2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamze sana inanamıyorum yastık koyuyorsun dimi karnına doğru söye, ay benim niye bi gram göbeğim yok yaaaaaa, ben hamile değilmiyim yoksa ühüüüüü akannehir mafoldumben :çok üzgünüm: :dilcikar:
hülyacım üzülme bende bakıp duruyorum hafif belli birazcık pantolonlar sıkmaya başladı o kadar bende çol istiyom belli olmasını hamiş kıyafetler alırız ne güzel ama belli değil bakalım biizimkiler ne zamn beşlli olurCADIARZU

selam kızlar...1 haftadır uğrayamadım buraya malesef..eşim şehirdışındaydı annemde kaldım..neler olmuş bitmiş geçmişi okuyamadım..şimdi kızımdan fırsat bulursam okuycam..sizin bebişler oynuyor mu..hissediyormusunuz..ben iki üç haftadır hissediyorum..bu hafta daha iyi hissetmeye başladım..

yok tatlım nerde bu haftanın sonuna doğru hareketlere başlıyomuş ama biz hissedemiyoruz benim ilk hamileliğim ama 2. bebişlere hamiş kalan annişler hissedebiliyomuş ama biz daha sonra sanırım 20. haftalar falan hissedecekmişiz

ya ben hem böyle diyorum, hemde işime mi geliyor sanki ne, aynı kıyafetlerimi giyiyorum hala, yok yok çok şikayet etmiyim iyisi mi ben -tatlicadiarzu-

oynuyomu, aaay ben haziran annelerine gidiym iyisi mi akannehir

selam kızlarr göbişin ne kaaa büyümüş gamze vala bende kendimden şüphe ettim iyice benim göbek var hafften ama hiç öyle belli gibi gelmiyo okadar yok yanii.. eflatun da hissediyorum demiş hareketleri. yaa ben hiç bişi hissetmiyorummm midem bulanmasa ultrasonda görmesem hamile olduğuma
inanmıcam yanidelikafadulden

kızlar hemen endişelnmeyin ya hu..benim üçüncü hamileliğim ve okuduğum kadarıyla tecrübeli olanlar hissediyormuş..bi de erkek bebek erken oynarmış...ayyyy inşallahhhh.....
ben diğer hamileliklerimde 4. ay bitene kadar hiçbişey hisetmemiştim..

evet bende hissetmiyorum hiç bir şey. birde göz seyirmesi gibi oluyormuş. sanki arada oluyor öyle ama dün çok yoruldum dün çok kötü oldum akşam ağrım vardı. kendi kendime arandım ya ne diyeyim başka

herkese selamlar....kimse yok ama nasılsa okursunuz...dün dr.a gittik bebişimi ördük...bayağı büyümüş...ellerini ayaklarını havaya kaldırıyordu..çok tatalıydı...bir de ağzını oynattı....burnu da belliydi..midesi oluşmaya başlamış...dr.bayağı iyi bir bebek sorunsuz bir bebek olacak dedi..gelişimi de güzel dedi...ikili test için kan verdim ama bir hafta sonra çıkacak...dr.gelmenize gerek yok dedi brile sonuçları gösterebilisiniz dedi...dünden beri çok mutluyum...bir dahaki kontrolümüz 15 aralık ama ona da bayağı var...

gamze maşallah çok güzel bir göbüşün var..yani çok kilo almamışsın sadece göbek var ne güzel...ben de 3 ayda toplam iki kilo aldım..bende de var biraz göbüş:)

gözün aydın ne güzel, darısı başıma inşallah

kızlar yaptığımız en büyük yanlış bu aslında.kendimizi boşuna strese sokuyoruz..herkesin hamileliği farklı olur..göbeği farklı olur..aşermesi farklı olur..takmayın kafanıza..hamileliğin tadını çıkarın...
ben önceki hamileliklerimde bu hatayı çok yapmıştım..artık yapmamaya çalışıcam..eh ne de olsa size göre tecrübeli bi anne adayıyım..yerimseniben

canim,okuduguma gore 3. hamileligin insallah saglikla gelir melegin.
ben kendimi Gamzeyle kiyaslamiyorum ki,sadece merak ettim kacinci haftadan karni cikmaya basladi diye.

günaydın sesia.s.
yine her sabah olduğu gibi bi sen bi ben varız bu saatde:hulya:

günaydın çiçeğim.

geçmişi okudum. hafta sonları giremiyorum nete. neyse bugün öğleden sonra kontrolüm var doktorda. 2 li testte kan sonuçlarımı alıcam. inşallah cinsiyeti de görebiliriz. yine heyecan bastı bana. öğleden sonra yokum bilgin olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…