selamlar herkese dünm biraz girim geçmişe bakım dedim bitiremeden çıktım akşam çok vicdan azabı çektik eşimle kızlar 1. si geçen eşim yalandan ağlıyomuşgibi yapmıştı akşamda bende yaptım videoya çekmek için kuzumu 1. öyle ağlattık 2. eşim gıdığını severken yanlışlıkla fazla çekti bir ağlama daha ama içim gitti 3.sü ve en kötüsü oynuyoduk onunlşa bir yandanda çay yapmıştık içiyoduk bişr an tvye döndüm sanırım elini gözüne sokto (çünkğ sonra gözğ kıpkırmızı oldu ve çok sulandı) ve bir çığlık ağlama okadarpişman oldukki eşim kendi yaptığından ben kendi boşuna ağlattık kuzumu gece hiç apmazdı emer uyurud beşiğni istemedi kucağımda uyuttum 3 kere ve gözü hala sulanıyodu sabah 7 de kalktık gece 12 de yatmıştı normalde 8de kalkardı emer uyurudu emdi ududu derken uyandı hemen dalamadı daha neyse dolaştırdım altını açtım yok yatmak istemiyo sürkli huzrsuz gözü sulanmaya başladı tekrar calpol verdim bende ağrısı var die sonra uyuttum rahat uyud şükür şimdi yeni uyuuttum hee birdesabah kıyafetini giydirirken çıtçıtı yanlışlıkla boynuna iniklemiim bir ağlama diye allahım nazar verdim diyorum kızıma dün çok usluydu hep kendi kendine oynuyordu ok yere kuzumu kaç kere ağlatıım ne uzun yazmışım ama çoküzüldüm çokk
benimki de ayağını emiyo iştahlı iştahlı buna ne dersiniz
benimki daha ayağa terfi etmedi, ellerini bitirmekle meşgul :)
eller yeterli gelmeyince ayağa geçiyolar işte yakındır seninkinin de terfisi:):)
evet ne güzel kalabalık birgün....bebeği kendi kendine uyuyan var mı?bir zamanlar benim kızım uyurdu..geçti o güzel günler:a015:
aynen bizimkide öyle ayakta sallamaya alıstırmak ıcın ne yapcagımı bılmıyorum
aynen nasıl başarıcam ayakta sallamaya o kadar razıyım ki ...
merhaba kızlar, maşallah baya bir kalabalığız..
bu hafta işe başladım, artık hiç bir şeye tam yetişemiyorum 3 günde yıprandım valla :) çalışan anneler nasıl hallediyorsunuz işlerinizi? ben ya tembelim ya beceriksiz sanırım , yaptığım her şey yarım yamalak oluyor. emekli olmak istiyorum :)))
valla bende yetişemiyorum hafta başından beri ütü yapıcam perşembe oldu ve hala ütüye gelemedim bile.bende yetişemiyorum :sinifsinif:
oo biz daha ellerimizi yiyoruz.ama çok tatlı oluyolar ayaklarını yediklerinde.
gökküşak moralini bozmak istemiyorum ama benim bir arkadaşım var bebekken emmeye başladığı parmağını hala emiyor evli olmasına rağmen.bence elini ağzına aldığında dikkatini dağıtmaya çalış belki zamanla unutur.
[
merhaba kızlar, maşallah baya bir kalabalığız..
bu hafta işe başladım, artık hiç bir şeye tam yetişemiyorum 3 günde yıprandım valla :) çalışan anneler nasıl hallediyorsunuz işlerinizi? ben ya tembelim ya beceriksiz sanırım , yaptığım her şey yarım yamalak oluyor. emekli olmak istiyorum :)))
valla bende yetişemiyorum hafta başından beri ütü yapıcam perşembe oldu ve hala ütüye gelemedim bile.bende yetişemiyorum :sinifsinif:
gökküşak moralini bozmak istemiyorum ama benim bir arkadaşım var bebekken emmeye başladığı parmağını hala emiyor evli olmasına rağmen.bence elini ağzına aldığında dikkatini dağıtmaya çalış belki zamanla unutur.
