Kızlar bir şey soracağım,
Benim gögüslerim çok sızlıyor. Özellikle Ege memeyi ilk alırken ayağımı yere tepecek kadar hassaslaştı. Her emzirme sonrası krem de sürüyorum. siz de benzer bir durum yaşıyor musunuz? Bu hep böyle mi oluyormuş?
selam şekerler... nasılsınız bakalım
bende iki gündür kayınvalidemlerdeydim giremedim ama burnumdan geldi kızım çok huzursuzlandı. aşı yaptırıp oraya gitmiştik aşıdanmı huzursuz oldu oranın kalabalığında anlayamadım. sürekli üstündeler çocuğun sürekli konuşuyolar çocuk bunalıyo hiç uyuyamadı yavrum eve geldik de rahatladı.
bebeşim 1 kilo almış bir ayda iyi dedi hemşire. boyunu ölçmediler. bide d vitamni verdi daha önce vermemişlerdi başka hemşire vardı zaten dengesiz bi tipti vermedi unutmuş değişmiş şimdiki verdi.
ıslak mendilimizi değiştirmiştim niveaanın mendilini aldım çok güzeldi alkolsüz parfümsüz ama kızımın popişi pişikoldu yine( çokmu hassas nedir ne kullanıcam bilmiyorum.dayanmıyo mendil. yanımda biri olunca hemen yıkıyoruz popişi ama yalnızken olmuyo
aynen canım sürekli tepinmekteyim bende.
göğüs koruyucu aldım onunla iyi ama unutur memeni almaz diyolar korktum kullanmıyorum.
yok canım ya söylemedi kimse geçoldu valla çok canım sıkıldı.ama bişey olmaz şimdi başla dedi hemşire.maaşallh bebişineee.... d vitaminini geç vermişler nasıl unutmuşlar doktorun da sölemedi mi kuşum ??
benim de öyleydi iki hafta önce geçti 38 günlüküz sürekli lansinoh sürdümmmm......
bıraktığında duruyor mu canımm benim ki durmuyorr
selam hanımlar
hepimize ve bebişlere sağlıklı bol uykulu günler:)
benim cimcime daha yeni daldı..yüzünde sivilce gibi kabarcıklar oldu kızlar..çok değil ama canım sıkıldı..
çevremdekiler normal olduğunu söylüyor..bilgisi olan varmı?
kanamam 10 gün önce bitmişti dün yine başladı böyle bir durumla karşılaşan var mı
Kızlar bir şey soracağım,
Benim gögüslerim çok sızlıyor. Özellikle Ege memeyi ilk alırken ayağımı yere tepecek kadar hassaslaştı. Her emzirme sonrası krem de sürüyorum. siz de benzer bir durum yaşıyor musunuz? Bu hep böyle mi oluyormuş?
devrimim maaaşallah bebişine seninkide iri doğmuştu değilmi...biraz vermiş sonra toplamış maaşallah...bende obez muhabbeti yaptım.doktorumuz anne sütü obez yapmaz öyle bir özelliği yok dediii......
en iyisi hangi biberondur peki gaz yönündenbilmiyorumkismile
oğlum gazmann gibi ama gazı çıkartamıyo:gitme:
selam şekerler... nasılsınız bakalım
bende iki gündür kayınvalidemlerdeydim giremedim ama burnumdan geldi kızım çok huzursuzlandı. aşı yaptırıp oraya gitmiştik aşıdanmı huzursuz oldu oranın kalabalığında anlayamadım. sürekli üstündeler çocuğun sürekli konuşuyolar çocuk bunalıyo hiç uyuyamadı yavrum eve geldik de rahatladı.
bebeşim 1 kilo almış bir ayda iyi dedi hemşire. boyunu ölçmediler. bide d vitamni verdi daha önce vermemişlerdi başka hemşire vardı zaten dengesiz bi tipti vermedi unutmuş değişmiş şimdiki verdi.
