2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar umarım sizler ve bebişleriniz iyidir.biz iyiyiz şimdilik biryaramazlı yok.işitme testini ve kalça çıkıklığını hallettik .kalçaya 1 ay sonra tekrar bakılacak.dr istediğim ölçülerde değil dedi.inş.bir sıkıntı çıkmaz.

benim oğlumdada oluyor ara ara merak etme geçiyor.hatta bugün çıkıyor mesela ertesigün geçiveriyor

cani hic yanmadi her konuda normal davrandim, ama 1 ayliktan sonra aciyi hissedebiliyorlarmis sanirim

Dr. browns biberon gunde 1 kere, oglun emmeyi seviyor bence seni birakmaz.
ben sutumu veriyorum gunde 1 kere, yakinda ise donecegim

kahvaltımı hazırlıyor da kadıncağız ben memede eşlik edebiliyorum oğlumla maalesef. her sabah aynı terane valla doyasıya kahvaltı yapmayı özledim.:sinifsinif:

tiff rekora kosuyorsun 44 haftalik hamile vay bee

Selam Anneler, yorgun savaşçılar :))
Çok keyifli, acayip tempolu bir hayat içindeyiz, ne yazmaya ne okumaya çok fırsatım yok. Geçen bir ceee dedim, buradayım dedim. Ege' m uyandı, hiç bir şey bakamadım :)) Yine de şikayetim yok, minik koalamla mutluyum :))

Ege' de de oluyor. Sıcaktan ,emerken yüzünü dayadığı için isilik oluyorlarmış, doktoru normal dedi... ben de egen mi oldun diyorum oğluma :))

kanamam 10 gün önce bitmişti dün yine başladı böyle bir durumla karşılaşan var mı

olurmuş, olurmuş, 40 gün bir azalıp bir çoğalırmış. Aşırı kanama olursa doktoru aramalıymış...

bende biberonla sağdığım sütümü veriyorum,memeyi felanda bırakmıyor,kokuma alıştı sanırım,kızlar ben korkularımdan yeni sıyrılıyorum,çok keyifli olmaya başladı günler
ben ilk hafta her işimi yapıyordum ama annem sürekli oğlumun yanındaydı,şimdi dağıttım valla,dün bir temizlik yaptım,2 3 gündür annemin getirdiği yemekleri yiyoruz,yarından sonra yemek işine yine başlamam lazım

Kızlar bir şey soracağım,

Benim gögüslerim çok sızlıyor. Özellikle Ege memeyi ilk alırken ayağımı yere tepecek kadar hassaslaştı. Her emzirme sonrası krem de sürüyorum. siz de benzer bir durum yaşıyor musunuz? Bu hep böyle mi oluyormuş?

aaynısını yapıyorum,ayaklarrımı yerlere vuruyorum malesef bende

ilk başlarda oluyor malesef ama geçiyor sonra kremsiz bırakma canm zeytin yağı da sür arada birde memenini sadece ucunu emmesin o çok önemli.bende o na dikkat etmeye çalışıyorum ama minicik ağzına sğmıyor ki:kedi:sempatiksalakcinni

kızlar biberondan içmek bebeğe gaz yaparmıbilmiyorumkismile

devrimim maaaşallah bebişine seninkide iri doğmuştu değilmi...biraz vermiş sonra toplamış maaşallah...bende obez muhabbeti yaptım.doktorumuz anne sütü obez yapmaz öyle bir özelliği yok dediii......

gece uykularınız nasıl hanımlar bebekler ne kadar uyuyoo..bizim geceler iyice çorba oldu. dün bi oğlum ağldı bi ben ağladımkaydirigubbakcemile

en iyisi hangi biberondur peki gaz yönündenbilmiyorumkismile

oğlum gazmann gibi ama gazı çıkartamıyo:gitme:

canım ben kullanmıyorum ama şu geniş ağızlılar ve nuby antikolik doğal dokunuşları iyi olur bence
kullananlar daha iyi yönlendirirler........

selam şekerler... nasılsınız bakalım
bende iki gündür kayınvalidemlerdeydim giremedim ama burnumdan geldi kızım çok huzursuzlandı. aşı yaptırıp oraya gitmiştik aşıdanmı huzursuz oldu oranın kalabalığında anlayamadım. sürekli üstündeler çocuğun sürekli konuşuyolar çocuk bunalıyo hiç uyuyamadı yavrum eve geldik de rahatladı.
bebeşim 1 kilo almış bir ayda iyi dedi hemşire. boyunu ölçmediler. bide d vitamni verdi daha önce vermemişlerdi başka hemşire vardı zaten dengesiz bi tipti vermedi unutmuş değişmiş şimdiki verdi.

ıslak mendilimizi değiştirmiştim niveaanın mendilini aldım çok güzeldi alkolsüz parfümsüz ama kızımın popişi pişikoldu yine ( çokmu hassas nedir ne kullanıcam bilmiyorum.dayanmıyo mendil. yanımda biri olunca hemen yıkıyoruz popişi ama yalnızken olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…