- 8 Eylül 2009
- 3.480
- 13
- 158
- 40
ben de öyle 2,5 kilo verdim üç haftadaValla hiç kilo almadım. Karnım çok hafif var. Ben zaten göbekliydim biraz:)) Ayrıca daha 10.haftanın içindeyim kilo almamış olmam normal değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de öyle 2,5 kilo verdim üç haftadaValla hiç kilo almadım. Karnım çok hafif var. Ben zaten göbekliydim biraz:)) Ayrıca daha 10.haftanın içindeyim kilo almamış olmam normal değil mi?
olur canımmşuleee ve tuğbaaaa ben yardımcı olayım sizlereeee bacılarrrrrrrrrzemuszemus
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
endlight, beyhude80, colerko, KK Pro Üyedimples+, ipeknil, KK Pro ÜyeNurem+, SCHATZİ+
bişey sordummmmklava:
yardım edin bana en azından yorum yapın
şeker kız candy seven yokmu aranızdaaaaaaaklava:
onun dvd sini bulmak istiyorummmmmdelikafadulden
merhaba kızlar bugün pek yazamadım morelim çok bozuk sanırım beni işten çıkarmayı düşünüyolar geçen gün patronum dedi napıcaz sen gidicen 4 ay nasıl idare edicez acada idarelik bi kaç aylık birinimi bulsak dedi bende dedim 4 aylığına kimi bulcan hem zaten gelen kişinin öğrenmesş zaten 4 ay alır oda dedi sen gitmeden 2 ay öncesinden gelir öğretirsin ama ben anladım kim 4 aylığına işe girerki bugünde tavırları değişmiş öğlen çok kalbimi kırdı ağlattı beni sanırım tazminat vermemek için beni bezdirip kendim çıkmamı sağlamaya çalışıyo ama morelim çok bozuldu ya işten çıkacağıma değilde 5 yıl emek verdim ben buraya böyle düşünmesi beni çok üzdü
Eğer çıkarmaksa niyetleri ayıp gerçekten. üzülme canın Allah büyük kimsenin hakkı kimse de kalmaz.
ben de birini bulsalar da çıksam diyorum çok sıkıldım artık..mafoldumben şu anda bile tüm yediklerim ağzımda sanki
yaa evet canım seninki daha küçüktü dimi pardon yaValla hiç kilo almadım. Karnım çok hafif var. Ben zaten göbekliydim biraz:)) Ayrıca daha 10.haftanın içindeyim kilo almamış olmam normal değil mi?
benimki sırt üstü yatıyo dedi doktpr ama bir ara iki bacağını da kaldırdıı iki tane çalı bacak keşke büyük olsaydı dedim içimden doktor net görebilirdi öyle canımda nsan merak ediyo işte:ecrin_bebek:
gamzecim ben onu deniyorum ama her seferinde sayfa görüntülenemiyor deniyor... yaa güzelliğimi çekemiyor yada çirkinliğimii kaydirigubbakcemile3şimdik kızlar kullanıcı paneline giriyoruz sonra sol tarafta avatarımı değiştir yazıyor onu tıklıyoruz.açılan sayfada aşağılara iniyoruz resmimizi gözattan bulup koyuyoruz.değişiklikleri kaydet diyoruz işte bukadarrr
yaa pes etme hemen bakma sen ona birazcık daha dayan canım niye umursamayacaksın onun istediğide oysa ya hakkını verme bence hadi canım toparla kendini düşünüp bebişini de germe hadi annesikızlar bnde zaten öncedende diyordum keşke çıkartsalarda tazminat alsam ama bugünkü hali çok farklı yani alınganlık filan etmiyorum benim patronum pc nerden açılıyo onu bile bilmez bugün gelmiş kestiğim faturaya bakıyo beni bezdirmeye çalışıyo bu şekilde devam ederse sanırım tazminatı filan umrsamıycam çıkıcam işten mafoldumben
