2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın tatlım
ama malesef bugun kimse yok sana net cevap verebilecek
ben ikili test yaptıramadım çünkü bebeğim çok hareketliydi ensesini ölçemedi doktorum
ama ailende özürlü olup olmaması önemli çünkü ırsı da olabiliyo biliyosunki
bide
önce ultrasonla ensesini ölçüyo doktor
son ra kan tahlili o da 2 gün içinde sonuçlanıyo

bide sana verilen değerler asla bebeğin özürlü olup olmadığını söylemiyo zaten sadece o senin değerlerindeki bebeklerin kaçı özürlü doğmuş kaçı sağlam doğmuş olarak veriliyosengözlerimebaksanab

Canım malatyada hava berbay ıslı gıbı nefesımı kesıyo bıde canım nısan annelerı topıĞıne uĞradım 2 kıŞının gebelık Çızelgesı duruyo nasıl anlamdım yanı

canım sadece tickerfacty sitesiden yapabilirsiniz...baska siteleri onaylamıyor....dün basladı yoksa bizimde çizelgelerimiz uçmuştu....

teşekkürler canım

merhaba kızlar bende ikili testimi yaptırdım ama 10 gün sonra sonuçlanacağını söylediler ben özel bir hastaneye gidiyorum ve hastane kendisi yapıyor testi ama ölçümlerden son derece sağlıklı olduğunu söyledi drum cinsiyeti belli olan varmı aranızda ben bu gidişimde öğreneceğim ve inanılmaz heyecanlıyım :)

gözün aydın
cinsiyeti belli olan çok arkadaşımız oldu ama genelde ihtimal olarak söylediler
senin içinde allah gönlüne göre versina.s.

Canım malatyada hava berbay İslİ gİbİ nefesİmİ kesİyo bİde canım nİsan annelerİ topİĞİne uĞradım 2 kİŞİnİn gebelİk Çİzelgesİ duruyo nasıl anlamdım yanİ

günaydın kızlar :)

sezen malatyalı mısın? ben malatyalıyım ama muğlada oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…