2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben geçtiğimiz salı doktora gittim. Yeni doktoruma, inanılmaz memnun kaldım. Ankaradakilere kesinlikle tavsiye ederim. İsteyen olursa ismini hastanesini verebilirim. Bebeğim çok iyiymiş. Sırt üstü yatmış, ellerini ayaklarını oynatıyodu yaa:)) Ağzı burnu filan hep oluşmuş, hepsini gösterdi. 17 Kasım'a ikili test için randevu aldım:) Hayırlısı bakalım...

hadi hayırlısı canım benimde 2 kasım yani pazartesi bakalım neolcek işallah herkes güzel haberlerle gelir

herkese ıyı gunler bebişlerınıze dıkat edın hanımlar ben çıkıyorum malum iş yarın bır gelınlık teslımım var onu hazırlıycam bu soğuktata evlenılırmı alem bı kızlarkafamçokkarıştı

Kızlar günaydın...
Şule canım kaç gündür internete giremiyorum daha doğrusu kk'ya... Ay delirdim artık ya... Eminim çoğu kişi aynı durumdadır...
Nasılsınız? Herkes iyidir umarım. Bugün ben de baş ağrısı var:(

günaydın tatlımopuyorumnanaktan
evet öyle ya kimse giremiyosu zaten ama arada girebilen olunca yazıyodu sen hiç yazmamışsın ondan merak ettimm

he bide kk kapanırsa birbirimizden habersiz kalmayalım diye bi msn grubu kurdu gamze
bizde kkya giremediğimiz zamanlarda ordaydık:hulya:

Kızlar ben geçtiğimiz salı doktora gittim. Yeni doktoruma, inanılmaz memnun kaldım. Ankaradakilere kesinlikle tavsiye ederim. İsteyen olursa ismini hastanesini verebilirim. Bebeğim çok iyiymiş. Sırt üstü yatmış, ellerini ayaklarını oynatıyodu yaa:)) Ağzı burnu filan hep oluşmuş, hepsini gösterdi. 17 Kasım'a ikili test için randevu aldım:) Hayırlısı bakalım...
kızlar günaydınnnn..Cumanız mubarek olsun..
benim misafirlerim var bir kaç gün giremem sanırım ama arada uğramaya çalışırım...

Nuremcim kime gittin canım?Merak ettim.CADIARZU

çok sevindim canım senin adınaa
gözün aydın inşallah böle devam eder:Saruboceq:

herkese ıyı gunler bebişlerınıze dıkat edın hanımlar ben çıkıyorum malum iş yarın bır gelınlık teslımım var onu hazırlıycam bu soğuktata evlenılırmı alem bı kızlarkafamçokkarıştı

demekki ısınmak içinevleniyor kışın geceleri uzun malumdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar bende kk yine hata vermeye başladı heralde yine giremicem
msn grubuna katılmak isteyen arkadaşlar benim özelime msn adreslerinizi yazın ekleyelim sizi kk Allah korusun uçarsa biribirimizden haberimiz olsun bağlantımız kopmasın

günaydın annişleeerrrrrrrrrrr!!
biz de geldik teyzeleriiii tosbağamlaaaaaa.. ben 2 kg. almışım yaaa kızlar doktorum dikkat etmelisin dedi. düşük tehlikem varken yürüyüşü yasaklamıştı, şimdi 20 dk yürüyüş yapmam gerekiyor. bizde bu sabah ı-podumuzu taktık konuşa konuşa yürüdük bebişimizle 20 dk. çok keyifliydi. bundan sonra her sabah yürüyüşümüz var. bu arada bebişimiz için bence kız dedi doktorumuz. bakalım ne çıkacak?

hadi hayırlısı canım benimde 2 kasım yani pazartesi bakalım neolcek işallah herkes güzel haberlerle gelir

oo sende ikili teste gidiyosun hayırlı haberler alırsın inş. canım

kolay gelsin sana
sende dikkat et bebeğinekaydirigubbakcemile2

kızlar bende kk yine hata vermeye başladı heralde yine giremicem
msn grubuna katılmak isteyen arkadaşlar benim özelime msn adreslerinizi yazın ekleyelim sizi kk Allah korusun uçarsa biribirimizden haberimiz olsun bağlantımız kopmasın

ama benim msn yok kimafoldumben

günaydın annişleeerrrrrrrrrrr!!
biz de geldik teyzeleriiii tosbağamlaaaaaa.. ben 2 kg. almışım yaaa kızlar doktorum dikkat etmelisin dedi. düşük tehlikem varken yürüyüşü yasaklamıştı, şimdi 20 dk yürüyüş yapmam gerekiyor. bizde bu sabah ı-podumuzu taktık konuşa konuşa yürüdük bebişimizle 20 dk. çok keyifliydi. bundan sonra her sabah yürüyüşümüz var. bu arada bebişimiz için bence kız dedi doktorumuz. bakalım ne çıkacak?

sen 2 kilo aldın diyemi doktor dikkat et dedi
ben 3,5-4 kilo aldım hiç bişey demediii:1shok:
ayy çok özeniyorum böle yürüyüş yapabilenlere yaaa bende çalışmasam yaparım dicem ama yalan söylemiş olurum o zamanda yatmaktan yürüyemem
maşaallah valla sana:nazar:

günaydın tatlımopuyorumnanaktan
evet öyle ya kimse giremiyosu zaten ama arada girebilen olunca yazıyodu sen hiç yazmamışsın ondan merak ettimm

he bide kk kapanırsa birbirimizden habersiz kalmayalım diye bi msn grubu kurdu gamze
bizde kkya giremediğimiz zamanlarda ordaydık:hulya:
Canım ben 2 kez filan girebildim o zaman da yazmıştım giremiyorum diye. Demek ki denk gelmedik:) Bizim işyerinde msn kullanmak yasak ben o gruba katılamam zaten:)

kızlar günaydınnnn..Cumanız mubarek olsun..
benim misafirlerim var bir kaç gün giremem sanırım ama arada uğramaya çalışırım...

Nuremcim kime gittin canım?Merak ettim.CADIARZU

Seninde cuman mübarek olsun canım. Ben Akropol Hastanesinde Bülent Alp Aydın'a gittim. Çooook da memnun kaldım, inşallah bundan sonrakilerde de memnun kalırım. Sen kime gidiyosun??kaydirigubbakcemile4

Back
X