şule kız alt yazılı olar mı
Şeker Kız Candy Özel Bölüm | Çizgi Film,Çocuk Filmleri,Animasyonlar,çizgi film izle
şimdik kızlar kullanıcı paneline giriyoruz sonra sol tarafta avatarımı değiştir yazıyor onu tıklıyoruz.açılan sayfada aşağılara iniyoruz resmimizi gözattan bulup koyuyoruz.değişiklikleri kaydet diyoruz işte bukadarrr
yaaa resmini görünce bile başka oluyorum heee
ne tuhaf dimi
acaba bendemi bi bozukluk varrr
canım ben dvd istiyorum yaaaa
ya ben zaten doğumdan sonra çalışığ çalışmamakta kararsızım ama böle yapılırmı ne kadar ayıp ben hakkımı helal etmiyorum çünk 5 yıldır tek başınayım burda her işi ben yapıyorum satışda bende muhasebe de 2 kişilik işi tek başıma yapıyorum ve tek kelime bile etmedim işimi seviorum diye ama insanoğlu çiğ süt emmiş işte böyle düşünmesi çok kırdı beni yani ben ki hastayken bile geldim ameliyat oldum geldim defalarca raporlu olmama rağmen geldim hatta düşük riskim vardı biliyosunuz 1 gün bile izin kullanmadım ama Allah sorar hesabını elbet
yaa pes etme hemen bakma sen ona birazcık daha dayan canım niye umursamayacaksın onun istediğide oysa ya hakkını verme bence hadi canım toparla kendini düşünüp bebişini de germe hadi annesi
yaaa resmini görünce bile başka oluyorum heee
ne tuhaf dimi
acaba bendemi bi bozukluk varrr
canım ben dvd istiyorum yaaaa
aman cicim sen de ne biçim şeye aşerdin öyle tom ve jerry var olmaz mı :icecream:
ama haksızlığa uğramak insanın canını acıtıyo mesele iş değil işsiz kalmam eşimde çalışma diyo zaten doğumdan sonra ama ne kadar menfaatçi insanlar ya ben burdayken okadar çok iş teklifi aldımki ama gitmedim insanları yarı yolda bırakmak istemedim neticede burda aile gibi olmuştuk demekki ben öyle düşünüyomuşum onlar için sadece sıradan bi işçiymişim :1no2:
çok saol canımmmşimdik kızlar kullanıcı paneline giriyoruz sonra sol tarafta avatarımı değiştir yazıyor onu tıklıyoruz.açılan sayfada aşağılara iniyoruz resmimizi gözattan bulup koyuyoruz.değişiklikleri kaydet diyoruz işte bukadarrr
noldu kuzum nerden esti ya ben pek izlemem vala google da bakındım ama işe yarar bişe bulamadım:tomato:
kızlar bnde zaten öncedende diyordum keşke çıkartsalarda tazminat alsam ama bugünkü hali çok farklı yani alınganlık filan etmiyorum benim patronum pc nerden açılıyo onu bile bilmez bugün gelmiş kestiğim faturaya bakıyo beni bezdirmeye çalışıyo bu şekilde devam ederse sanırım tazminatı filan umrsamıycam çıkıcam işten mafoldumben
ya ben zaten doğumdan sonra çalışığ çalışmamakta kararsızım ama böle yapılırmı ne kadar ayıp ben hakkımı helal etmiyorum çünk 5 yıldır tek başınayım burda her işi ben yapıyorum satışda bende muhasebe de 2 kişilik işi tek başıma yapıyorum ve tek kelime bile etmedim işimi seviorum diye ama insanoğlu çiğ süt emmiş işte böyle düşünmesi çok kırdı beni yani ben ki hastayken bile geldim ameliyat oldum geldim defalarca raporlu olmama rağmen geldim hatta düşük riskim vardı biliyosunuz 1 gün bile izin kullanmadım ama Allah sorar hesabını elbet
sende alem kızsın heee:roflol: