yok canım yaaa kadrom gemlikte ama dedim yaa bu sene osmangazide görevlendirmeydim. ama ondan önceki yıllar gemliğe gidip geldim hep çok zordu valla. kız nilüferde nerdesin, ben bulvardayım.
kkıızzz özelden yazarım ben sana....................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım yaaa kadrom gemlikte ama dedim yaa bu sene osmangazide görevlendirmeydim. ama ondan önceki yıllar gemliğe gidip geldim hep çok zordu valla. kız nilüferde nerdesin, ben bulvardayım.
kkıızzz özelden yazarım ben sana....................
dalanı duymamıştım canım tabi ilk baş dikkat edelim zamanla öğreniriz bizde napalım sabun tozları çözünmez diye ben sıvı düşünüyorum bakalılım maşallah kızına benimki kilosunu söylemedi özele gidince söyler artık
:))süper...:lepi:çok sevindim kuşummmmm..........opuyorumnanaktan
banada yaz eyvahedigeldismilekkıızzz özelden yazarım ben sana....................
kızar sonuçlarım çıkmış gidim alım gelim öptüm dua edin bişey çıkmasın
selma yemeğe gittin demi insan bir haber verirrr..........kaydirigubbakcemile
kızlar gamze dediki beni merak etmesinler kazen silmiş onu
kızlar bebek için şampuan, krem,yağ, pudra, sabun hangi marka aldınız yada alıcaksınız?
a slm canım söylerimiyide niyeki neyse gelir yine belki selam söyle konuşursan
selmacım bu arada öğrendim bak çizelge yapmayı :))
chicco almıştım ama gelmedi:)) gene chicco almayı düşünüyorum
kızlar bebek için şampuan, krem,yağ, pudra, sabun hangi marka aldınız yada alıcaksınız?
beklerim yolunuuuuuuu aylar boyuncaaaaa