bi sıkıntısı yok gibi...sadece anne sütüydü bikaç gün önce bikaç kaşık elma püresi ve elma suyu verdim sadece...bekleyeyim bakalım 2 gün daha..olmazsa zeytinyağı içiririm..
ben kızımı örümceğe koyup mutfağı hallettim..yanımda oynadı o..örümceğinde oyuncaklarda var ara sıra onunla konuşuncada durdu şükür...zaten en zoru mutfak benim için..
hey milleeet :)
uyandirmayin bebisler artik essek kadar oldu 10 saat bile uyuyabilirler :) sonra alistiracaksiniz seneye bu zaman, ya bu hala uyaniyo gecede 2 defa sut istiyor diye konusacagiz.
spiral bilmiyorum, kondom takiliriz biz
kadir tugcuyu ben de cok seviyorum ve inek sutune olumlu bakiyorum, hatta ben acik sute daha olumlu bakiyorum bir inek gorursem memesini sagcam alistim zaten
mrb canım örümcek kullandığını yazmışsın ben de düşünüyorumda erken diye eşim istemedi.sürekli ayakta dikilmek istiyor gezmek istiyor bana mantıklı geliyor.örümcekte dik durabiliyor mu tavsiye ediyor musun?
ben geldimmmm
offf ölü gibiyim,ablamın ufaklık bendeydi,mahvoldum bütün gün,2çocuk kesinlikle bana göre değil,neyseki devrim uslu
teşekkür ediyorum iyi dilekler için kızlar,
yelda 15indeki indirimi biliyorum canım ama ben kışlık için kasımı bekliycem sanırım,herşeylerin fiyatları insin öyle alıcam,şimdilik yiğenimin küçükleri iş görür,
ben devrimi artık oturtuyorum,mama sandalyesindede,pusette de,dr oturt dedi
süt konusunda hiç fikrrim yok ama yogurtta o sütle olmuyornu?
.neyse bunu atlattık derken bugün salonda ayıcıkla boğuşuyordu,bende salona birşey damlamış onu siliyordumki bebeğim meğersem herzamanki gibi boğuşmuyormuş ayıcığıyla, kaldıramadığı için zor nefes alıyormuş, ay birden rengi attı ,hemen farkettim allahtan ayıcığı attım hemen kucağıma aldım bebişimi.birdaha ne ayıcık veririm nede bir saniyelik bile olsa temizlik o uyanıkken.lmaz:
hoşgeldinnnn...bizim çatlak aile dr.u niye bana oturtma dedi yaa gerçi bende oturtuyorum mecburen kendi istiyo çünkü. inek sütü mayalandığı için bişey yapmıyomuş yoğurtta geçen ay götürdüğüm dr. demişti
bizimkinin gelişimi biraz önde gidiyormuş,doktor kendisi desteksiz oturttu devrimi,devrimde oturdu,benle dalga geçiyorlar,bu çocuk 4aylık değil,bir dahaki kontrole doğum belgesini de getirceksin diye
benım oglumun 1 gece hıc uyanmadan sabahı etmesı ııcn nerdeyse adak adıycam 2,5 saatte bır kalktı 4 de de tam kalkıs 6 ya kadar oturmus esımle 6da emzırdım 7 de kalktık zaten emerken bıle uyuyakalkmıyo bıraktım anda uyanıyo sıpa gece 1 kere uyansa onada razı olcam o gunler gelcek mı acaba
maşaallah ya şaka gibi:) ama mamayı denedim ülkerin bizde kar etmedi.demek keramet mamada değil:)selam kızlar kızımla oglen uykusuna yatmıstık .gercı cok oldu kalkalı.ıyı oldu ama.ya masallah deyımde once kızım bu gece 6.30 a kadar hıc uyanmadı.9.30 da uyutmustum ama bu kadar ac klması normalmı onu dusundum 9 saat bısey yemeden durdu ve ılk defa oluyo bu en azından 1 yada 2 kez uyanırdı her gece.dun gece mılupanın tahıllı gece mamasından yedırdım acaba o cokmu tok tuttukı
ahh ömürr aynı kaderşmş paylaşıyozz ne:)benimki gece üçten sonra saat başı kalkıyo .... dün gece onikide gaz sancısıyla bismillah dedik en az beş kere kalkıp emzirdim ....
bende okudum ve bu adama 1 kere de olsa gitmek istiyorum.. güzel tespitleri var.Kızlar doktor Kadir Tuğcu 6.aydan sonra bebeğe anne sütünün yanında inek sütü verilebilir diyomuş biraz araştırdım nette ...birsürü anne de bu fikre uyuyo ve okuduğuma göre bu bir yaşına kadar inek sütü verilmez hikayesinin nedeni :mama satışlarını arttırmak için uydurulmuş bişeymiş...yaa düşünmeye başladım ciddi ciddi ..Doktor Kadir Tuğcuya bebişini götüren varmı...aslında organik süt vermeye başlasam mı acaba...
hehhee inek eşimin köyünde de var yelda bende sanırım kaynanamın sağdığı sütlerle beslicem:)hey milleeet :)
uyandirmayin bebisler artik essek kadar oldu 10 saat bile uyuyabilirler :) sonra alistiracaksiniz seneye bu zaman, ya bu hala uyaniyo gecede 2 defa sut istiyor diye konusacagiz.
spiral bilmiyorum, kondom takiliriz biz
kadir tugcuyu ben de cok seviyorum ve inek sutune olumlu bakiyorum, hatta ben acik sute daha olumlu bakiyorum bir inek gorursem memesini sagcam alistim zaten
kızlarrr kocişişten erken çıktı evden aldı beni canı ablama bıraktık biraz alışveriş yaptık yemek yedik karı-koca keyif yaptık özledik oğlanı eve geldik ikimizede iyi geldi :)))
herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?