hülyacım üzülme bende bakıp duruyorum hafif belli birazcık pantolonlar sıkmaya başladı o kadar bende çol istiyom belli olmasını hamiş kıyafetler alırız ne güzel ama belli değil bakalım biizimkiler ne zamn beşlli olurCADIARZUgamze sana inanamıyorum yastık koyuyorsun dimi karnına doğru söye, ay benim niye bi gram göbeğim yok yaaaaaa, ben hamile değilmiyim yoksa ühüüüüü akannehir mafoldumben :çok üzgünüm: :dilcikar:
yok tatlım nerde bu haftanın sonuna doğru hareketlere başlıyomuş ama biz hissedemiyoruz benim ilk hamileliğim ama 2. bebişlere hamiş kalan annişler hissedebiliyomuş ama biz daha sonra sanırım 20. haftalar falan hissedecekmişizselam kızlar...1 haftadır uğrayamadım buraya malesef..eşim şehirdışındaydı annemde kaldım..neler olmuş bitmiş geçmişi okuyamadım..şimdi kızımdan fırsat bulursam okuycam..sizin bebişler oynuyor mu..hissediyormusunuz..ben iki üç haftadır hissediyorum..bu hafta daha iyi hissetmeye başladım..
hülyacım üzülme bende bakıp duruyorum hafif belli birazcık pantolonlar sıkmaya başladı o kadar bende çol istiyom belli olmasını hamiş kıyafetler alırız ne güzel ama belli değil bakalım biizimkiler ne zamn beşlli olurCADIARZU
selam kızlar...1 haftadır uğrayamadım buraya malesef..eşim şehirdışındaydı annemde kaldım..neler olmuş bitmiş geçmişi okuyamadım..şimdi kızımdan fırsat bulursam okuycam..sizin bebişler oynuyor mu..hissediyormusunuz..ben iki üç haftadır hissediyorum..bu hafta daha iyi hissetmeye başladım..
herkese selamlar....kimse yok ama nasılsa okursunuz...dün dr.a gittik bebişimi ördük...bayağı büyümüş...ellerini ayaklarını havaya kaldırıyordu..çok tatalıydı...bir de ağzını oynattı....burnu da belliydi..midesi oluşmaya başlamış...dr.bayağı iyi bir bebek sorunsuz bir bebek olacak dedi..gelişimi de güzel dedi...ikili test için kan verdim ama bir hafta sonra çıkacak...dr.gelmenize gerek yok dedi brile sonuçları gösterebilisiniz dedi...dünden beri çok mutluyum...bir dahaki kontrolümüz 15 aralık ama ona da bayağı var...
kızlar yaptığımız en büyük yanlış bu aslında.kendimizi boşuna strese sokuyoruz..herkesin hamileliği farklı olur..göbeği farklı olur..aşermesi farklı olur..takmayın kafanıza..hamileliğin tadını çıkarın...
ben önceki hamileliklerimde bu hatayı çok yapmıştım..artık yapmamaya çalışıcam..eh ne de olsa size göre tecrübeli bi anne adayıyım..yerimseniben
bu arada benim çizelge yokkk....yapıyorum olmuyor..öff sinir oldum walla..
sağol tatlımmmm evet aslında toplamda 1 kilo aldım ama gel bana sor basenler genişledi ve popm büyüdümafoldumben
günaydın sesia.s.
yine her sabah olduğu gibi bi sen bi ben varız bu saatde:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?