2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uzun süreli kullanmamak lazım..maşallah Doğa neredeyse desteksiz oturuyor ve ayaklara yere tam basıyor...ama ben uzun sürelşi koymuyorum..en fazla 15 dakika durmuştur..gün içinde de 2 yi geçmiyor..mutfakta bulaşıkları yerleştirirken iyi oluyor..ama erken diyorlar hep..yanlış yapıyor olabilirm..

günaydın hanımlar...kızım günler sonra bu gece 11 saat uykusunun arasında 3 kez uyandı...sanırım eskiye dönüyoruz..aman dilimi ısırayım..5 dakika önce tekrar uyudu.ben de platesi mi yapayım:))öptüm sizleri..

çıldırıcam dün aşı olduk bütün gece kaç kere yat kalk yaptığımızı sayamadım gözlerim kanlandı boynum tutuldu migrenim azdı, napıcammmm beeennn?
işe geldim dün yapmadığım işleri yetiştirmeye çalışıyorum şimdi de göz açıp kapayıncaya kadar büyüorlar diyorlar bi de bi geceleri uyuyacak kadar büyüse yetecek bana

uyuyanlara nazarım değmesin diye sayfayı her açtığımda okumasdam da maşallah diyorum inşallah bize de nasip olur şu dişe bağlıyorum huysuzluklarını çocuğun amam yok daha diş miş ortada hepsini tamamlayana kadar hep böyle huysuzlanacaklar mı bu çocuklar?
napsam ben ya?

:)))) kolay gelsin sabır sabır ya sabır başka bişey diyemiyorum kolay gelsinnn

evet ne güzel kalabalık birgün....bebeği kendi kendine uyuyan var mı?bir zamanlar benim kızım uyurdu..geçti o güzel günler:a015:

merhaba kızlarrrr...
benim mink de kucağımda şarkılar söylüyorrrr...........
kaşık mamaları falan kobnuşulmuş ben kaşık mamasını elma suyu ile hazırlıyorum.biraz da muz eziyorum.tahıllı kaşık mama sı katıyorum.leziz oluyor.bebişim seviyor...

S.A kızlar nasılsınız önce geçmişi okuyayım dedim..gece uyumayan bebeişerle allah bolll uyku versin inş. benim kuzumda dünden beri iştahsız önceleri kaşığı görünce ağzını kocaman açardı şimdi ben zorluyorummafoldumben...sabah yine koca kafalı yüzünden uykusu bölündüalsanaalsanasmile ağlak oluyo oazamanda bugün işim var benim bu çocukla

evet ne güzel kalabalık birgün....bebeği kendi kendine uyuyan var mı?bir zamanlar benim kızım uyurdu..geçti o güzel günler:a015:

ah ah nerde .. yapabilen varsa banada formul versin çünkü biz şu aralar çarşafta bile zor uyutuyoruz .ne beşik ne ,ayak,ne kucak,nede salıncağını istiyor kafayı yemek üzereyiz.çok yoruyor.

maşallah benim oğlum canım bir süredirkendi uyuyuyo..ama gündüz uykuları çok az..

maşallah canım....gece iyi olsunlarda ben gündüz herşeye razıyım...benimki kötü alıştı ya..yanına ben yatıyorum biraz pişpişliyorum öyle uyuyor..ama babası aynı şeyi yapıyor uyumuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…