ellerine sağlık...bukadar işi yapabliyosun maşallah..ben az ayakta kalsam karnım taş oluyo hemen..
xara ellerine sağlık, çok güzel olmuşlar...
bu arada senin nickini görünce hep arabam geliyor aklıma :))
iznin hayirli olsun xara, benim de persembe iznimin 1 haftasi olacak simdiden sIkILdim evde
ozlemco, valla oyle dedi, ama surda 50 ye bisey kalmadi sanirim, birazdan denerim tekrar hahaa
canım senin haftan ilerde, bi de açılman var ondandır, ben her işimi yapıyom çok şükür
bu arada teşekkür ederim canım.xara ellerine sağlık, çok güzel olmuşlar...
bu arada senin nickini görünce hep arabam geliyor aklıma :))
çok cici olmuş şekerleriniz..bende yapıcaktım ama dağıtıcak kimsem yok...senağlama
lavanta var sanırım içinde, koklar sakinleşirsin doğuma giderken :)
bu arada teşekkür ederim canım.
Niye canım ya, hayırlı olsuna gelen giden olmaz mı?
sen maşallah çok iyisin vallahiben de pek ayakta kalamıyorum çok çabuk yoruluyorum, annem olmasa hiç bi işi bitiremem, çok tembel oldum çoookkkk
yapma yaa.. devam edeyim o vakit.. en kotu kendi kendimle konusurum biraz
annem ablamlar gelir e kaynana falan allahım emri zaten okadar....haaa bide karşı komşum var oda gelir sanırım....burda kimsem yok..:sinifsinif:...ahhh ahhh antalyada olaydım nevardı sanki..
Olsun canım ya onlar yanında olsun yeter zaten, bu ikramlıklar da çok gerekli değil zaten öyle heves işte benimkisi.
Olsun canım ya onlar yanında olsun yeter zaten, bu ikramlıklar da çok gerekli değil zaten öyle heves işte benimkisi.
temmuz gibi kocacımı kandırabilsem antalyaya gidicem bi mevlüt yapar orda dağıtırım bende napim...
şekerlerin güzel olmuş şekerim, ben de yapmıycam gerek görmüyorum
eşim istanbulda 1 haftadır falan, ona sipariş etmiştim almış bugün, biz de kendi memleketimizde değiliz ama iş arkadaşları ve komşular var baya, o yüzden heves edip aldık. ama çok da gerekli bi şey değil sonuçta. evet mevlütte de yapılıp verilebilir...
of ben bu ara doymak nedir bilmiyorum yaa...son üç hafta rekor kırmasam bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?