Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyim canım hamdolsun buralardayım aslında niye görmedinolumunekankayizsmile sen nasılsın pekibayanssulusmile
çok şükür..
dün kızlar idrardan sonra afedersiniz temizlenirken bir damla kan gördüm. doktoru aradım takip et tekrarlarsa gelirsin idrar yollarından olabilir fln dedi. sonra bi daha olmadı. ama gece boyunca ağladım canım çok sıkıldı:gitme:
fisfisfisbu arada sağlık ocaklarında idrar tahlili yapıyolar dimi kızlar?
çok şükür..
dün kızlar idrardan sonra afedersiniz temizlenirken bir damla kan gördüm. doktoru aradım takip et tekrarlarsa gelirsin idrar yollarından olabilir fln dedi. sonra bi daha olmadı. ama gece boyunca ağladım canım çok sıkıldı:gitme:
geçmiş olsun canım ağlayıp yıpratma kendini tatlım sende zaten enfeksiyon vardıya sende ondan olabilir
çok şükür..
evet canım yapılıyobu arada sağlık ocaklarında idrar tahlili yapıyolar dimi kızlar?
günaydın kızlaarr...
evet canım yapılıyo
ben kahvaltımı yapmaya gidiyorum hanımlar.cokacimcoooksonra görüşürüz.Size iyi sohbetlerbuyrunnnnnnnnn
afiyet olsunben kahvaltımı yapmaya gidiyorum hanımlar.cokacimcoooksonra görüşürüz.Size iyi sohbetlerbuyrunnnnnnnnn
hoşgeldin canım düzeldimi sonundaherkese günaydın...
sağlık ocağına da gidiym ozaman sağol tatlım
Allah bebişlerimizi korun ya kızlar bir an yokluğunu düşünmek bile nasıl sarsıyo insanı. Allah a emanetler inş sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.
ben daha şekerler için hiçbişey almadım sepetini beyendim sadece bu hafta sonu alışverişe çıkıcam zaten çıkınca bi bakayım
kızlar inanmazsınız hala cinsiyetinin kız olduğuna inanmak istemiyorm..ne oldu bana böyle anlayamıyorum..başka birinden duysam böyle bişey çok kızardım..
doktorun yanılma payı vardır diye hep bi ümit var içimde...halbuki ne farkeder ha kız ha erkek...
ama olmuyo işte...çevrenin tepkisindenmidir nedir bilemiyorum..
kızmış deyince herkesin yüzü değişiyor..neyse hayırlısı diyorlar..hatta ''ayy üzüldüm'' diyenler bile var..
üzülecek ne var anlamıyorum sanki bi hastalık falan...töbe töbe...
işte ben de o cahillerin etkisinde kalıyorum galiba..
evet kendimi çok kastım vala selma haklısın da iştebilmiyorumkismileya hemen panik yapmasana tatlım dur daha ortada bişey yok önce sakin ol gidersin. bu duyguyu iyi bilirim bende 7. haftamda yaşadım hemde seninki gibi 1 damla değildi düşük tehlikeside yaşadım ama genede senin kadar panik olmadım sakin ol bakim alsanaalsanasmile
kızlar inanmazsınız hala cinsiyetinin kız olduğuna inanmak istemiyorm..ne oldu bana böyle anlayamıyorum..başka birinden duysam böyle bişey çok kızardım..
doktorun yanılma payı vardır diye hep bi ümit var içimde...halbuki ne farkeder ha kız ha erkek...
ama olmuyo işte...çevrenin tepkisindenmidir nedir bilemiyorum..
kızmış deyince herkesin yüzü değişiyor..neyse hayırlısı diyorlar..hatta ''ayy üzüldüm'' diyenler bile var..
üzülecek ne var anlamıyorum sanki bi hastalık falan...töbe töbe...
işte ben de o cahillerin etkisinde kalıyorum galiba..