2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzelll hoş geldin canımmma.s.

çoğalıyoruz git gide kızlar:lepi:

bu arada yeter tembellik ettim ya işleri toparliyim biraz. yoksa ben ayrılmadan bunlar kovacak beni:mymeka:laelaelaelaelae

ben çok istiyorum kovmalarını keşke kovsalarda tazminat alıp çıksam ne güzel:sm_cool::sm_cool:

bi aralar yukarda bi reklam vardı adı lazım değil. onunla ilgili sitede kötü yorumlar olunca kkya saldırı yapmışlardı çökertmek için bir kaç ay oluyo hatırlarsınız siteye girememiştik. dedim genemi bişeler oluyor acaba

Hatırladım evet.Ama KK'da arıza çok oluyo.Ben de sinir oluyorum

kızlar üçü biarada salıncak diye yazın google da bakın süper bişey salıncak oluyo ana kucağı oluyo büyüdüğünde de sandalye oluyo çok kullanışlı alınca böyle bişey almalı ana kucağı çok lazım oluyo bikere yeğenlerimden tecrube ettim valla ilk doğduklarında çok işe yarıyo...

kızlar üçü biarada salıncak diye yazın google da bakın süper bişey salıncak oluyo ana kucağı oluyo büyüdüğünde de sandalye oluyo çok kullanışlı alınca böyle bişey almalı ana kucağı çok lazım oluyo bikere yeğenlerimden tecrube ettim valla ilk doğduklarında çok işe yarıyo...

Evet gerçekten çok hoş zemuszemus

Güzelmiş gerçekten.Bi de kızlar aklınızda olsun o dönen ayıcıklar var ya beşik üstünde falan.Müzik çalıyo.Onlar otizme neden oluyomuş.Tv, reklamlar, dönen şeyleri izlemek...

Güzelmiş gerçekten.Bi de kızlar aklınızda olsun o dönen ayıcıklar var ya beşik üstünde falan.Müzik çalıyo.Onlar otizme neden oluyomuş.Tv, reklamlar, dönen şeyleri izlemek...

ayy allah korusun kuzucuklarımızı ya bilmiyorum neden ama ben tüylü oyuncakları felan pek sevmiyorum dokunmayı da sevmiyorum benim kuzu mahrum kalıcak galiba tahta oyuncakları çok severim öyle şeyler alıcam inşallah kemirsin dursunkaydirigubbakcemile3

aaaa ne ilginç.. ciddi mi canım bu bende o yanardöner şelerden almayı düşünüyordum. aaaaa olabilir vallaaha heee.. bu arada selam kızlaaarrr.kaydirigubbakcemile5

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
endlight, boncuk32, KK Pro Üyedimples+, erogluozlem26, kelebek01, SCHATZı+, selma2429, tugba+

özlem eroğlu sen istanbuldamı yaşıyosunnn

muhtasarı da verdim ohh rahatım nerde kalmıştıkkaydirigubbakcemile3 kızlar vallahi son dakkaya bırakmaktan başıma bişey gelcek aman allah korusun diyim...

kıslarr ızmırlı arkadaslardan doruk tıp merkesıne gıdenn ve dogumu orda yapmayıdusunen varsa eger
bugun bı arkadasım orda dogum yaptı
cocugun kolu kırılmıs dogumda
alçıya alınması ıcın cocuk hastanesıne sevk etmışler yeni doğan bebeği yaa
cok uzuldum valla :gitme:
giden ve dogum yapmayı dusunenler yol yakınken bır daha dusunsunler derım

Back
X