Canım bir tuhaflık var bu işte, o yüzden bana da bakmanı istedim. Şimdi bana daha önce 2 kişi daha baktı ikiside kız dedi. Nedeni de sata göre değil. Hamile kaldığın tarihe göre bakıyolardı onlar. Benim Sat Ağustos hamile kaldığım tarih Eylül. Hangisi doğru şimdi
Bu konularla baya alakalı bir arkadaşım demişti hemde kız olduğunu... Abisinin çocukları filan buna göre hep doğru olmuş...
hııı bilmiyorum canım ben son sata göre diye biliyordum, sonuçta öyle olursa bende eylülde kalmış oluyorum ama benim eylülde erkek.
Cinsiyeti belli olan arakadaşlardan teyit etcez artık :)
kelebek zahmet olmazsa banada bakarmısın canım 14.6.1986 dogum tarıhım sat 20ağustos
yaa sayfalar cok zor acılıyor sızınde oylemı.
gebe kalınan ay diyo tamam bende eylülde öğrendim ama ağustosta hamile kadım
kelebek zahmet olmazsa banada bakarmısın canım 14.6.1986 dogum tarıhım sat 20ağustos
yaa sayfalar cok zor acılıyor sızınde oylemı.
misal olarak ben 27/09/1981 doğumluyum ağustosta hamile kaldım şimdi 28 yaşındayım diyorum kimisi 27 e bak kimi 28 kimi 29 diyo
canım bende önceki sayfalarda onu kastetmiştim bende aynı durumdayım 19 ağustos doğum günüm önce hamile kalmışsam kız sonra erkek oluyo bakalım hangisimisal olarak ben 27/09/1981 doğumluyum ağustosta hamile kaldım şimdi 28 yaşındayım diyorum kimisi 27 e bak kimi 28 kimi 29 diyo
iyi akşamlar canımÇıkıyorum kızlar iyi akşamlar
kızlar ben hızla büyüyen göbeğimi eski pantolonlara sığdıramayınca gebe den pantolon aldım. oradaki çalışan bayan, hergün onlarca hamile giydiriyorum ulturason şaşırır biz şaşırmayız seninki oğlan dedi. bu arada ben o heyecanla gebe den aldım ve kazık yedim. zuhal mağazasında yarı fiyatıymış pantolonlar. yaşadığınız şehirde varsa araştırın. benim vaktim yoktuuuu
yaş hesaplama yaz google amcaya cıkan sıtelerden bırınde hesapla ben oyle yaptım ama sat a gore olunca 24 yasında olsam bıle aynı kız cıkıyor eylulde hamıle kaldıysam erkek ama 24yasıma gore ama ben 23yasındayım off cok karıstı demı
güldürdün kız beni :))) iyi taktik ama dikkati başka yöne yoğunlaştırıp pazarlık şansını düşürüyo inşallah dediği çıkar bellimi olur
hatta eşim erkek diye duyunca, kadının cebine para bile sıkıştırcaktı. bu kocalar bi alemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?