süpriz olsun yapınca resim koyarım:))
hadi bakallımmmbayanssulusmilekokoş anakız siziiibayanssulusmilebayanssulusmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpriz olsun yapınca resim koyarım:))
onlarıda almak lazım artık alalımda çıksın aradancanım ben kesinlikle sabun tozu öneririm en azından 1 yaşına kadar çocuk doktorları da hep onu tavsiye ediyorlar birde nasıl güzel kokuyor biliyormusunuz ooooo........
ben birde bingo soft beyaz var ya bebek kokusu yumuşatıcı ikisi bir araya gelince çok güzel oluyor ..yumuşatıcı belki dalin falan olur ama kesinlikle sabun tozuuu.............
hadi bakallımmmbayanssulusmilekokoş anakız siziiibayanssulusmilebayanssulusmile
evet kuşummmm...sen ?? mümessil yazıyo kızzz nasıl oluyorrr.....branşın ne devletemisin özel miiii deyiver bakemmm..........
yaaaa tıff ya nereye gittinnn????
onlarıda almak lazım artık alalımda çıksın aradan
aman diyene bak yani senin ojeli kelebekli kokoş kızınıda gördük sanki benden farklısın delikafadulden
ya burdayım tontoşum geldim. kız ben devlet memuruyum 657 malum öğretmen, branşım da resim. osmangazide bi okulda görevlendirme olarak çalıştım bu sene ikinci dönem başlamıcam müdürüm habire rapor alıon çocuklar derslerinden geri kalıolar ikinci dönemde rapor al, döneme başlama diye salık verdi. asıl kadrom gemlikte. evim nilüferde. ölee karışık işler yani. ay sen nerdesin? anlat bakam..
internetten satın aldığım ürünlerde sorun çıkmış paramı iade edicekler iyiki size demişim benimkiler gelmeden almayın diye(
selma gerçekmi canım üzüldüm senin adına ya bebek marketlerinde var oradanda alabilirsin ben görüm bugün eşimle beşik baktık kraftın park yatağını beğendik kaz tüyü yorgan beğendik alıcaz inş en kısa zamanda bide şeker tahlili yaptım bir ssaaate alcam inş bişey çıkar ben burdan okuduğumla iğrenç bişey içecem zannediyodum limonata gibiydi tadı zaten severim tatlıyı
işte bende tereddütlüydüm ya nolur nolmaz siz almayın dedim bida o hataya düşmemaaa niye kızz selma olsun ama kuşum aşka alırsın daha bilindik bir site kullan kuşumm....
gökkuşak ben deterjanda sıvı almayı düşünüyorum dalinin sıvısı arkadaşım ben yumuşatıcıyı önermiyorum çünkü makine son durulama suyunda alıyo yumuşatıyo bebişlerimizin haasasa tenine yazık kimyasal sonuçte aama ilave durulama yaparsın kullanınca
gökkuşak ben deterjanda sıvı almayı düşünüyorum dalinin sıvısı arkadaşım ben yumuşatıcıyı önermiyorum çünkü makine son durulama suyunda alıyo yumuşatıyo bebişlerimizin haasasa tenine yazık kimyasal sonuçte aama ilave durulama yaparsın kullanınca
işte bende tereddütlüydüm ya nolur nolmaz siz almayın dedim bida o hataya düşmem
bak u konuda gi... gidi.... diye bir site varya anlamışsındır seçenekte fazla ve güvenilirler paranı ürün teslim alınca onaylayorsun öyle çekiliyor..falann 2 günde geliyor ürün.......
anaammmm analadım kşum ben hep özel sektördeyim kpss hiç girmedim bile..okul öncesi öğretmeniyim ben...şuan branşımla ilgili kendi iş yerimdeyimm..nilüferde oturuyorm bende.hergün gemlike gidip geliyormusunnn..çok zordur kuşum yaaa......
nasıl kızlar![]()
evet ben üyeydim oraya az evvelde mail gelmiş 9, yılının şerefine 99 tl lik alışveriş yapınca % 9 indirim yapıcaklarmış tam isabet oldu:))
dalanı duymamıştım canım tabi ilk baş dikkat edelim zamanla öğreniriz bizde napalım sabun tozları çözünmez diye ben sıvı düşünüyorum bakalılım maşallah kızına benimki kilosunu söylemedi özele gidince söyler artıktuğbacım bende dalinin sıvısını düşünüyorum diğerlerine göre biraz daha pahalıya geliyo ama bakalım bi deniycez bide dalan sabun tozu çok iyi diyolar ben ilk dalinle yıkayımda kızımın cicilerini daha sonralarda denerim onlarıda
evet canı kokularını bende sevmiyorum bebiş deterjanı daha güzel kokabilir ama demek kuzular mis gibi ya gerek duymuyolar ama napım belki sonra alırım bir daha durulatırım artıkevet tuba haklısın yumuşatıcı kullanınca son bir durulama daha ekliyorum kuşum programaa...dalinin sıvısını bir arkadaşım kullanıyor benimde çok memnun ama sabun tozu çok daha soft geliyor bana ya bilmiyorum birde kokusun seviyorumm