kanamam 10 gün önce bitmişti dün yine başladı böyle bir durumla karşılaşan var mı
selam hanımlar
hepimize ve bebişlere sağlıklı bol uykulu günler:)
benim cimcime daha yeni daldı..yüzünde sivilce gibi kabarcıklar oldu kızlar..çok değil ama canım sıkıldı..
çevremdekiler normal olduğunu söylüyor..bilgisi olan varmı?
Canım oğlumu emziriyordum yeni gördüm cevabını. Oh siz kurtulmuşsunuz ne güzel. Darısı hayırlısıyla başımıza inşallah. Zor olmadı mı bebek için, nasıl emzirdin? Canı çok yanmadı mı sonradan ağrısı falan olmadı mı?
bu arada ben de medela sağma makinesi aldım, daha önce kraft almıştım onun 20 de 1 i kadar falan acıtıyor çok memnun kaldım, devrimim le pancake tavsiye etmişti, ben de tavsiye edebilirim artık :)) starter kit diye bir setini aldım, çantası ( baya omuz çantası ), 5 tane biberonu ve termos çantası var...
bir de emziğe biz baya erken başladık, hastanede 3 gece kalmıştık sarp sürekli memede durmak istiyordu, bebek hemşireleri seni emzik niyetine kullanıyor, drlar önermiyor ama emzik ver istersen demişlerdi, daha 2. gününde başladık emziğe. alıştırmak isteyen arkadaşlar, farklı tiplerde emzik alın bence, birini mutlaka kabul ederler. benimki slikon emzikten hoşlanmadı ağzından kayıyor sanırım ama kauçukları zevkle emiyor.
dr mamaya başlamamızı söyledi ama kesinlikle biberon yok, kaşıkla vereceksin dedi ama kaşıktan hoşlanmıyor beyefendi, emzik gibi emmeye çalışıyor, sizler biberon kullanıyor musunuz? biberon kullanınca memeyi kabul etmez dedi ne yapacağımı şaşırdım valla...
kahvaltımı hazırlıyor da kadıncağız ben memede eşlik edebiliyorum oğlumla maalesef. her sabah aynı terane valla doyasıya kahvaltı yapmayı özledim.:sinifsinif:
selam hanımlar
hepimize ve bebişlere sağlıklı bol uykulu günler:)
benim cimcime daha yeni daldı..yüzünde sivilce gibi kabarcıklar oldu kızlar..çok değil ama canım sıkıldı..
çevremdekiler normal olduğunu söylüyor..bilgisi olan varmı?
kanamam 10 gün önce bitmişti dün yine başladı böyle bir durumla karşılaşan var mı
aaynısını yapıyorum,ayaklarrımı yerlere vuruyorum malesef bendeKızlar bir şey soracağım,
Benim gögüslerim çok sızlıyor. Özellikle Ege memeyi ilk alırken ayağımı yere tepecek kadar hassaslaştı. Her emzirme sonrası krem de sürüyorum. siz de benzer bir durum yaşıyor musunuz? Bu hep böyle mi oluyormuş?
Kızlar bir şey soracağım,
Benim gögüslerim çok sızlıyor. Özellikle Ege memeyi ilk alırken ayağımı yere tepecek kadar hassaslaştı. Her emzirme sonrası krem de sürüyorum. siz de benzer bir durum yaşıyor musunuz? Bu hep böyle mi oluyormuş?
kızlar biberondan içmek bebeğe gaz yaparmıbilmiyorumkismile
tiff rekora kosuyorsun 44 haftalik hamile vay bee
ağız kenarlarında boşluk kalır hava yutarsa yapar canım.........memeye göre daha çok yapar......
en iyisi hangi biberondur peki gaz yönündenbilmiyorumkismile
oğlum gazmann gibi ama gazı çıkartamıyo:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?