[
benimkisi 2 aydır ellerini yiyo ama bi türlü ayaga geçemedi..yok yok bu çocuk kesin babasına çekti tembel tembel
selamlar herkese dünm biraz girim geçmişe bakım dedim bitiremeden çıktım akşam çok vicdan azabı çektik eşimle kızlar 1. si geçen eşim yalandan ağlıyomuşgibi yapmıştı akşamda bende yaptım videoya çekmek için kuzumu 1. öyle ağlattık 2. eşim gıdığını severken yanlışlıkla fazla çekti bir ağlama daha ama içim gitti 3.sü ve en kötüsü oynuyoduk onunlşa bir yandanda çay yapmıştık içiyoduk bişr an tvye döndüm sanırım elini gözüne sokto (çünkğ sonra gözğ kıpkırmızı oldu ve çok sulandı) ve bir çığlık ağlama okadarpişman oldukki eşim kendi yaptığından ben kendi boşuna ağlattık kuzumu gece hiç apmazdı emer uyurud beşiğni istemedi kucağımda uyuttum 3 kere ve gözü hala sulanıyodu sabah 7 de kalktık gece 12 de yatmıştı normalde 8de kalkardı emer uyurudu emdi ududu derken uyandı hemen dalamadı daha neyse dolaştırdım altını açtım yok yatmak istemiyo sürkli huzrsuz gözü sulanmaya başladı tekrar calpol verdim bende ağrısı var die sonra uyuttum rahat uyud şükür şimdi yeni uyuuttum hee birdesabah kıyafetini giydirirken çıtçıtı yanlışlıkla boynuna iniklemiim bir ağlama diye allahım nazar verdim diyorum kızıma dün çok usluydu hep kendi kendine oynuyordu ok yere kuzumu kaç kere ağlatıım ne uzun yazmışım ama çoküzüldüm çokk
inş bişey çıkmaz geçmiş olsun canımselam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım.
10 gündür sol elimde sürekli bi uyuşukluk vardı bugün doktora gittim tabi hemen mr istedi onu çektiricem bakalım ne varmış.
çok zo canım anlıyorum seni valla evdeyim şimdi evim tertemiz ve düzenli hem iş hem ev hem çocuk çok zor biri kalıyo işte tabi benim ev düpdüzgün olmuyodu canm dağınıüımda heralde ama şimdi kural koydoım eşimede dedim hiçbişeyi yapmadan oturmuyorum birakınva unutuyorum kalıyo çünkü ben eşime istifa etse keşke dedim bile canım emekliyi düşünmedim bile ama mecburm çalışmaayda napaılımm allah kolaylık versin alışcaz bu düzenedemerhaba kızlar, maşallah baya bir kalabalığız..
benimki 2 gündür uğraşıyo ama farkettimki bez yokken daha kolay ağzına sokuyo ayacığınıııbenimki de ayağını emiyo iştahlı iştahlı buna ne dersiniz
[
hadi yaaa.ama bence o başka bir vaka yaaa.duygusal boşluktan devam eder bebeklikten sonraki emmelerr..allah korusun....emziği bıraktıkları gibi bırakır umarım...el atacağım bu olaya..
canım dikkatini dağıtmak ne mümkün gece uykuda bile takıyor ağzına cok cok..uyku geçişlerinde yapıyor birdee...:gitme:
slm kızlar..
bugün ecoşa pirinç unu vermeyi düşünüyorum..yatmaya yakın bir fincan kadar..
sizce nasıl olur?
meyve suyu ve yogurt tattırıyodum şimdiye kadar ama alışsın istiyorum muhallebiyi kusmuştu yazmıştım daha önce
valla sevindim yalnız olmadığıma bu konuda kızlar :) beceriksizim herhalde hiç bir şeye yetemiyorum demeye başlamıştım çünkü kendime..
slm kızlar..
bugün ecoşa pirinç unu vermeyi düşünüyorum..yatmaya yakın bir fincan kadar..
sizce nasıl olur?
meyve suyu ve yogurt tattırıyodum şimdiye kadar ama alışsın istiyorum muhallebiyi kusmuştu yazmıştım daha önce
nasıl yeteceksin nil cimm..bebek bakmak başlı başına iş...birde ben iş tede kızımla birlikteyim avantaj mı dez avantaj mı tartışılır..beirde eve gidiyorum iş yemek falan kızım 1 e başladı ödev..nefes alamıyorumm...çoookkk zoorrr........
bir de eşler anlamayıncaa....ne yazık ki anlamaları için yaşamaları lazım bizim gibi ince ayrıntıları düşünebilmeleri lazım.ama hepsinde yok işte.eşimde anlayışlıdır ama bazen işine gelmiyor anlamakk....klava:
zor bir süreççç..hayatın en zor dönüm noktalarııı...hayat işte geçecek inşallahhh.sağlık ve huzur eksik olmasıınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?