2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ağlayasım var.Biri bana bi sebep söylesin de ağlıyım mafoldumben Küçük Emrah'ı mı izlesem

bi yazı okudum 2009 annelerinde birinde şöyleydi : sen içimde büyüdükçe bende seninle küçülüyorum seninle yeniden doğmak için.... ben bunu okuyunca çok duygulanmıştım belki senide ağlatır ama mutluluktan...

10merve, aşkın bahar tomurcuğu+, dimples+, eceyas, endlight+, firstday, joker08+, kelebek01+, SCHATZı+, selma2429, tugba
e bak yine kaçmışsın

hayırdır nye ağlamak istiyorsun

ayy ayyy kıyamam ne oldu tatlımmmkaydirigubbakcemile4
Bişey olmadı kızlar ya.İçimden geliyo.Size de oluyo mu yoksa ben mii şımarıyorum, çok ilgi istiyorum.Kedi gibiyim eşime.İlgilen benimle diye kafamçokkarıştı
Bluetooth Teknolojisi...

Kısa mesafede kablosuz iletişim, bluetooth teknolojisi ile sağlanabilmektedir. Bu tür teknolojide söz konusu enerji yayılımı cep telefonlarına oranla yüzlerce defa daha azdır. Dolayısıyla sağlık ve üreme açısından bir risk oluşturmamaktadır.

Daha önce senmi demiştin görkem, bluetooth çok zararlıymış diye. Benimde aklıma geldi cep telefonumdan evdeki bilgisayara resim falan atmıştım hamileliğimin başında, ay dün senin söylediğin aklıma geldi ödüm koptu bişe olmuşmudur diye bi araştırdım bu yazıyı buldum içim rahatladı.

Evet canım ben söylemiştim.Ben öyle duydum.Bilmiyorum ki.Korkma ama bişey yoktur.Ben de şimdi sen söyleyince baktım ama bulamadım bişey.Bluetooth kulaklığın zararsız olduğunu söylüyo

JOKER.gif

Evet canım ben söylemiştim.Ben öyle duydum.Bilmiyorum ki.Korkma ama bişey yoktur.Ben de şimdi sen söyleyince baktım ama bulamadım bişey.Bluetooth kulaklığın zararsız olduğunu söylüyo[/QUOTE]

webanne.com/teknoloji_cihazlarinin_hamilelige_etkisi.html
Bu sitede buldum canım.

Back
X