ıslak mendilimizi değiştirmiştim niveaanın mendilini aldım çok güzeldi alkolsüz parfümsüz ama kızımın popişi pişikoldu yine( çokmu hassas nedir ne kullanıcam bilmiyorum.dayanmıyo mendil. yanımda biri olunca hemen yıkıyoruz popişi ama yalnızken olmuyo
canım aynı bizim de öyle her altını açışta karnına saat yönünde zeytin yağıyla masaj yap bide poposunun deliğini zeytinyağ pamukla sil orası yumuşayınca çok rahat gaz yapıyo kakasını yapıyo rahatlıyor biz bu sayede hallediyozcanım benimki alttan çıkacak olann gazda sıkıntı yaşıyo..emince gazı çıkarıp yatırıyorum ama ayaklaını sıkmaktan uyumuyo
canım aynı bizim de öyle her altını açışta karnına saat yönünde zeytin yağıyla masaj yap bide poposunun deliğini zeytinyağ pamukla sil orası yumuşayınca çok rahat gaz yapıyo kakasını yapıyo rahatlıyor biz bu sayede hallediyoz
isilik ıslak mendille önlenmez zaten. kakalı kalmıcak. bir de popo terlemicek. temizledikten sonra iyi bir pişik kremi sür. benimkinin popo kaymak surat isilikli. popoya bübchen sürüyorum en iyisi olduğuunu söylüyolar
[
kızlar bişey soracağım gazı olan bebekler sürekli emmekmi ister benim sütüm maşallah çok iyidi fışkırırdı sağıp döktüğüm bile oldu dün babanemize gittik kızım ikindiden sonra çok ağlamaya başladı sık emmek istedi gazı var diye ileç verdim gazınıda çok olmasada çıkardı bu sabahtan beri ortalığı yıktı sürekli meme istiyor göğüslerim çok yumuşamıştı öğleden sonra elimle baktım sık sık damla damla zor çıkıyor önceen tuttummu fışkırırdı çok ağladı dr u aradım hemen süt kesilmez gazdan ağlıyodur sen meme ver dedi ben mama aldım anneme geldim önce emdi biraz sonra 40 ml mama yedi doydu biboronu diliyle itti altını değiştim uyudu ama 10 dk da bir ağladı şimdi tekrar emzirdim çok sık mmek istiyor emerken iki çekiyor basıyor çığlığı emziği bile deli gibi emiyor normalde emzik zor alır ya çok uzun yazdım ama bilgisi olan yardım etsin lütfen ne yapacağımı şaşırdım açmı yoksa gazımı var ağlıycam yaa
kızlar bişey soracağım gazı olan bebekler sürekli emmekmi ister benim sütüm maşallah çok iyidi fışkırırdı sağıp döktüğüm bile oldu dün babanemize gittik kızım ikindiden sonra çok ağlamaya başladı sık emmek istedi gazı var diye ileç verdim gazınıda çok olmasada çıkardı bu sabahtan beri ortalığı yıktı sürekli meme istiyor göğüslerim çok yumuşamıştı öğleden sonra elimle baktım sık sık damla damla zor çıkıyor önceen tuttummu fışkırırdı çok ağladı dr u aradım hemen süt kesilmez gazdan ağlıyodur sen meme ver dedi ben mama aldım anneme geldim önce emdi biraz sonra 40 ml mama yedi doydu biboronu diliyle itti altını değiştim uyudu ama 10 dk da bir ağladı şimdi tekrar emzirdim çok sık mmek istiyor emerken iki çekiyor basıyor çığlığı emziği bile deli gibi emiyor normalde emzik zor alır ya çok uzun yazdım ama bilgisi olan yardım etsin lütfen ne yapacağımı şaşırdım açmı yoksa gazımı var ağlıycam yaa
inşl gazdandır ona göre meme verecem yoksa yara olmaya başladı benim gelmiyo elimle sıktımmı inşl eski haline döner göğüslerimcanım ya gazdan şuan hatta 3gündür hep bu saatlerde bizde aynı durumdayız ben göğsümü elimle sıktığım zaman sütde geliyor ama yumuşak yinede ne kadar mideleri varki yeterli bilmiyorumkismile
canım bence gazdan ağlıyordur sırt üstü yatır baş parmaklarını karından diğer parmaklarınıda yana doğru açıp aşağıya doğru masaj yap sonra yan çevir birazda öyle devam kucağına alıp sırtınıda okşa onu biliyosundur zaten.
zynco kullanıyosan ver yoksa rezene demle sıcak suya at 1 dakika kaynat tamam oda...
bebişin inşallah rahatlar annesi ben öyle yapıyorum...
kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?