Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sezen geçmiş olsun canım
selma haberin varmıydııııııııııııııııı
selma kız sen benden bir gün sonra geliyordun hangı ara yetiştin bana
CADIARZU
benimde normalde 26 mayıs ama 10mayıs da doğurcağımı düşünüyorum,sebebini bilmiyorum :)hımmm nisan selen nisanda gelcek demekki tuhaftır ama bana doğum deyince 28 nisan kafamda parlıyor hiçbir özel sebebi yok önsezimi ne içimemi doğuyor acep:CüvCüv:
benim eşim fotoğrafçılıkla ilgili,profosyonel sayılır ama bilemiyorum napcağız,sonuçta onun da fotoğraflarda olması lazım :)doğum fotoğrafçısı bakıyodumda öyle güzel resimler var ki.
ay süsleme malzemelerinde kararsız kaldım yahu hepsi çok güzel
hımmm nisan selen nisanda gelcek demekki tuhaftır ama bana doğum deyince 28 nisan kafamda parlıyor hiçbir özel sebebi yok önsezimi ne içimemi doğuyor acep:CüvCüv:
benimde normalde 26 mayıs ama 10mayıs da doğurcağımı düşünüyorum,sebebini bilmiyorum :)
çok güzeller evet ama tek tek satılmıyor galiba..benim süslemelerle ilgili düşündüğüm bütün süsler var burda.. :)) bu arada bu süslerle cibinlikte süslenebilir..:)
yetişirim ben yakında geçerim bile sizi sempatiksalakcinni benimki büyük görünüodu ya hep doktorda sonunda doğuma nisan sonu deyince dğeiştirdim bende tarihimi
Selma benim 26+4 mayıs 10a doğum diyo.Senin niye 27+1de nisan sonu diyo bebişe.Nisana girince her an bekliycez artık kaydirigubbakcemile5