2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar biz bebek odasının siparişini vereli tam bir ay oldu 10 gün içinde gelir demişlerdi hala gelicek 10 kere aradım belki yok boyası oluyomuş yok kargoda bizimi oyalıyolar parasını peşin verdik ondanmı böle oluyo yoksa normalmi bukadar uzun sürmesi izmirden geliyomuş canım çok sıkılıyo ya en sonun da eşim cumartesiye kadar mühlet verdi gelmezse paramızı alırız dedi ( bu satten sonra bide başka yerde aricaz of ya beklesemmi sizce

ne kadar uzun sürmüş bizimki 1 haftada gelmişti. iyice sıkıştırın bence doğuma az kaldı daha eve gelip kokusunun çıkması lazım. daha fazla bekliyemiyceğinizi söyleyin bence

canım korkma,3700 ü sadece örnek verdi bana doktorum,yoksa 4 kiloyu normal doğurttuğunu biliyorum.zaten doğuramayacak gibi olsan doktorun söyler mutlaka,risk almaz...

ne kadar uzun sürmüş bizimki 1 haftada gelmişti. iyice sıkıştırın bence doğuma az kaldı daha eve gelip kokusunun çıkması lazım. daha fazla bekliyemiyceğinizi söyleyin bence

söyledikte nasıl iş bu anlamadım bakalım yarına kadar gelicekmi

çok uzatmışlar canım,bence hemen isteyin en az 10-15 günde kokusunun çıkmasını bekleyeceksiniz

iste bu sebepten paranin hepsini pesin vermemek lazim, ben yarisini pesin, yarisini montajdan sonra elden nakit odedim.

evet, aklımız başımıza geldi ama bizimki bize yettiii, birdahakine tecrübe oldu hiç bişeye peşin para vermem artık

bebeğim çok hareketli baen sola bazen sağa toplanıyo karnım yamuluyo resmen
dün eşim dokunarak hissetmeye çalıştı korktum dıyo:))) kuş yürekli erkeklerin canı çok kıymetli bizim yerımıze onlar taşısaydı dünyayı ayağı kaldırırlardı herhalde:)))

evet valla naparlardı bilmiyorum bende :)) çok evhamlı çok korkaklar bu adamlar

evet yaa nie korkuyolar anlamıyorum
bizimki elleyince ay bastırma incitme diyo sanki çocuğu incitcemm...

evet yaa nie korkuyolar anlamıyorum
bizimki elleyince ay bastırma incitme diyo sanki çocuğu incitcemm...

haha aynen canım yan yatma ezilir, bastırma incinir, sesli konuşma korkar, pencereyi açma üşütür:))))
bizimki fena abartmış durumda, kan ilacını iç bebek kansız kalır:))))))
sanki bebek kalıyo kansız anlatıyorum her seferinde ama anlamıyo napim:))) :dance:

çok gülüyorum o haline eşimin :sm_cool:
ya ne acıtması diyorum yaa napıyosun oğluma diyo çok komikkkk :roflol:

maşallah canım ne güzel işte...benim kocamda çok korkuyor azıcık bastırsam aman bastırma canını acıtırsın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…