inşallah canım sağlıkla gelsinler yeter ama merak ediyom bende bakalım hayırlısıselam,
yaaa ben bütün gün okuldayım, su saatte de yazdıklarınıza yetişemiyorum. ben de daha sık mesaj yazabilmek, tatlı sohbetinize daha sık katılabilmek istiyorum. hatta buna aşeriyorum:))
ben bebişimi en son 12 gün önce gördüm, daha da iki hafta var. cok özledim onu yaaa. ben onu da daha sık görmek istiyorum. ona da aşeriyorum. bir alet olsa, en azından günde bir kez evde görebilsek, güzel olmaz mı? bu bizim hakkımız değil mi???İsyan ediyoruuuummmmmm!!!çin takvimine göre benim de oğluşum olacak, rüyamda da öyle görmüştüm zaten. ve bu fikre çok alıştım. kız olursa çok büyük bir sürpriz olacak benim için. kız-erkek hiiiiçççç farketmez, sağlıkla dünyaya gelsin de bebişlerimiz...
selam,
yaaa ben bütün gün okuldayım, su saatte de yazdıklarınıza yetişemiyorum. ben de daha sık mesaj yazabilmek, tatlı sohbetinize daha sık katılabilmek istiyorum. hatta buna aşeriyorum:))
ben bebişimi en son 12 gün önce gördüm, daha da iki hafta var. cok özledim onu yaaa. ben onu da daha sık görmek istiyorum. ona da aşeriyorum. bir alet olsa, en azından günde bir kez evde görebilsek, güzel olmaz mı? bu bizim hakkımız değil mi???İsyan ediyoruuuummmmmm!!!çin takvimine göre benim de oğluşum olacak, rüyamda da öyle görmüştüm zaten. ve bu fikre çok alıştım. kız olursa çok büyük bir sürpriz olacak benim için. kız-erkek hiiiiçççç farketmez, sağlıkla dünyaya gelsin de bebişlerimiz...
slm bende bütün gün yattığım için ancak bu saatlerde ayılıyorum onda da herkes evine çekilmiş oluyor kimsecikler kalmıyor.. Ben bebişimi dün gördüm 11 hafta 1 günlük görünüyor ultrasona göre dedi doktor.. bulantılarım hafiflemeye başladı en çok ona seviniyorum :)
Çin takvimine göre oğlum olacakmış eşim dün doktora çin takvimini sordu :) doktor zar atmak gibi bişey %50 tutma şansı var ama kesin değil dedi.
Senin ne kadarlık bebişin?
selam kızlar doktordan şimdi geldik, 2li testimize gitmiştik maşallahhiç bir problem yokmuş gayet sağlıklıymış. birde doktor büyük ihtimalle erkek dediii zemuszemus çok güzeldi tekrar kalp atışlarını dinledik allaha şükür gayet sağlıklıymış. rabbim herkese iyi sonuçlar almayı nasip etsin
canım canın ne çekiyor özleden yazar mısın...
]
Çin takvimine göre benimde erkek. bakalım tutacak mı?kaydirigubbakcemile2
ooo süper inşallah benimde tutar, benimde erkek gözüküyo zemuszemus
Valla bende merak ediyorum.ama eşim düşünme bunları diyor:dilcikar:ya ben de heyecanlanıorum bebişimin cinsiyetinni merak ediyorum ya ilk göz ağrım kız mı erkek mi inşallah sağlığı da yerindedir
Allah yardımcın olsun canım ya. Çok üzüldüm. Dikkat et kendine dualarımda olacaksın inşAllah:a015:Kızlar benim dün en son mesajım çok kötü olduğum ve başımın dönmeye başlamasıydı( Ondan sonra sağolsun patronum eve bıraktı beni. Annemlerin evine gittim ve hemen yattım. Ama uyuyamadım, inanılmaz bir baş ağrısı başladı ardından. Devamlı kusmalar, midemde hiç bişey kalmadı. Akşam 6 gibi hemen hastaneye gittik. Hastaneler domuz gribi şüphesinden dolayı insan doluydu. Biz maskeyle dolaştık içerde. İnanılmaz kötüydüm ama yaa Allah düşmanımın başına vermesin. Sonra doktor serum verecekti ama o mikroplu ortamda beni fazla yatırmak istemedi serumun içerdiği ilaçları içeren bebeğime zararı dokunmayacak iğne yaptı eve gönderdi ( Eve zor geldim, annemle bareber yattım... Eşim annesi yanlız olduğundan eve gitmek zorunda kaldı. Sabah kadar uyuyup uyandım. Berbat bir gece geçirdim. Sabah 8:30 da hastanede olmam gerekiyodu kalkmaya dermanım yoktu ve gidemedim. Cuma günü gideceğim inşallah. Bugün öğlen 12 de geldim işe. O da işlerim vardı ( Hala da iyi değilim, mide bulantısı halsizlik ( Offf off bir geçseydi şu günler. Dün öğlenden beri midemde bişey yoktu, bugün öğlen burda çok az yiyebildim. Az önce de soda içtim bekliyorum bakalım ( Bana dua edin olur mu??
aaaaa erkek mi dedi dr. çok sevindim canım hadi hayırlısıyla doğmak nasip etsin mevlamm gözünüz aydın darısı bizim başımıza inş.Selam herkese,
Dimples'cim beni listeden silmemiş madem bende liste güncel kalsın istedim. Bu gün doktor randevumuz vardı. 2li testimizi yaptırdık. Ense kalınlığı 0.12 çıktı doktorumuz çok iyi dedi. Kan sonuçları haftaya belli olacak. Ve son olarak Dimples'cim sana Damat geliyor. Eh kızını istemeye gelcez yakında :)
Herkese iyi akşamlar...
Selam herkese,
Dimples'cim beni listeden silmemiş madem bende liste güncel kalsın istedim. Bu gün doktor randevumuz vardı. 2li testimizi yaptırdık. Ense kalınlığı 0.12 çıktı doktorumuz çok iyi dedi. Kan sonuçları haftaya belli olacak. Ve son olarak Dimples'cim sana Damat geliyor. Eh kızını istemeye gelcez yakında :)
Herkese iyi akşamlar...
ya birisi daha erkek demişti merve muydu hatırlamıyuorum gamzecim haydiii kaçtımmmyerrr onu teyzesiiiiiiiiiii yerrrrrrr balımm benimmmmopuyorumnanaktan maşşallah önce. çok sevindimmm cnmmm hemen yazıyorum ilk erkeğimiziŞeniz
aaaaa erkek mi dedi dr. çok sevindim canım hadi hayırlısıyla doğmak nasip etsin mevlamm gözünüz aydın darısı bizim başımıza inş.
yerrr onu teyzesiiiiiiiiiii yerrrrrrr balımm benimmmmopuyorumnanaktan maşşallah önce. çok sevindimmm cnmmm hemen yazıyorum ilk erkeğimiziŞeniz
Çok sevindim canım. gözün aydın olsun inşAllah. Rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?