kızlar biz bebek odasının siparişini vereli tam bir ay oldu 10 gün içinde gelir demişlerdi hala gelicek 10 kere aradım belki yok boyası oluyomuş yok kargoda bizimi oyalıyolar parasını peşin verdik ondanmı böle oluyo yoksa normalmi bukadar uzun sürmesi izmirden geliyomuş canım çok sıkılıyo ya en sonun da eşim cumartesiye kadar mühlet verdi gelmezse paramızı alırız dedi( bu satten sonra bide başka yerde aricaz of ya beklesemmi sizce
kizlar yapmayin 3700u gecerse falan...
benim bebeto dun 3700 gr. cikti ultrasonda.
dikis yirtik konusuna gelince, doktorum onun da doku yapisiyla ilgili oldugunu soyledi, kiminin dokulari yirtilmaya musait, kiminin esnek oluyormus. gecen hafta 4300 dogurttum 2 dikisle dedi.
ama bazi bayanlar 3500 u bile daha cok dikisle doguruyorlarmis.
ne kadar uzun sürmüş bizimki 1 haftada gelmişti. iyice sıkıştırın bence doğuma az kaldı daha eve gelip kokusunun çıkması lazım. daha fazla bekliyemiyceğinizi söyleyin bence
kızlar biz bebek odasının siparişini vereli tam bir ay oldu 10 gün içinde gelir demişlerdi hala gelicek 10 kere aradım belki yok boyası oluyomuş yok kargoda bizimi oyalıyolar parasını peşin verdik ondanmı böle oluyo yoksa normalmi bukadar uzun sürmesi izmirden geliyomuş canım çok sıkılıyo ya en sonun da eşim cumartesiye kadar mühlet verdi gelmezse paramızı alırız dedi( bu satten sonra bide başka yerde aricaz of ya beklesemmi sizce
canım korkma,3700 ü sadece örnek verdi bana doktorum,yoksa 4 kiloyu normal doğurttuğunu biliyorum.zaten doğuramayacak gibi olsan doktorun söyler mutlaka,risk almaz...
söyledikte nasıl iş bu anlamadımbakalım yarına kadar gelicekmi
bebeğim çok hareketli baen sola bazen sağa toplanıyo karnım yamuluyo resmen
dün eşim dokunarak hissetmeye çalıştı korktum dıyo:))) kuş yürekli erkeklerin canı çok kıymetli bizim yerımıze onlar taşısaydı dünyayı ayağı kaldırırlardı herhalde:)))
evet yaa nie korkuyolar anlamıyorum
bizimki elleyince ay bastırma incitme diyo sanki çocuğu incitcemm...
haha aynen canım yan yatma ezilir, bastırma incinir, sesli konuşma korkar, pencereyi açma üşütür:))))
bizimki fena abartmış durumda, kan ilacını iç bebek kansız kalır:))))))
sanki bebek kalıyo kansız anlatıyorum her seferinde ama anlamıyo napim:))) :dance:
bebeğim çok hareketli baen sola bazen sağa toplanıyo karnım yamuluyo resmen
dün eşim dokunarak hissetmeye çalıştı korktum dıyo:))) kuş yürekli erkeklerin canı çok kıymetli bizim yerımıze onlar taşısaydı dünyayı ayağı kaldırırlardı herhalde:)))
öyle valla sağolsunlar:)))
samsunlu musun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?