2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oyy kıyamam çok geçmiş olsun tuğba..bol bol oku annesi

Tuğba üzülme canım, böyle böyle büyüyecekler... geçmiş olsun..
Özlem sana da geçmiş olsun canım...

evet ne güzel kalabalık birgün....bebeği kendi kendine uyuyan var mı?bir zamanlar benim kızım uyurdu..geçti o güzel günler:a015:

hayırdır tubişim günahmı çıkarıyon,bidaha yapmazsın olur biter sıkma canını

selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım.
10 gündür sol elimde sürekli bi uyuşukluk vardı bugün doktora gittim tabi hemen mr istedi onu çektiricem bakalım ne varmış.
inş bişey çıkmaz geçmiş olsun canım
çok zo canım anlıyorum seni valla evdeyim şimdi evim tertemiz ve düzenli hem iş hem ev hem çocuk çok zor biri kalıyo işte tabi benim ev düpdüzgün olmuyodu canm dağınıüımda heralde ama şimdi kural koydoım eşimede dedim hiçbişeyi yapmadan oturmuyorum birakınva unutuyorum kalıyo çünkü ben eşime istifa etse keşke dedim bile canım emekliyi düşünmedim bile ama mecburm çalışmaayda napaılımm allah kolaylık versin alışcaz bu düzenede
benimki de ayağını emiyo iştahlı iştahlı buna ne dersiniz
benimki 2 gündür uğraşıyo ama farkettimki bez yokken daha kolay ağzına sokuyo ayacığınııı
kızlar sabah calpol verince rahatladı kızarıklığıda sulanmasıda geçti, şimdi uyuyor zaten keyfi gelmişti yerine ama biz işte önce kendimiz ağlattık ya onun vicdan azabı işte sizle paylaşayım dedim tabi böyle büyüyecekler ben ilkdoğduğu zamanlar hiç dayanamıyodum aplamasına şimdi daha iyiyimmm gazını çıkartamadığında bile ağlıyodım onu kıvranır görmekten ben çok duygusalım ondan sanırımm

ipeknil cim sende sorun yok canım bende aynıı yarım herşeyyy...napalım onlar büyüyüne kadar...rahatlıyacağız inşalllahh...

kızlar bende ayakta uyutmaya alıştırmakistiyorum ama olmuyo ilk koyuyorum sonra huysuzlanıyo biz ayakta kucakta pışpış istiyo ya da emmerken uyuyacak eşim öyle alıştırdı ben gelene kadar evde onu ya dolaştırıyodu ya pusette sallayarak uyutuyodu kayınvalideye güveniyorum ben o gelişnce alıştırır ayağa inşallah ayak çok kolay çünkü gece belim kopuyo benimm
benimkide emzik almadı elini emiyo hatta benim elimi bile dişlik falan almıyo uzun süreli hep elini kıyaftelerini bezi alt açma muşambasını emiyo ama eli bende duydum komşunun oğlu 3 yaşında zor bıraktırdım diyo ama emme duygusunuda kazanması lazım emzik verdim geçen yine yok almıyoo çalıştırğım için sürekli benide emmemez nasıl kazancak emme duygusunu keşke emzik alsaydı işte

slm kızlar..
bugün ecoşa pirinç unu vermeyi düşünüyorum..yatmaya yakın bir fincan kadar..
sizce nasıl olur?
meyve suyu ve yogurt tattırıyodum şimdiye kadar ama alışsın istiyorum muhallebiyi kusmuştu yazmıştım daha önce

valla sevindim yalnız olmadığıma bu konuda kızlar :) beceriksizim herhalde hiç bir şeye yetemiyorum demeye başlamıştım çünkü kendime..

ben denemedim daha pirinç ununu, dene bakalım belki sever... benimki de muhallebiyi sevmedi pek..

valla sevindim yalnız olmadığıma bu konuda kızlar :) beceriksizim herhalde hiç bir şeye yetemiyorum demeye başlamıştım çünkü kendime..

nasıl yeteceksin nil cimm..bebek bakmak başlı başına iş...birde ben iş tede kızımla birlikteyim avantaj mı dez avantaj mı tartışılır..beirde eve gidiyorum iş yemek falan kızım 1 e başladı ödev..nefes alamıyorumm...çoookkk zoorrr........
bir de eşler anlamayıncaa....ne yazık ki anlamaları için yaşamaları lazım bizim gibi ince ayrıntıları düşünebilmeleri lazım.ama hepsinde yok işte.eşimde anlayışlıdır ama bazen işine gelmiyor anlamakk....klava:
zor bir süreççç..hayatın en zor dönüm noktalarııı...hayat işte geçecek inşallahhh.sağlık ve huzur eksik olmasıınn...

olabilir neden olmasınnn...sütlü pirinçli kaşık mamasıda kullanabilirsin.tadı biraz daha cazip geliyor bebişlere

amin canım, tabi önemli olan sağlık ve huzur... tabi senin işin daha zor, büyük kızına da ilgi göstermek zorundasın, Allah kolaylık versin..
benim eşim pek anlayışlı da değil ne yazık ki...

selam ablam bugün gidiyo (( çok yardımı oldu sağolsun bugün canda huysuz ne versem yemiyo yoğurt mayaladım çok güzel tutmuş onu tattırdım yemek istemedi şimdilik akşamüstü tekrar denicem ama bugün depresyondayım aileden ayrı çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…