2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrb canım örümcek kullandığını yazmışsın ben de düşünüyorumda erken diye eşim istemedi.sürekli ayakta dikilmek istiyor gezmek istiyor bana mantıklı geliyor.örümcekte dik durabiliyor mu tavsiye ediyor musun?

bizim sitenin önünden süreyle geçiyolar canım bigün gel bana yollarını kesip sağalımkaydirigubbakcemile3

canım nacizhane ben cevap vereyim bi çok dr. önermiyo ancak günde 1 sa. geçmemek sartıyla onuda 2ye 3 bölerek konulabiliyomuş yani 15er dk. falan başka bi topicte okumuştum ben oğluşum azdaha büyüsün ilk arabam alıcam

ben geldimmmm
offf ölü gibiyim,ablamın ufaklık bendeydi,mahvoldum bütün gün,2çocuk kesinlikle bana göre değil,neyseki devrim uslu
teşekkür ediyorum iyi dilekler için kızlar,
yelda 15indeki indirimi biliyorum canım ama ben kışlık için kasımı bekliycem sanırım,herşeylerin fiyatları insin öyle alıcam,şimdilik yiğenimin küçükleri iş görür,
ben devrimi artık oturtuyorum,mama sandalyesindede,pusette de,dr oturt dedi
süt konusunda hiç fikrrim yok ama yogurtta o sütle olmuyornu?

hoşgeldinnnn...bizim çatlak aile dr.u niye bana oturtma dedi yaa gerçi bende oturtuyorum mecburen kendi istiyo çünkü. inek sütü mayalandığı için bişey yapmıyomuş yoğurtta geçen ay götürdüğüm dr. demişti

canım çok geçmiş olsun benimde başıma daha farklı bi olay geldi.ben kızımı ince battaniyesiyle kundaklıyorum elini kolunu oynatıp uykusu dağılmasın diye.annemlerdeydim ramazanda kızımı kanepeyi açıp kenara doğru yatırdım altında da ince döşek vardı.aynı oda da pc var eşimle netten görüşüyoruz derken kızımın çok az bi sesi geldi arkama baktığımda kızım kanepenin ortası biraz eğimli olduğundan kızım yüzüstü yuvarlanmış yumuşak yer olunca ağzı burnu kapanmış ellerde sarılı sesi de çıkmıyo hemen kaldırdım düzelltim baktım hala uyuyor.Allahtan o anda odadaydım uyku arasında çocuk sesi de çıkmadı.bi gün öncesi kızımın başının gözünün sadakası olsun diye yardım programına msj atmıştım.o korudu yavrumu

kızlarrr kocişişten erken çıktı evden aldı beni canı ablama bıraktık biraz alışveriş yaptık yemek yedik karı-koca keyif yaptık özledik oğlanı eve geldik ikimizede iyi geldi :)))

bizimkinin gelişimi biraz önde gidiyormuş,doktor kendisi desteksiz oturttu devrimi,devrimde oturdu,benle dalga geçiyorlar,bu çocuk 4aylık değil,bir dahaki kontrole doğum belgesini de getirceksin diye

bizimkinin gelişimi biraz önde gidiyormuş,doktor kendisi desteksiz oturttu devrimi,devrimde oturdu,benle dalga geçiyorlar,bu çocuk 4aylık değil,bir dahaki kontrole doğum belgesini de getirceksin diye

maşallah kuzucuğa..banada büyük gösterdine bakma 6 aydan önce oturtma sakın dedi..sağlıkocağı dr.ları pek iyi değil sanırım:bbo:

maşallah devrime:)
bizimkide kucağımda oturuyor ellerini yiyor arada birde kafayı kaldırıp bana bakıyor ciee diyorum sırıtıyor
gei dönüyor 10 saniye gecmeden bidaha aynı şey:)
sanırım bu bi oyun haline geldi..ama sadece kucagımda oturuken yapıyor

arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz??ne yapacagimi sastim,simdiye kadar sutum yetiyordu kizima,bi kac gundur emerken bitiyor ve kizim basliyor aglamaya.dun doktora gittim acaba yetmediginde yogurt yada meyve puresi,corba versemmi diye doktor hicbirini kabul etmiyor,ancak mama olurmus. daha 5 ayini doldurmasina 10 gun var diye..ama sanirim burdaki arkadaslar veriyor ek gida?poffff bide rejim yapmaya baslamistim sanirim alti ay bitmeden rejim falan olmaaassmafoldumben

aynen arzu al benden de okadar
maşaallah ya şaka gibi:) ama mamayı denedim ülkerin bizde kar etmedi.demek keramet mamada değil:)
benimki gece üçten sonra saat başı kalkıyo .... dün gece onikide gaz sancısıyla bismillah dedik en az beş kere kalkıp emzirdim ....
ahh ömürr aynı kaderşmş paylaşıyozz ne:)
bende okudum ve bu adama 1 kere de olsa gitmek istiyorum.. güzel tespitleri var.
hehhee inek eşimin köyünde de var yelda bende sanırım kaynanamın sağdığı sütlerle beslicem:)
kızlarrr kocişişten erken çıktı evden aldı beni canı ablama bıraktık biraz alışveriş yaptık yemek yedik karı-koca keyif yaptık özledik oğlanı eve geldik ikimizede iyi geldi :)))

ohh melek ne güzel darısı başımızaaa:)

anneme geldik 2-3 gün burdayım bakalım dinleniriz inş biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…