saldırımı var gene acaba:umursamaz:
kız bebek ürünlerine bakıyodum hoppala diye bişe gördüm daha önce hiç duymamıştım sen biliyomusun resmini de gördüm ama ne amaçla kullanıldığını anlamadım doğrusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzelll hoş geldin canımmma.s.
çoğalıyoruz git gide kızlar:lepi:
bu arada yeter tembellik ettim ya işleri toparliyim biraz. yoksa ben ayrılmadan bunlar kovacak beni:mymeka:laelaelaelaelae
cnm o yürütecin başka adıkaydirigubbakcemile5
yok kız öyle değil bebeği içine oturtuyosun tamamda yürütec gibi ayakları yok sanırım bi yere monte ediliyo ne saçma bişey yaa http://www.bebefix.com/x_pilsan-pil...?k_id=1621&kn=Y%FCr%FCte%E7+%26amp%3B+Hoppala
bak burdan
bi aralar yukarda bi reklam vardı adı lazım değil. onunla ilgili sitede kötü yorumlar olunca kkya saldırı yapmışlardı çökertmek için bir kaç ay oluyo hatırlarsınız siteye girememiştik. dedim genemi bişeler oluyor acaba
ya bana çok saçma geldi ama :roflol:
kızlar üçü biarada salıncak diye yazın google da bakın süper bişey salıncak oluyo ana kucağı oluyo büyüdüğünde de sandalye oluyo çok kullanışlı alınca böyle bişey almalı ana kucağı çok lazım oluyo bikere yeğenlerimden tecrube ettim valla ilk doğduklarında çok işe yarıyo...
kızlar üçü biarada salıncak diye yazın google da bakın süper bişey salıncak oluyo ana kucağı oluyo büyüdüğünde de sandalye oluyo çok kullanışlı alınca böyle bişey almalı ana kucağı çok lazım oluyo bikere yeğenlerimden tecrube ettim valla ilk doğduklarında çok işe yarıyo...
Güzelmiş gerçekten.Bi de kızlar aklınızda olsun o dönen ayıcıklar var ya beşik üstünde falan.Müzik çalıynlar otizme neden oluyomuş.Tv, reklamlar, dönen şeyleri izlemek...
Güzelmiş gerçekten.Bi de kızlar aklınızda olsun o dönen ayıcıklar var ya beşik üstünde falan.Müzik çalıynlar otizme neden oluyomuş.Tv, reklamlar, dönen şeyleri izlemek...
aaaa ne ilginç.. ciddi mi canım bu bende o yanardöner şelerden almayı düşünüyordum. aaaaa olabilir vallaaha heee.. bu arada selam kızlaaarrr.kaydirigubbakcemile5