canımbebeğin enimi doldurdu altıncı ayını yoksa geçmi başladınız ek gıdaya ben akşam 8 gibi arı mama yapıyorum bibronla veriyorum 8.5 da yatıyo google veriyodum pek sevmiyodu arımamayı çok güzel yiyo onun çeşitleride var dene istersen
slm ,kızlar bugün pek dertliyim,bebeğim yemek yemek istemiyor.gündüz sütde az içti,off böyle devam etsin istemiyorum.ne yapıcam ben ya.buharda ne güzel meyveleri bile pişirip püre haline getirmiştim,neler neler yaptım ıhhh ilk kaşıkta püffff diyor,ortalık pıskırınca fena oluyor,mutfak halısından muzları çorbaları temizlemekten bitap oldum iki günde.vardır iştahı açmanın yolu ama ne kızlar?
teşekkürler abera canım...
günaydın herkese,biz tüm gece arar ara uyku arasında emekleme pozisyonuna geçtik yatakta yüzer gibi hareketler yaptık başımız taki yatak başlığına çarpınca uyandık.sizin bebişlerde durum aynımı,yoksa benim bebişim uyurgezermi oldu, gece boyunca ha bire uykuda hareket.anlamadım gitti,neden olduki acaba...
teşekkürler abera canım...
günaydın herkese,biz tüm gece arar ara uyku arasında emekleme pozisyonuna geçtik yatakta yüzer gibi hareketler yaptık başımız taki yatak başlığına çarpınca uyandık.sizin bebişlerde durum aynımı,yoksa benim bebişim uyurgezermi oldu, gece boyunca ha bire uykuda hareket.anlamadım gitti,neden olduki acaba...
yasemin bizimki de aynı böyle. gece gece emekliyo yatak başına çarpıyo,tutunup kalkıyo, uyur emekler diyom bende.
gece uykularımız berbat dk başı kalkıyo
oğlumun uyuması için herşeyi verirdim valla. gündüzleri ayakta sallamaktan varis oldu bacaklarımda.. gece de beşiğinde sallamaktan kolum tutuldu 5 kere kalktığında şükrediyorum evin içinde manyak gibi dolaşıyorum
canım öğleyin mesala kaç kaşık çorba veriyorsun normali nedir ?meyve bütünmü ,yarımmı yiyor.sormak istediğim ölçü nedir bütün bu öğünlerde?
selamlarselam kızlar yine benn..aslında hergün gelip bakıyorum ama akşam olduğunda kimse olmuyo..gündüzde face deyiz...bebişler iyidir inş..benimki tam bir küçük sürüngenemeklemeye başladığından beri koltuk kenarlarında diz çöküp etrafı kurcalamaya çalışıyo..arada birde ayaga kalkıyo kendi kendine yanlız eşek kadar oldu ve gece uyanmaları başladı bu çok canımı sıkıyo..umarım geçicidir:95::84:..
bu arada yeni yılın hayırlara vesile olması dileğiyle..
selam kızlar..ben geldim...uzun zamandır girmiyordum buraya..bi an çok özlediğimi farkettim.artık gircem hep..
selamlar
maşallah bebişine.. benimkisi hala yerde çırpınıyo ama tuttuğumda ayakta kalıp adım atıyo. herkes emeklemeden gidicek dio :
gece uykuusuzlukları bizimde basladı büyüdkce uyanmaz dediler tam tersi oldusanırım bu olayda dişten.. bi çıksada rahat etsek
sanada iyi seneler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?