ben epidural oldum çokta memnun kaldım.hiç bir şey anlamadımm....spinali le ilgili bir fikrim yok ama genel aneztezi de narkoz almak istemedim ayılması güçleştiği içinn...epiduralde hemen atlatıp odaya gelince emzirdim bebişimi ve o anı görebildimm...
peki canım epiduralle icin fenalastı mı kotu oldun mu ? nasildi tam olarak ? korktun mu ? bebegi gordukten sonra seni bayılttılar mı ? ay merak ediyorum cok :)) bebegini gule gulu buyut canım..
canım çok güzeldi herşey. oturdum belimden iğne yaptı bir sinek ısırığı duydum ve bacaklarımdan parmaklarıma yayılan bir sıcaklık hissetttim bir süre sonrada uyuştu.yattım önüme perdei çektiler. sonrasında hatırladığım biraz sallanıyordum noluyor derken bebeğimin çığlığını duydum. bebeğimi aldılar.sonrasında bayıltmadılar.ama hiç anlamadım hemen bitti... hiç fenalaşmadım kendimi kötü hissetmedim hatta rahatladım çünkü ben normal sancılarım başlayarak gittim ve bebeğim kilolu olduğu için sezeryana döndük.sancılarım anında kesildi......
ay harika inşallah benim de böyle rahat geçer..epidural riskli falan dedi mi peki doktor ? genel anestezi çok uzun sürüyo di mi ayılması falan ondan tercih etmedin heralde.
geçer canım geçer darısı başına.doktorm hiç riskli falan demedi direk kendi önerdi.genel anestesi uzun sürüyor ve sersem gibi oluyorsun.daha ameliyatımda aldım ..sersem gibiydim narkoz çıkana kadar midem bulandı falan.epidural rahattı.birde katater takılıyor ya sancı hissettiğimgibi basıyordum düğmeye rahatıyordum....
merhaba kızlar...cok sıkıntıdayım...sutum azaldı zaten sag gogsumu cok veremedımden azdı ıyıce kesılmeye basladı sıkınca bıle gelmıyo ne yapıyım ne yıyım yardım edın daha cok kucuguz mamaya baslamk ıstemıyorum..
kimsecikler yoookkkk:gitme:
kızlar ev işleriyle aranız nasıl
ben henüz yerimden totomu kaldıramadım canım, benim annem yapıyor her işimi.:uhm:
kızlar ev işleriyle aranız nasıl
sabah en geç 8de oğlum sayesinde mesaim başlıyor. emiyor o oyalanırken ben tüm evi topluyorum. öğlen de yemek yapıyorum. gün nasıl geçiyor anlamıyorum.
bıraktığında duruyor mu canımm benim ki durmuyorr
oyyy oyy okullar kapansa da benimde annem gelseee
şanslısın şeker...ben iş yapmaya razıyım kahvaltımı hazırlasın yetr zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?