maşallah canım....gece iyi olsunlarda ben gündüz herşeye razıyım...benimki kötü alıştı ya..yanına ben yatıyorum biraz pişpişliyorum öyle uyuyor..ama babası aynı şeyi yapıyor uyumuyor..
eşşek kadar oldu nie hala dönmüyo bu çocuk yaaaaa
kokuna alışmıştır canım.işin zor.....
hehehe canım yaaa.....
bırakıyormusun canım yere kendi kendine oyalansın diyeeee...
ama her çocuk farklı işteee
hehehe canım yaaa.....
bırakıyormusun canım yere kendi kendine oyalansın diyeeee...
ama her çocuk farklı işteee
benimkide dönmüyo valla bazen ben yuvarlıyom dönsün diye öğrensin hesabı ama öyle seviyo demekki koyduğum gibi duruyo
canım yaaaa döner o zaman zamanlaaaa.....hep yerde canımya sağa sola atıyo kendini geri yok bu kadarda tembel olunmazki ama
BEN KİÇ YERE KOYMUYOM KOLTUKTA YADA YATAKTA DÖNMEZMİ ONDANMI DÖNMÜYO ACABAfisfisfis
kızlar benim kızım parmak emmeye çok alıştı emzik almadıı.2 aylıkken parmak keşfetti.doktorumuz engellemeyin alışkanlığa dönüşür.doyum sağlayınca bırakır dedi.ama şimdi çok alıştı gece uykuarın ara alıyor.uyuyacağı zaman genelde lıyor.çok şeker ama çok üülüyorumçilerde ya bırakmazsa....
emen var mı hiç???(
kızlar benim kızım parmak emmeye çok alıştı emzik almadıı.2 aylıkken parmak keşfetti.doktorumuz engellemeyin alışkanlığa dönüşür.doyum sağlayınca bırakır dedi.ama şimdi çok alıştı gece uykuarın ara alıyor.uyuyacağı zaman genelde lıyor.çok şeker ama çok üülüyorumçilerde ya bırakmazsa....
emen var mı hiç???(
aynen bizimkide öyle ayakta sallamaya alıstırmak ıcın ne yapcagımı bılmıyorumah ah nerde .. yapabilen varsa banada formul versin çünkü biz şu aralar çarşafta bile zor uyutuyoruz .ne beşik ne ,ayak,ne kucak,nede salıncağını istiyor kafayı yemek üzereyiz.çok yoruyor.
eşşek kadar oldu nie hala dönmüyo bu çocuk yaaaaa
benım oglanda oyun halısında ogrendı donmeyı canım oyuncaklara uzanmaya calısırkenkızlar benim kızım parmak emmeye çok alıştı emzik almadıı.2 aylıkken parmak keşfetti.doktorumuz engellemeyin alışkanlığa dönüşür.doyum sağlayınca bırakır dedi.ama şimdi çok alıştı gece uykuarın ara alıyor.uyuyacağı zaman genelde lıyor.çok şeker ama çok üülüyorumçilerde ya bırakmazsa....
emen var mı hiç???(
benimki 20 nisan doğumlu yakında askere gitcek adam hala döneyim demiyo şimdi koydum yüz üstü duruyo ole yoruluncada zırlar
inşallahh yaa en büyük temennimmm.....benim oğlan emzikten önce parmağını sonra dudağını ensonda emziği emi canım..bişey olmaz korkma bırakır yani
hadi yaa bizimki de engelleme dedi yaaa.emzik almıyor...canım benimki de emiyordu..bizim doktorumuzda engel olmaya çalış yoksa zor bırakır dedi...emzik ver dedi.allahtan benim kızım emzik aldı..şimdi ara sıra götürüyor yine elini ağzına ama o dişlerinden sanırım...bi ara emerken bile parmağını sokuyordu aradan..
aynen bizimkide öyle ayakta sallamaya alıstırmak ıcın ne yapcagımı bılmıyorum
benım oglanda oyun halısında ogrendı donmeyı canım oyuncaklara uzanmaya calısırken
ama yüzüstünden sırtüstüne beceremedı hala
bizimkide bir ara cok emıyordu emerek bıkac kere uyudu bıle sımdı emmıyor eller agzıda ama ısı abarttı parmagını çiğniyor resmen dişler iyice kaşınmaya başladı sanırım gıcır gıcır ses cıkartıyor
selamlar herkese dünm biraz girim geçmişe bakım dedim bitiremeden çıktım akşam çok vicdan azabı çektik eşimle kızlar 1. si geçen eşim yalandan ağlıyomuşgibi yapmıştı akşamda bende yaptım videoya çekmek için kuzumu 1. öyle ağlattık 2. eşim gıdığını severken yanlışlıkla fazla çekti bir ağlama daha ama içim gitti 3.sü ve en kötüsü oynuyoduk onunlşa bir yandanda çay yapmıştık içiyoduk bişr an tvye döndüm sanırım elini gözüne sokto (çünkğ sonra gözğ kıpkırmızı oldu ve çok sulandı) ve bir çığlık ağlama okadarpişman oldukki eşim kendi yaptığından ben kendi boşuna ağlattık kuzumu gece hiç apmazdı emer uyurud beşiğni istemedi kucağımda uyuttum 3 kere ve gözü hala sulanıyodu sabah 7 de kalktık gece 12 de yatmıştı normalde 8de kalkardı emer uyurudu emdi ududu derken uyandı hemen dalamadı daha neyse dolaştırdım altını açtım yok yatmak istemiyo sürkli huzrsuz gözü sulanmaya başladı tekrar calpol verdim bende ağrısı var die sonra uyuttum rahat uyud şükür şimdi yeni uyuuttum hee birdesabah kıyafetini giydirirken çıtçıtı yanlışlıkla boynuna iniklemiim bir ağlama diye allahım nazar verdim diyorum kızıma dün çok usluydu hep kendi kendine oynuyordu ok yere kuzumu kaç kere ağlatıım ne uzun yazmışım ama çoküzüldüm çokk
selamlar herkese dünm biraz girim geçmişe bakım dedim bitiremeden çıktım akşam çok vicdan azabı çektik eşimle kızlar 1. si geçen eşim yalandan ağlıyomuşgibi yapmıştı akşamda bende yaptım videoya çekmek için kuzumu 1. öyle ağlattık 2. eşim gıdığını severken yanlışlıkla fazla çekti bir ağlama daha ama içim gitti 3.sü ve en kötüsü oynuyoduk onunlşa bir yandanda çay yapmıştık içiyoduk bişr an tvye döndüm sanırım elini gözüne sokto (çünkğ sonra gözğ kıpkırmızı oldu ve çok sulandı) ve bir çığlık ağlama okadarpişman oldukki eşim kendi yaptığından ben kendi boşuna ağlattık kuzumu gece hiç apmazdı emer uyurud beşiğni istemedi kucağımda uyuttum 3 kere ve gözü hala sulanıyodu sabah 7 de kalktık gece 12 de yatmıştı normalde 8de kalkardı emer uyurudu emdi ududu derken uyandı hemen dalamadı daha neyse dolaştırdım altını açtım yok yatmak istemiyo sürkli huzrsuz gözü sulanmaya başladı tekrar calpol verdim bende ağrısı var die sonra uyuttum rahat uyud şükür şimdi yeni uyuuttum hee birdesabah kıyafetini giydirirken çıtçıtı yanlışlıkla boynuna iniklemiim bir ağlama diye allahım nazar verdim diyorum kızıma dün çok usluydu hep kendi kendine oynuyordu ok yere kuzumu kaç kere ağlatıım ne uzun yazmışım ama çoküzüldüm çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?