmiş durumda...

Doğum için, olumlu düşünelim, olumlu olun kızlar... Ben çok inanıyorum buna, olumlu olumluyu çeker düşüncesine... Zaten mesleğimde bunu defalarca kanıtladı bana, hem kendimde, hem danışanlarımda...kaydirigubbakcemile2

xara ellerine sağlık, çok güzel olmuşlar...
bu arada senin nickini görünce hep arabam geliyor aklıma :))

Sağol canım, ben doğum nasıl olur diye hiç düşünmüyorum, öyle ya da böyle bir şekilde olacak nasılsa diyorum, düşünerek kendimi germek istemiyorum, inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşuruz yavrularımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…