2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canim, bekliyoruz bakalim, hala acilmam yok :/

erkek canim ya, tembel sanirim biraz da

ben de normal bekliyorum ama doktorum epidurali oneriyor bilemiyorum, bir de benim bebeto biraz buyukce simdiden, biraz cekiniyorum epiduralsiz

ay canim oglusunu sag salim al kucagina insallah..insallah normal olur tatlim sag salim:Saruboceqlumunekankayizsmile

kızlar s_g arkadaşımızın bebeği dünyaya gelmiş,sezeryanla 3,5 kg.35 haftalık hamileydi...

ay canim oglusunu sag salim al kucagina insallah..insallah normal olur tatlim sag salim:Saruboceqlumunekankayizsmile

cok tesekkurler arkadasim :) insallah senin de gonlune gore olur

kızlar s_g arkadaşımızın bebeği dünyaya gelmiş,sezeryanla 3,5 kg.35 haftalık hamileydi...

ya inanamiyorum ani haber iste bu :) daha dun kilitten bahsediyorduk. Bebis bayagi tombikmis sanirim bir sorun yasamaz, cok sevindim :)))

slm kızlar nasılsınız 5 gün sonra doğuma gidiyorum çok heycanlıyım

hayirli olsun saglikla insallah :)

canım çok az kalmış,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,tekirdağda mı yaşıyorsun,benim baba tarafım tekirdağ lı

evet canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş. Evet tekirdağın ilçesinde marmara ereğlisinde yaşıyorum baban nereli tam olarak

ya inanamiyorum ani haber iste bu :) daha dun kilitten bahsediyorduk. Bebis bayagi tombikmis sanirim bir sorun yasamaz, cok sevindim :)))

evet çok ani oldu hatta 2-3 gün önce demiştiki benim kocam delirdi ya 23 Nisan da yada 19 Mayıs ta doğur özel gün olsun,Allah eşinin gönlüne göre verdisüprizzzzz
bebeğinin gerçekten maşallahı varmış,35 .haftaya göre bayağı kilolu bir tosuncuk olmuş...
Allah bizlerede sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…