Mutluyum bu neee
ALLAH EMİİİ BENDE SENİN GÖBİŞİN SANDIMMM :roflol: :roflol: :roflol:
kız ne kusuru o bize neler yaptı:roflol:gamze kusura bakma şaka yani
hahahaaaa :roflol: aynı ebn işte normal insanlar yanında :roflol:canımcolerko biraz yemek ye eziliyon arkadaşların arasında sağdaki şule soldaki tuba
kızlar öptüm hepinizi haftasonu yokum ben pzrtesi kaldıığımız yerden yeni dedikodularla buluşalımmmm
güle güle gamzecimkızlar öptüm hepinizi haftasonu yokum ben pzrtesi kaldıığımız yerden yeni dedikodularla buluşalımmmm
psikopatlar yaa ciddenn temel ile fadimenin bir fıkrası var bilirmisin bilmem: temelle fadimenin 10 tane çocuğu varmış ama hepsi ya özürlü yada sakat.. en sonunda dr. a gitmişler bebek istemedikleri için artık dr. przvatif kullanın demişkızlar haydar abimide unutmayam buda süper yaPREZERVATıF YERıNE ÇORAP KULLANDIK
Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama o anda prezervatif bulamayınca çorap kullandık. Yine de hamile kalır mı?
CEVAP: Ne biçim şey bu? Yaşadıklarınız gerçekten tehlikeli ve psikolojik açıdan yıpratıcı. Çoraplarını her gün yıkıyor musun, bari oradan teselli bulayım. Sorduğun soruya ben değil yukarıdaki karışır. Çünkü çorabın gözenekleri fazla. Nasıl bir çoraptı? Yün çorap mı, naylon mu, pamuklu mu?
ii akşamlar canımHadı ben kaÇacam artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?