2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
değil genç de sayılmaz kırklı yaşlarında herhalde

benimkide 30lu yaşlarda ama oda pek pipirikli değil mesela ben ilk 3 ay çok kilo aldım bişey olmaz diyo ilk aylar böyle olur sonra düzene girer dedi
uyuz olmuştum
ama hakkaten sonra öyle oldusüprizzzzz

hayııııııııııııııır ben tam gun hatta yarında çalışam tatıl olanlara çok özenıyorum kızlar benım yerımede dınlenın

bende poğaca zararlı mıdır dedim kilo yapar dedi o kadar ne bilim kendimiz araştıracaz artık zaten burada birbirimizden de öğreniyoruz maydaonoz niye zararlı belki çoğu zararlıdır vücudun ihtiyacı vardır bence herşeye

toksik atıcı olarak da kullanılıyor ya bebek ilk aylar da vücutta yabancı maddde gibi algılanyo (bizim midemizin faln bulanmasının sebebi de hormon değişimine alışamamak) o yüzden çok maydanoz tüketimi bebeğin de vücuda tutunmasını zorlaştırıyormuş, bilimsel birşey dinlemedim ama mantıklı geldi, ilk birkaç ay yenmese de olur bence o kadar alternatifimiz var ki yme konusunda bir de mesela tarçında rahim açılmasına sebep olyomuş o yüzden onu da ilk aylarda çok tüketmeyin diyolar

günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim geceden beri çıkartıyorum ve kasıklarımda şiddetli ağrılar var kafanı kaldıramıyorum

günaydın nidacığımopuyorumnanaktan

Naber şulecimm_??

doktorum da bana tam tersini sölemişti 3 aydan sonra kilo alcan zaten şimdi dikkat et demişti amaa ben aldım 3-4 kilo:mymeka:

bu arada rüyamda bi kadın gördüm acaip şişko bişii bana diyoduki sende böle olcaksın doğumda 30 kilo aldım ben sende alacaksın falan diyo kötü kadınlar gibi gülüyo ay nasıl uyandım bilemezsiniz:roflol:

değil genç de sayılmaz kırklı yaşlarında herhalde

benimkide 30lu yaşlarda ama oda pek pipirikli değil mesela ben ilk 3 ay çok kilo aldım bişey olmaz diyo ilk aylar böyle olur sonra düzene girer dedi
uyuz olmuştum
ama hakkaten sonra öyle oldusüprizzzzz

hatırladım:lepi:

Sayfalar donmaya başladı benim yine hafiften.

midem bulanıyo naneli şeker aldım emiyorumbenneyaptımki

keşke bugün bize de yarım gün olsa:1closedeyes:

beyaz leblebi ye canım iyi geliyo elimde leblebi var kahvaltıdan sonra kötü oluyorum bende:gitme:

ayyyyyyyy nasıl heycanlısındır şimdi
hadi hayırlısı
canım ikili testi siyah beyaz ultrasondan yapıyolar ama istersen renklide de yaptırabilirsin diye biliyorum bende sormuştum arkadaşlarıma kimisi renklide kimisi normalde yapmış
benim doktorumda normalde yapıcaktı heralde bu birazda doktorun tercihikaydirigubbakcemile5

sağolasın bitanem. sorma heycandan sürekli tuvalete gidiyorum. özellikle ultrasonun siyah beyaz mı yoksa renkli mi olmasını öğrenmek istememin sebebi acaba cinsiyeti öğrenen bacılarım hangisinde yaptırdı? bunu çok merak ediyorum güzelim.

inşallah iyi haberlerle gelirsin canımm iyi düşün iyi olsun bu ARARDA GÜNAYDIN SANA DA

tatlım oluyomuş hamilelikte doktoruna gidince sorarsın

çok teşekkürler gülüm çok sağolasın.

bu arada bende yarım gün çalışıyorum yarın tatil. cuma da senelik izinden bir gün aldım. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

beyaz leblebi ye canım iyi geliyo elimde leblebi var kahvaltıdan sonra kötü oluyorum bende:gitme:

Beyaz leblebi denemedim hiç sağol canım alayım birazyerimseniben

mutluyum geçmiş olsun cnm ya:teselli: geçicek bugünler inş..

Sesi Hayırlı haberlerle gelirsin inş canım. ben de özledim bebişimi görmek istiyorum:ecrin_bebek:

Bu arada Mayıs anneleri için sitede herhangi bir aktivite isterseniz size özel her türlü öneriye açığız.
Yani biz mayıs anneleri aklımızda şöyle bir uygulama var diyin bunu yapabilirmiyiz diyin biz yapmaya çalışalım....

Hayır Eski topik silinmeyecek.... Oradaki tüm anılarınız saklı kalacak.....

kazen ya sohbet odası ne olucak?

Back
X