2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiakşamlar kızlar sezen kaçar

bu arada akşam gamze kocişin elinden nereye kaçar bilmem o yemeğin üstüne puhaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaa

sezencim değiştir diye demedim canım benim aynı olsun nbenim içinde önemi yok donunu yeşil seçtim şimdi cinsiyet belli değil ya belli olunca değiştiricem dedim onu kastettimm ben

başka bir arkadaşlada aynı tuba o yüzden canım buda güzel amaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese mutlu haftasonları diliyorum...
sormayın bende kocişimle baya gezdim bugün ...çalışan annişler siz duymayın üzülürsünüz şimdi bebişlerde üzülür sonra ...
ama yarın pazar herkese güzel gezmeler...

kızlar dun dr a gıttık.bebegım ılk defa bu kardar belırgındı.ellerı ayakları hareket edıyodu:)ay cok eglencelı ya cok heyecsnlı allah herkese nasıp etsın bu duyguyu.hepımıze saglıklı bebekler versın ınsallah rabbım

tünaydın kızlarrrrrrrrrr
gamzecim karnın ne kadar büyümüş maşallah sana da bebişine de canımmm
amin canım bende salı gitcem ama devlet old.için net göremem heralde özele gittiğimde 17 haftalık olacak şimdiden özledim bebişimi

gamze sana inanamıyorum yastık koyuyorsun dimi karnına doğru söye, ay benim niye bi gram göbeğim yok yaaaaaa, ben hamile değilmiyim yoksa ühüüüüü akannehir mafoldumben :çok üzgünüm: :dilcikar:

amin, ne güzel yaa keşke eve ultrason alabilsek

evet tatlım evdeydim dün arkadaşlar çağırdı ama gidemedim çok halsizdim tembellik yaptım biraz bugünde ancak işleri bitirdim evdeyim maalesef ama gezmekte pek istemiyom hani biraz daha tembellik yapımm
ben de calistim bugun yarinda aksama kadar evde olucam gezenlere imreniyorum
yalnız değilsin tatlım üzülmevereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…