2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maden suyunda “Beypazarı” farkı | İL GAZETESİ

kızlar istersenız bi bakın meyvalı sodanın zararı olmadığı hatta iki doğal şeyin bi arada olduğunu anlatıyorrr
Kızlar meyveli maden sularını çok tartıştık.Herkesin düşüncesi farklı.Ben şimdi bir meyveli soda markasının sitesine girdim.İçeriğine baktım.Kopyalama yapılmıyo.Kendim yazıyım: maden suyu, şeker, KARBONDİOKSİT, sitrik asit, meyve aroması, SODYUM BENZOAT.Sondyum benzoat kanserojen bir madde.Ayrıca DNA'yı bozuyormuş ki bu bizim için şuan ciddi bi tehlike.Bence hiç gereği yok.Reklam için elbette ki faydalı diyecekler.Bu bi sektör.Birilerinin para kazanması gerek.Sodyum benzoatı bi araştırın netten.Ben içeriği karbondioksit, sitrik asit, sodyum benzoat olan bişeyin sağlıklı olucağını hiç sanmıyorum.Çok uzun yazdım ama bi de alıntı ekliyim sengözlerimebaksanab
gazlı içeceklerde kullanılan E211 kodlu sodyum benzoat isimli katkı maddesi, DNAyı bozuyor. Küçük taneli meyvelerden elde edilen benzoik asitten üretilen sodyum bezoat, karbonatlı içeceklerde küflenmeyi önlemek için kullanılıyor. Sodyum benzoat ayrıca yine gazlı içeceklerde bulunan C vitaminli takviyelerle karıştığı zaman kanserojen bir madde olan benzenin de oluşmasına neden oluyor. Bu madde, sinir hastalıklarına ve yaşlanmanın hızlanmasına da yol açıyor.

AB bünyesinde çalışan Dünya Sağlık Örgütü (WHO) sodyum benzoatın zararsız olduğuna dair açıklama yapılmasına rağmen, Profesör Pier, otoritelerin bulgularının yetersiz olduğunu ve ailelere gazlı içeceklerin kapsamlı araştırmalar sonuçlanıncaya kadar çocuklarına içirilmemesi konusunda uyarıda bulunmuş

neler aldın kıss koysana buraya da göster cicilerinihihoyyyt

canım üst baş diil odası için bi şşey aldım
zaten yer minderi aldığımı söylemiştim
bide istikbalde 0 yaş seti vardı sandık içinde puset çanta vs vardı onu aldım
bide amcası ona iki tane koltuk aldı
foro çekiyim yüklerim hayatım gösteririm

herkese selam bende 2010 mayıs annesiyim!şuan 9hafta 4 günlük hamileyim :) dün bebeğimin kalp atışını duydum.Aranıza katılmak için bebeğimin kalp atışını duymayı bekliyodum bugüne nasipmiş
gözünaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

mekselina kullanıcısından alıntı
herkese selam bende 2010 mayıs annesiyim!şuan 9hafta 4 günlük hamileyim :) dün bebeğimin kalp atışını duydum.Aranıza katılmak için bebeğimin kalp atışını duymayı bekliyodum bugüne nasipmiş
hayırlı olsun canım sağlıkla al bebişini kucağına inş.

merve bende heveslendim senin yağtığn battaniyeden yapmaya çalışacağım ne kadar yumak gidiyor yapılışı varsa yazar mısıncanımm

gecmiş olsun nostok
bende aynı valla
dun işe gelemedim yattım butun gun bugunse habıre hapsırıyorum burnum kotu neysekı oksuruk yok sımdılık
banada bı lımon bı portakal bı greyfutr sıkıp gece yatmadan ıc demıslerdı ıctım onu bıde kivide de bol c vitamını varmıs ya ondan da yemek lazım
senağlama senağlama

tavuk suyuna şehriye çorbası ben pek sevmem ama çok iy geliyor hemen kaldırıyor insanı hiç olmadığım kadar ağar geçti gribim ama ik günde kalktım ben de iki günde 1 kilo mandalina iki öğün tavuk suyuna çorbayla
herkese geçmiş olsun

dıMPLESS verdigin link için tesekkurler cok duygulandım
cok faydalı bılgıler :gitme:

hoşgeldin canım allah hayırlısıyla kuzunu kucağına almayı nasib eder inşallah

Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun.Ticker yapsana seni de takip edelim kaç haftalıksın

Hayırlı olsun canım, aramıza hoşgeldin. Bende 9+4 üm. yerimseniben ohh be benim bebiş kadar küçük biri daha geldi, herkesinki büyüdü anacım maşallah.
Yalnız kalp atımı için geç kalmadınmı iyi sabretmişsin valla.

canım üst baş diil odası için bi şşey aldım
zaten yer minderi aldığımı söylemiştim
bide istikbalde 0 yaş seti vardı sandık içinde puset çanta vs vardı onu aldım
bide amcası ona iki tane koltuk aldı
foro çekiyim yüklerim hayatım gösteririm

Ay ne güzell canım odaya başladınmıı ben hiç bişi yapmadım:kedi:

herkese merhaba,
ben de Allah nasip ederse mayıs annesi olacağım. 10 hafta 5 günlük hamileyim. hepinizin huzurlu, güzel hamilelikler geçirmenizi dilerim....
sevgiler....

herkese merhaba,
ben de Allah nasip ederse mayıs annesi olacağım. 10 hafta 5 günlük hamileyim. hepinizin huzurlu, güzel hamilelikler geçirmenizi dilerim....
sevgiler....

ne güzelll hoş geldin canımmma.s.

çoğalıyoruz git gide kızlar:lepi:

bu arada yeter tembellik ettim ya işleri toparliyim biraz. yoksa ben ayrılmadan bunlar kovacak beni:mymeka:laelaelaelaelae

Back
X