2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyim canım hamdolsun buralardayım aslında niye görmedinolumunekankayizsmile sen nasılsın pekibayanssulusmile

çok şükür..

dün kızlar idrardan sonra afedersiniz temizlenirken bir damla kan gördüm. doktoru aradım takip et tekrarlarsa gelirsin idrar yollarından olabilir fln dedi. sonra bi daha olmadı. ama gece boyunca ağladım canım çok sıkıldı:gitme:

bu arada sağlık ocaklarında idrar tahlili yapıyolar dimi kızlar?

çok şükür..

dün kızlar idrardan sonra afedersiniz temizlenirken bir damla kan gördüm. doktoru aradım takip et tekrarlarsa gelirsin idrar yollarından olabilir fln dedi. sonra bi daha olmadı. ama gece boyunca ağladım canım çok sıkıldı:gitme:

doktor çok önemli görse muhakkak gel derdi.Ama takip et kedini canım. sıkma canını sakın bebeginde üzülmesin:gitme:

çok şükür..

sıkma canını önemli bişey değildir inşallah..doktorunun dediğini yap şimdilik takip et..

çok şükür..

geçmiş olsun canım ağlayıp yıpratma kendini tatlım sende zaten enfeksiyon vardıya sende ondan olabilir
bu arada sağlık ocaklarında idrar tahlili yapıyolar dimi kızlar?
evet canım yapılıyo
günaydın kızlaarr...

günaydın

sağolun kızlar. normalde haftaya kontrol de ben bugün gidicem inş doktora. içim içimi yedi valla.
eşime de gıcık oldum ağlama çocuğun psikolojisin bozcan falan diyo akşam ya sanki keyfimden ağlıyorum sinir:kızgın:

evet canım yapılıyo

sağlık ocağına da gidiym ozaman sağol tatlım

Allah bebişlerimizi korun ya kızlar bir an yokluğunu düşünmek bile nasıl sarsıyo insanı. Allah a emanetler inş sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.

ben kahvaltımı yapmaya gidiyorum hanımlar.cokacimcoooksonra görüşürüz.Size iyi sohbetlerbuyrunnnnnnnnn
afiyet olsun
herkese günaydın...
hoşgeldin canım düzeldimi sonunda
sağlık ocağına da gidiym ozaman sağol tatlım

Allah bebişlerimizi korun ya kızlar bir an yokluğunu düşünmek bile nasıl sarsıyo insanı. Allah a emanetler inş sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.

ya hemen panik yapmasana tatlım dur daha ortada bişey yok önce sakin ol gidersin. bu duyguyu iyi bilirim bende 7. haftamda yaşadım hemde seninki gibi 1 damla değildi düşük tehlikeside yaşadım ama genede senin kadar panik olmadım sakin ol bakim alsanaalsanasmile

kızlar inanmazsınız hala cinsiyetinin kız olduğuna inanmak istemiyorm..ne oldu bana böyle anlayamıyorum..başka birinden duysam böyle bişey çok kızardım..
doktorun yanılma payı vardır diye hep bi ümit var içimde...halbuki ne farkeder ha kız ha erkek...
ama olmuyo işte...çevrenin tepkisindenmidir nedir bilemiyorum..
kızmış deyince herkesin yüzü değişiyor..neyse hayırlısı diyorlar..hatta ''ayy üzüldüm'' diyenler bile var..
üzülecek ne var anlamıyorum sanki bi hastalık falan...töbe töbe...
işte ben de o cahillerin etkisinde kalıyorum galiba..

ben daha şekerler için hiçbişey almadım sepetini beyendim sadece bu hafta sonu alışverişe çıkıcam zaten çıkınca bi bakayım

acıbadem de bir yer var gerçekten harika çok farklı şeyler var sadece bu işle ilgilenyorlar ama brz pahalı bide kadıköyde ara sokakta var orası da gzl fiyatlarıda uyugun

kızlar inanmazsınız hala cinsiyetinin kız olduğuna inanmak istemiyorm..ne oldu bana böyle anlayamıyorum..başka birinden duysam böyle bişey çok kızardım..
doktorun yanılma payı vardır diye hep bi ümit var içimde...halbuki ne farkeder ha kız ha erkek...
kızmış deyince herkesin yüzü değişiyor..neyse hayırlısı diyorlar..hatta ''ayy üzüldüm'' diyenler bile var..

sana bişey deyip kalbini kırmak istemiyorum çok yanlış düşünüyosun sakın çevreye uyma yazık değilmi kızına ilerde snein can yoldaşın olucak o kız o zaman üzülürsün böyle düşündüğün için. böyle embesiller benim çevremde de var kız diyince "olsun" diyolar :bbo: olsun ne demek ya hiç yoktan iyidir der gibi ve bunu söyleyenlerde çoğunlukla kadınlar :bbo: sakın etkilenme bırak kim ne derse desin ben kızıyorum böyle söyleyenlere valla kim olursa olsun farketmez yani ben kızıma laf söyletmem sende söyletme. o düşünceleride çıkar aklında yazık değilmi bebeğine

ya hemen panik yapmasana tatlım dur daha ortada bişey yok önce sakin ol gidersin. bu duyguyu iyi bilirim bende 7. haftamda yaşadım hemde seninki gibi 1 damla değildi düşük tehlikeside yaşadım ama genede senin kadar panik olmadım sakin ol bakim alsanaalsanasmile
evet kendimi çok kastım vala selma haklısın da iştebilmiyorumkismile

evet ya takma milleti konuşsun dursunlar.üzülme. Allah böyle uygun görmüş demekki sakın üzülme hayırlısı demek düşer bize tatlım kız evlatlara sahip olmak herkese nasip olmaz:1hug:

Back
X