2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim kızım parmak emmeye çok alıştı emzik almadıı.2 aylıkken parmak keşfetti.doktorumuz engellemeyin alışkanlığa dönüşür.doyum sağlayınca bırakır dedi.ama şimdi çok alıştı gece uykuarın ara alıyor.uyuyacağı zaman genelde lıyor.çok şeker ama çok üülüyorumçilerde ya bırakmazsa....
emen var mı hiç??? (

hep yerde canımya sağa sola atıyo kendini geri yok bu kadarda tembel olunmazki ama
canım yaaaa döner o zaman zamanlaaaa.....
BEN KİÇ YERE KOYMUYOM KOLTUKTA YADA YATAKTA DÖNMEZMİ ONDANMI DÖNMÜYO ACABAfisfisfis

canım geniş bir yere bırakıp hareketlerini pek kısıtlamamak lazım bebişlerinn..kas gelişimi ile alakalı bunlar...kol boyun kasları için yüzüstü bırakın biraz falan...oyun halıları dönenceler bebek cimnastik oyuncakları yararlı.. bence yere yumuak bir şey serip bırak canım oynasın kuzuu...

benim oğlan emzikten önce parmağını sonra dudağını ensonda emziği emi canım..bişey olmaz korkma bırakır yani

canım benimki de emiyordu..bizim doktorumuzda engel olmaya çalış yoksa zor bırakır dedi...emzik ver dedi.allahtan benim kızım emzik aldı..şimdi ara sıra götürüyor yine elini ağzına ama o dişlerinden sanırım...bi ara emerken bile parmağını sokuyordu aradan..

ah ah nerde .. yapabilen varsa banada formul versin çünkü biz şu aralar çarşafta bile zor uyutuyoruz .ne beşik ne ,ayak,ne kucak,nede salıncağını istiyor kafayı yemek üzereyiz.çok yoruyor.
aynen bizimkide öyle ayakta sallamaya alıstırmak ıcın ne yapcagımı bılmıyorum

eşşek kadar oldu nie hala dönmüyo bu çocuk yaaaaa

benım oglanda oyun halısında ogrendı donmeyı canım oyuncaklara uzanmaya calısırken
ama yüzüstünden sırtüstüne beceremedı hala

bizimkide bir ara cok emıyordu emerek bıkac kere uyudu bıle sımdı emmıyor eller agzıda ama ısı abarttı parmagını çiğniyor resmen dişler iyice kaşınmaya başladı sanırım gıcır gıcır ses cıkartıyor

selamlar herkese dünm biraz girim geçmişe bakım dedim bitiremeden çıktım akşam çok vicdan azabı çektik eşimle kızlar 1. si geçen eşim yalandan ağlıyomuşgibi yapmıştı akşamda bende yaptım videoya çekmek için kuzumu 1. öyle ağlattık 2. eşim gıdığını severken yanlışlıkla fazla çekti bir ağlama daha ama içim gitti 3.sü ve en kötüsü oynuyoduk onunlşa bir yandanda çay yapmıştık içiyoduk bişr an tvye döndüm sanırım elini gözüne sokto (çünkğ sonra gözğ kıpkırmızı oldu ve çok sulandı) ve bir çığlık ağlama okadarpişman oldukki eşim kendi yaptığından ben kendi boşuna ağlattık kuzumu gece hiç apmazdı emer uyurud beşiğni istemedi kucağımda uyuttum 3 kere ve gözü hala sulanıyodu sabah 7 de kalktık gece 12 de yatmıştı normalde 8de kalkardı emer uyurudu emdi ududu derken uyandı hemen dalamadı daha neyse dolaştırdım altını açtım yok yatmak istemiyo sürkli huzrsuz gözü sulanmaya başladı tekrar calpol verdim bende ağrısı var die sonra uyuttum rahat uyud şükür şimdi yeni uyuuttum hee birdesabah kıyafetini giydirirken çıtçıtı yanlışlıkla boynuna iniklemiim bir ağlama diye allahım nazar verdim diyorum kızıma dün çok usluydu hep kendi kendine oynuyordu ok yere kuzumu kaç kere ağlatıım ne uzun yazmışım ama çoküzüldüm çokk

benim oğlan emzikten önce parmağını sonra dudağını ensonda emziği emi canım..bişey olmaz korkma bırakır yani
inşallahh yaa en büyük temennimmm.....
hadi yaa bizimki de engelleme dedi yaaa.emzik almıyor...

onu da becerir yakındaaa..ama oyun halılarının yararı büyük dönencede olabilirr...bırakırlar inşallahhh...o kadar keyifle emiyor ki iki parmağı birdenn =)))

aayy canım benim yaaa geçer canım gözü hemen inşallahh.ama sen böyle kayugılanırsan bebiş daha huzursuz olur.sakinleşir üzülmeee...

selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım.
10 gündür sol elimde sürekli bi uyuşukluk vardı bugün doktora gittim tabi hemen mr istedi onu çektiricem bakalım ne varmış.

geçmiş olsun cnm bugün biraz oyun oynayın hem senin de vicdanın rahatlar
hem de onun keyfi yerine gelir tekrar..ya çok etkileniyolar bi keresinde çok bunalmıştım eşimle dertleşirken ağlıyodum bizim kız aynen benim gibi ağlamaya başladı
içli içli hem de hemen kucağıma alıp modumu değiştirdim öyle sakinleşti..

merhaba kızlar, maşallah baya bir kalabalığız..
bu hafta işe başladım, artık hiç bir şeye tam yetişemiyorum 3 günde yıprandım valla :) çalışan anneler nasıl hallediyorsunuz işlerinizi? ben ya tembelim ya beceriksiz sanırım , yaptığım her şey yarım yamalak oluyor. emekli olmak istiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…