2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün eimle tanışmamızın 3. yılı akşama cici bir pasta alcam üzerine ne yazdırayım karar veremedim birde pastasını tanıştığımız yerde mi yesek daha iyi olur yemekten sonra yürüyüşe çıkınca kahve içmek için onu oraya götürüp pastayı orda kesebiliriz yoksa çaktırmadan eve sokup evde mi kessek. fikir söleyin bana boshayallersmile

hımmm nisan selen nisanda gelcek demekki tuhaftır ama bana doğum deyince 28 nisan kafamda parlıyor hiçbir özel sebebi yok önsezimi ne içimemi doğuyor acep:CüvCüv:

benimde normalde 26 mayıs ama 10mayıs da doğurcağımı düşünüyorum,sebebini bilmiyorum :)

bende hep nisan sonu diyodum zaten başından beri kızımın ismi bu yüzden nisan olsun istemiştim annemde 15 nisanda doğurursun diyo ama 15 nisan da 37 haftalık oluyorum kafamçokkarıştı

çok güzeller evet ama tek tek satılmıyor galiba..benim süslemelerle ilgili düşündüğüm bütün süsler var burda.. :)) bu arada bu süslerle cibinlikte süslenebilir..:)

alıcam ben burdan ya çk güzeller hemde uygunlar tek tek napıcaksınki 100 tane filan yaparsın işte kalanınıda odasında falan kullanırsın ben öyle yapmayı düşünüyorum

yetişirim ben yakında geçerim bile sizi sempatiksalakcinni benimki büyük görünüodu ya hep doktorda sonunda doğuma nisan sonu deyince dğeiştirdim bende tarihimi

Selma benim 26+4 mayıs 10a doğum diyo.Senin niye 27+1de nisan sonu diyo bebişe.Nisana girince her an bekliycez artık kaydirigubbakcemile5

Back
X