selam kızlar kızımla oglen uykusuna yatmıstık .gercı cok oldu kalkalı.ıyı oldu ama.ya masallah deyımde once kızım bu gece 6.30 a kadar hıc uyanmadı.9.30 da uyutmustum ama bu kadar ac klması normalmı onu dusundum 9 saat bısey yemeden durdu ve ılk defa oluyo bu en azından 1 yada 2 kez uyanırdı her gece.dun gece mılupanın tahıllı gece mamasından yedırdım acaba o cokmu tok tuttukı
merhaba arkadaşlar
oğlum 2 gün sonra 4 aylık oluyor.ben yarım gün çalışıyorum.sütümü sağıp bırakıyorum ne kadar bırakırsam o kadar içiyor daha da olsa içecek.geceleri de sürekli emmek istiyor 2 göğsümü de bitiriyor ve ağlıyor ben de sağdığım sütü biberonla vermek zorunda kalıyorum.yani ben bebeğimin doyup doymadığını anlamıyorum.mama verip vermemekte çok karasızım.eğer veririsem ilk 6 ay sade anne sütü ilkesine uymadığım için suçluluk duyuyorum.sizler mamaya neden ve nasıl başladınız.bu arada bebeğimin kilosu oldukça güzel.1 ay önce yani 3 aylıkken 7.5 kiloydu.fikirleriniz benim için gerçekten önemli..
baştan maşallah diyeyim bebeğine bende yapıyorum o gece mamasıdan aa fayda etmiy yine 2 saatte bir uyanıyo kaç milim suya yapıyosun mamayı
biraz önce ablamla konuştum o da verme dedi.yarın sabah 7 den 1 e kadar işte olacağım.dolapta hiç süt yok biraz önce sağdım bi biberon çıktı gece ve sabah sağayım inş. çok çıkar da aklım bebeğimde kalmaz.hulya inek sütünü mü sulandırıyor kendi sütünü mü??Canım sakın mama verme inan ki benim oğlum kilo alabilse o salak aptamilleri asla kullanmam ne olursa olsun kimyasal sonuçta...benim sütüm de olmasına rağmen nedenini bilmiyorum oğlum ikinci aydan sonra kilo alamamaya başladı ve suçluluk duygusuyla aptamil vermeye başladım benim oğlum 5aylık oldu ve kilosu 6950 ...düşünsene sen sakın verme elinden geldiğince emzir kesin arsızlığından ağlıyo emin ol kilo alımı iyiyse hülya arkadaşımın yaptığını yap arada bi sütü sulandırıp veriyo... bide meyvelerin sularını azar azar tattırmaya başla ..bak mecbur kalıp verenlere lafım yok ama sakın boşuna kimyasal bişeyi verme bebişine ağlıyo diye benim fikrim bu ...burda sütü yetmeyenlere hiç sözüm yok yanlış anlaşılmasın...
merhaba arkadaşlar
oğlum 2 gün sonra 4 aylık oluyor.ben yarım gün çalışıyorum.sütümü sağıp bırakıyorum ne kadar bırakırsam o kadar içiyor daha da olsa içecek.geceleri de sürekli emmek istiyor 2 göğsümü de bitiriyor ve ağlıyor ben de sağdığım sütü biberonla vermek zorunda kalıyorum.yani ben bebeğimin doyup doymadığını anlamıyorum.mama verip vermemekte çok karasızım.eğer veririsem ilk 6 ay sade anne sütü ilkesine uymadığım için suçluluk duyuyorum.sizler mamaya neden ve nasıl başladınız.bu arada bebeğimin kilosu oldukça güzel.1 ay önce yani 3 aylıkken 7.5 kiloydu.fikirleriniz benim için gerçekten önemli..
Canım sakın mama verme inan ki benim oğlum kilo alabilse o salak aptamilleri asla kullanmam ne olursa olsun kimyasal sonuçta...benim sütüm de olmasına rağmen nedenini bilmiyorum oğlum ikinci aydan sonra kilo alamamaya başladı ve suçluluk duygusuyla aptamil vermeye başladım benim oğlum 5aylık oldu ve kilosu 6950 ...düşünsene sen sakın verme elinden geldiğince emzir kesin arsızlığından ağlıyo emin ol kilo alımı iyiyse hülya arkadaşımın yaptığını yap arada bi sütü sulandırıp veriyo... bide meyvelerin sularını azar azar tattırmaya başla ..bak mecbur kalıp verenlere lafım yok ama sakın boşuna kimyasal bişeyi verme bebişine ağlıyo diye benim fikrim bu ...burda sütü yetmeyenlere hiç sözüm yok yanlış anlaşılmasın...
biraz önce ablamla konuştum o da verme dedi.yarın sabah 7 den 1 e kadar işte olacağım.dolapta hiç süt yok biraz önce sağdım bi biberon çıktı gece ve sabah sağayım inş. çok çıkar da aklım bebeğimde kalmaz.hulya inek sütünü mü sulandırıyor kendi sütünü mü??
bi de mama değilde şu ek gıda topiğinde okudum meyve püresinnin içine haşlanmış irmik konup veriliyormuş öyle şeyler versem mi ki?
hülya çok sağol ya.bakıcıya söyleyim de sulandırıp versin.ben tadımlık çok şey veriyorum da doyumluk vermiyordum.2 ay daha sabretmeye karar verdim.bi de ayranı bizimki de çok seviyor ama şu inek sütü muhabbeti var ya ayran da inek sütünden değil mi?
kızlar selam. bebebklerinizn kilo alımı nasıl. çağan sadece anne sütü alıyoo.başlarda her ay en az 1 kilo alıyodu.geçen ay 450 gram almış bu ay 18 günde 350 gram almış. şimdi 8,5 kilo. kilosu iyi aslında ama benim aklıma takılıyo.acaba iyi beslenemiyo açmı kalıyoda az kilo almaya başladı diyeee(
günaydın kızlar...bu sabah kendimi çok enerjik hissettim ve başladım temziliğe...bitmek üzere kısa bi mola verdim..ama şimdi farkettim ki bütün enerjim bitmiş
Doğa bugün 3. gün kakasını yapmıyor..elma yağmış olabilir mi?ilk defa oluyor hergün yapardı..kaç gün yapmayınca sorun oluyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?