kaydirigubbakcemile3sezen tickerlarımız aynı olmuş cinsiyeti belli olsun donunu değiştircem ben
sezencim değiştir diye demedim canım benim aynı olsun nbenim içinde önemi yok donunu yeşil seçtim şimdi cinsiyet belli değil ya belli olunca değiştiricem dedim onu kastettimm benbunasıl
sezencim değiştir diye demedim canım benim aynı olsun nbenim içinde önemi yok donunu yeşil seçtim şimdi cinsiyet belli değil ya belli olunca değiştiricem dedim onu kastettimm ben
ne güzel canım gezin ya ben evdeyim dir heralde:teytey:yarın koçişimle gezecem yokum kendinize iyi bakın kızlar öpüldünüz muckkkkkk
ne güzel canım gezin ya ben evdeyim dir heralde:teytey:
günaydın diycem ama kimseler yokkkkkakannehir
gamzecim karnın ne kadar büyümüş maşallah sana da bebişine de canımmmtünaydın kızlarrrrrrrrrr
amin canım bende salı gitcem ama devlet old.için net göremem heralde özele gittiğimde 17 haftalık olacak şimdiden özledim bebişimikızlar dun dr a gıttık.bebegım ılk defa bu kardar belırgındı.ellerı ayakları hareket edıyodu:)ay cok eglencelı ya cok heyecsnlı allah herkese nasıp etsın bu duyguyu.hepımıze saglıklı bebekler versın ınsallah rabbım
kızlar dun dr a gıttık.bebegım ılk defa bu kardar belırgındı.ellerı ayakları hareket edıyodu:)ay cok eglencelı ya cok heyecsnlı allah herkese nasıp etsın bu duyguyu.hepımıze saglıklı bebekler versın ınsallah rabbım
evet tatlım evdeydim dün arkadaşlar çağırdı ama gidemedim çok halsizdim tembellik yaptım biraz bugünde ancak işleri bitirdim evdeyim maalesef ama gezmekte pek istemiyom hani biraz daha tembellik yapımmherkese mutlu haftasonları diliyorum...
sormayın bende kocişimle baya gezdim bugün ...çalışan annişler siz duymayın üzülürsünüz şimdi bebişlerde üzülür sonra ...
ama yarın pazar herkese güzel gezmeler...
yalnız değilsin tatlım üzülmevereliniortakben de calistim bugun yarinda aksama kadar evde olucam gezenlere imreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?