2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar ben 4 kg aldığımı söyledim doktora ooo çokkk dedi. ama eve gelince hesapladım aslında 2 kg. almışım. bu arada doktorum eski kilomu bilmiyordu ilk kez gittim ona. yürüyüşü bütün hamilelere tavsiye ediyor doktorlar, fırsat buldukça yürüyün kızlar. hiç bişey olmazsa kalkın dolaşın evin içinde ya da iş yerinde.
bu arada bu msn işi nedir yaaaaaaa? benim niye haberim yokkkk? adres ne?

evet ya yürüyüş çok öenmli doğumuda kolaylaştırıyo keşke imkan olsa yapabilsek
neyse bacım grup msn bu ekleyen herkes orda bi penceren konuşuyoruz kk ya giremediğimiz zaman ama ben burdan adresi veremiyorum herkese açık bi topik olduğu için özelden de yazdığımda uzantısı farklı çıkıyo sen bana özelden msn adresini ver ben seni ekliyim kendi adresime ordanda gruba katılırsın
hiç değilse kk kapanırsa birbirmizden habersiz kalmayız

Baş ağrısı çekenler varmış galbaa benim de feci ağrıyo bazen hele dün akşam bi başladı ki.. mafoldumben
Canım benimde ağrıyo:( Bende migren var ama bu migren ağrısı değil:( Neden ağrıdı bilmiyorum. Çok da dikkat ediyorum. İlaç filan da içmedim. Acaba parol içsem mi?

valla ben enson 2 kilo almıştım dahada almış olabilirim korkuyorum tartılmaya bende bıraktım folik asiti 3 gündür bişey içmiyom ptesi 2 li test randevumuzvar bakalım ne diyicek vericekmi başka bişey bilmiyorum
Nasıl korkutuyolar bu doktorlar bizi:) Bişeyler ye canım ya bebek aç kalır yoksa... İnşallah 2 li testin de iyi geçer...sositososito

nurem ekledim seni canım
gamzede varsa iyi ben bilmiyodum olduğunu zaten biz eklemicez sana adresi vericez sen eklicen ama gamzeyle aynı anda msnde olman lazımkine o grubu açsın şu anda özel çünkü
ben seni kendi adresime ekledim

Tamam canım ben açtığımda kabul ederim seni...

ya kızlar bu kilo olayını ben anlamadım sabah gazetede okudum çağla şikel 8,5 aylık hamileymiş 6 kilo almış 8 kiloyla bitiricem diyo benim daha yeni 3.ay olcak nerdeyse 3 kilo almışım ya çokmu anormaliz biz

canım insanın asıl kilosu sabah tartıldığında çıkan kiloymuş aç karna ona göre ben 1 kilo almışım :lepi:

hülya bu arada sendeki msn krizini çözdüm sana çevrimdışıyken yazmıştım gerçi
gamze grubu özel yapmış herkes giremesin diye daha doğrusu tanımadıklarımız topik dışındakiler giremesin diye çünkü tanımadığımız birisi gelmişti
neyse sende o yüzden girememişsin o sen msn katılacağın zaman grubu açıcak sende o zaman ekliycen ve sendede çevrim içi gözükecek canım

iyi sevindim sorun bende değilmiş kaydirigubbakcemile3

günaydın canım kızmaa...:kedi: yeni yeni açılıyo kk

cvp verdim ya ben sanaaaaaaaaa

Günaydınn canım....:dance:

sağolun kızlar a.s.

sanada günaydın canım giremiyordum kaç gündür

oo colerko günaydın canımmmopuyorumnanaktan
bizde giremiyoduk ve kk kapanırsa diye msn grubu kurduk bana özelden msn adresini verirmisin senide kendi msnime ekliyeyim
sonra gruba katılırsın sendekaydirigubbakcemile

Kızlar ben aferin ve ya aprol içebilir miyim? Parasetamol içeriyo mu bunlar?? İçiyim mi sizce? Çok başım ağrıyo geçmeyecek...

kızlar günaydın çarşambadan beri kimseler yoktu dünde ben izinliydim anca okudum geçmişi nasılsınız
ya banada yardım edin bende yapayım su msn işini ama işte msn zor oluyor bizin pc ler takip ediliyor ağ bağlantıdan biz yine açıkken kk den görüşelim acil durumlarda msn olsun. Ben çarşamba krizden yazamadın ikili testimi ense kalınılığı 1,6 çıktı iyi dedi dr. kanlar pzt çıkacak herşey yolundaymış 5,65 cm olmuş bebeğim bacak arasında kordon var ama sanırım kız dedi. Hayırlısı artık.... dün kendime bayramda giymek için çok hoş bir elbise aldım ilk defa bebeğime almadım daha 10 gün sonra gel cinsiyetini netleştirelim dedi dr. um.

Back
X