2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hııı bilmiyorum canım ben son sata göre diye biliyordum, sonuçta öyle olursa bende eylülde kalmış oluyorum ama benim eylülde erkek.
Cinsiyeti belli olan arakadaşlardan teyit etcez artık :)

gebe kalınan ay diyo tamam bende eylülde öğrendim ama ağustosta hamile kadım

hııı bilmiyorum canım ben son sata göre diye biliyordum, sonuçta öyle olursa bende eylülde kalmış oluyorum ama benim eylülde erkek.
Cinsiyeti belli olan arakadaşlardan teyit etcez artık :)

kelebek zahmet olmazsa banada bakarmısın canım 14.6.1986 dogum tarıhım sat 20ağustos

yaa sayfalar cok zor acılıyor sızınde oylemı.

misal olarak ben 27/09/1981 doğumluyum ağustosta hamile kaldım şimdi 28 yaşındayım diyorum kimisi 27 e bak kimi 28 kimi 29 diyo

kızlar bir site buldum süper...
bebeklerin 4 boyutlu ultrason görüntülü kiminde dans ediyor bebek kiminde esniyor harika bir şey az sonra ekliycemkaydirigubbakcemile2

misal olarak ben 27/09/1981 doğumluyum ağustosta hamile kaldım şimdi 28 yaşındayım diyorum kimisi 27 e bak kimi 28 kimi 29 diyo

yaş hesaplama yaz google amcaya cıkan sıtelerden bırınde hesapla ben oyle yaptım ama sat a gore olunca 24 yasında olsam bıle aynı kız cıkıyor eylulde hamıle kaldıysam erkek ama 24yasıma gore ama ben 23yasındayım off cok karıstı demı

canım bende önceki sayfalarda onu kastetmiştim bende aynı durumdayım 19 ağustos doğum günüm önce hamile kalmışsam kız sonra erkek oluyo bakalım hangisi

Valla bana ilk söylendiğinde kız dendi:)) Ben de inandım bekliyorum:)) Kızım olucak ya, ben rüyamda da gördüm:))

kızlar ben hızla büyüyen göbeğimi eski pantolonlara sığdıramayınca gebe den pantolon aldım. oradaki çalışan bayan, hergün onlarca hamile giydiriyorum ulturason şaşırır biz şaşırmayız seninki oğlan dedi. bu arada ben o heyecanla gebe den aldım ve kazık yedim. zuhal mağazasında yarı fiyatıymış pantolonlar. yaşadığınız şehirde varsa araştırın. benim vaktim yoktuuuu

güldürdün kız beni :))) iyi taktik ama dikkati başka yöne yoğunlaştırıp pazarlık şansını düşürüyo inşallah dediği çıkar bellimi olur

aynen öyle canım çorba oldu resmen hayırlısı bakalım

güldürdün kız beni :))) iyi taktik ama dikkati başka yöne yoğunlaştırıp pazarlık şansını düşürüyo inşallah dediği çıkar bellimi olur

hatta eşim erkek diye duyunca, kadının cebine para bile sıkıştırcaktı. bu kocalar bi alemmm

selam,
yaaa ben bütün gün okuldayım, su saatte de yazdıklarınıza yetişemiyorum. ben de daha sık mesaj yazabilmek, tatlı sohbetinize daha sık katılabilmek istiyorum. hatta buna aşeriyorum:))
ben bebişimi en son 12 gün önce gördüm, daha da iki hafta var. cok özledim onu yaaa. ben onu da daha sık görmek istiyorum. ona da aşeriyorum. bir alet olsa, en azından günde bir kez evde görebilsek, güzel olmaz mı? bu bizim hakkımız değil mi???İsyan ediyoruuuummmmmm!!!çin takvimine göre benim de oğluşum olacak, rüyamda da öyle görmüştüm zaten. ve bu fikre çok alıştım. kız olursa çok büyük bir sürpriz olacak benim için. kız-erkek hiiiiçççç farketmez, sağlıkla dünyaya gelsin de bebişlerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…