2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
xara ellerine sağlık, çok güzel olmuşlar...
bu arada senin nickini görünce hep arabam geliyor aklıma :))

ben, nerden aklıma geldi de aldım bu nicki hatırlamıyorum, değiştirmiyorum da öyle kaldı, neyse citroen i de çok beğenirim zaten naniknanik

iznin hayirli olsun xara, benim de persembe iznimin 1 haftasi olacak simdiden sIkILdim evde

ozlemco, valla oyle dedi, ama surda 50 ye bisey kalmadi sanirim, birazdan denerim tekrar hahaa

daha dur...doğuma kadar az msj yazarsan tam bebişinin resmini koymak isticeksin bi msj daha......EN AZ 100 MSJ OLMALI......

sen maşallah çok iyisin vallahi ben de pek ayakta kalamıyorum çok çabuk yoruluyorum, annem olmasa hiç bi işi bitiremem, çok tembel oldum çoookkkk

ben hiç yerimde duramıyom ya kıçım yer görmüyo desem yeridir :))), enerji patlaması oldu bende :)))))))))))))eskiden daha tembeldim tvnin başından kalkmazdım

annem ablamlar gelir e kaynana falan allahım emri zaten okadar....haaa bide karşı komşum var oda gelir sanırım....burda kimsem yok..:sinifsinif:...ahhh ahhh antalyada olaydım nevardı sanki..

Olsun canım ya onlar yanında olsun yeter zaten, bu ikramlıklar da çok gerekli değil zaten öyle heves işte benimkisi.

eşim istanbulda 1 haftadır falan, ona sipariş etmiştim almış bugün, biz de kendi memleketimizde değiliz ama iş arkadaşları ve komşular var baya, o yüzden heves edip aldık. ama çok da gerekli bi şey değil sonuçta. evet mevlütte de yapılıp verilebilir...

bende onlarda yok...hele komşumun olmamasını çok yadırgamıştım bir ara apartman hayatında böyle oluyo demekki kapımı çalan yok...ben antalyada müstakil evde oturuyodum komşuluk bambaşkaydı orda..bende hevesimi almak için mevlütte vericem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…