- 22 Ocak 2008
- 6.708
- 1.703
- 373
yeşildi gökcen
hatırladım:lepi:
Sayfalar donmaya başladı benim yine hafiften.
midem bulanıyo naneli şeker aldım emiyorumbenneyaptımki
keşke bugün bize de yarım gün olsa:1closedeyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeşildi gökcen
değil genç de sayılmaz kırklı yaşlarında herhaldedoktorun yaşlımı:uhm:
herkes yarım günmü bakalımmmmmmmmzemuszemus.
değil genç de sayılmaz kırklı yaşlarında herhalde
bende poğaca zararlı mıdır dedim kilo yapar dedi o kadar ne bilim kendimiz araştıracaz artık zaten burada birbirimizden de öğreniyoruz maydaonoz niye zararlı belki çoğu zararlıdır vücudun ihtiyacı vardır bence herşeye
günaydın nidacığımopuyorumnanaktan
değil genç de sayılmaz kırklı yaşlarında herhalde
hatırladım:lepi:
Sayfalar donmaya başladı benim yine hafiften.
midem bulanıyo naneli şeker aldım emiyorumbenneyaptımki
keşke bugün bize de yarım gün olsa:1closedeyes:
günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim geceden beri çıkartıyorum ve kasıklarımda şiddetli ağrılar var kafanı kaldıramıyorum
ayyyyyyyy nasıl heycanlısındır şimdi
hadi hayırlısı
canım ikili testi siyah beyaz ultrasondan yapıyolar ama istersen renklide de yaptırabilirsin diye biliyorum bende sormuştum arkadaşlarıma kimisi renklide kimisi normalde yapmış
benim doktorumda normalde yapıcaktı heralde bu birazda doktorun tercihikaydirigubbakcemile5
inşallah iyi haberlerle gelirsin canımm iyi düşün iyi olsun bu ARARDA GÜNAYDIN SANA DA
tatlım oluyomuş hamilelikte doktoruna gidince sorarsın
beyaz leblebi ye canım iyi geliyo elimde leblebi var kahvaltıdan sonra kötü oluyorum bende:gitme:
saol canım yagünaydın cnm geçmiş olsunn:sinifsinif:
gecmiş olsun ama dınlen bence uzan yanı ağır işte yapma çıkarsanda mıde boş kalınca daha kötu oluyor
Bu arada Mayıs anneleri için sitede herhangi bir aktivite isterseniz size özel her türlü öneriye açığız.
Yani biz mayıs anneleri aklımızda şöyle bir uygulama var diyin bunu yapabilirmiyiz diyin biz yapmaya çalışalım....
Hayır Eski topik silinmeyecek.... Oradaki tüm anılarınız saklı kalacak.....