Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben toplantıya gidiyorum ordanda eve geçerim iyi akşamlar
iyi akşamlarrkızlar ben toplantıya gidiyorum ordanda eve geçerim iyi akşamlar
kaç tane yapıcaksın canımben tül, nazar boncuğu, gül ve icnili salkım ve kurdele siparişi verdim hepsi 30 tl filan tuttu:))
kaç tane yapıcaksın canım
devrim ya canım şu resmi kaldır nolur gördükçe gülme krizine giriyorum kaydirigubbakcemile3
böyle çok ucuza mal olucak :) şekeriyle 50 tutsa tanesi 0.50 lira100 tane yapıcam canım fazladan malzeme kalıyo onlarlada kızımın odasını süslerim:))
ne gülüyon kız deniz anası delikafadulden delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol:
böyle çok ucuza mal olucak :) şekeriyle 50 tutsa tanesi 0.50 lira
yazmıyosun işte alsanaalsanasmile geçende gördüm seni yazdım gene cevap yazmadınalsanaalsanasmile canım o ürünler gelmedi paramı iade edicekler malesef
Kızlar burdayım ben:) Yazmıyo değilim, sadece azcık geçmişe tıkladım. Onda da selmanın aldıkları şeyleri okudum:) Ben de o siteye bakmak istiyorum:)) Selmacım özelden yazdım sana, sitenin adını istemiştim:)
Özlem canım sen napıyosun nasıl gidiyor?
o benim muhtemel oğlum ne dalga geçiyon kız delikafaduldendevrim ya canım şu resmi kaldır nolur gördükçe gülme krizine giriyorum kaydirigubbakcemile3
Canım görmemişimdir yazdığını, yoksa hiç cevap vermem mi? Eskisi kadar sık takılmıyorum kk ya. Hmm ben de dedim selma aldıysa bişeyler gereklidir:) Ben doğru dürüst bişey almadım daha...
o benim muhtemel oğlum ne dalga geçiyon kız delikafadulden
o setin aynısı 39 lira,narbebe de,sen ne kadara almışdın?hepsi gerekliydi çokda sevinmiştim ucuza kapattım diye ama olmadı p tesi alıcaz bişeyler gökkuşakla p tesi gelirsen eğer hep beraber arar ucuz bişeyler bulur alırız gene
ne gülüyon kız deniz anası delikafadulden delikafadulden
sepetide 35 di :))
iyiyim canım iyigidiyor kızım büyüyo işte sen napıyosun girmiyosun artık sorunlar bittimi özlettin kendini.
36 ya canım dur bu narbebe ye de bakalım p tesi sen hiç alışveriş yaptınmı gene sakata gelmeyelimdedelikafaduldeno setin aynısı 39 lira,narbebe de,sen ne kadara almışdın?
çok komik demi kaldırmıyodaDEVRıMıN PROFıLıNE BAKINCA GÜLMWEM GELDı LEVREKıM:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olurmu olur,ya ben bebeği cinsiyetini ögrenmeden önce kızım diye seviyordum,birde pembeleri,morları çok severim eşimde kız kıyafetlerine bakdıkça bırak artık şunlara bakmaya çocugun psikolojisini bozcan cinsiyetini değiştircek(bunun kaba olan haliyle) ,,,,olcak oğlum senin yüzünden diyorkızım baka baka çocuğu buna benzetecen delikafadulden yada çok gülüyom diye benimki benzemesin aboo vururum seni bak kaldır şu resmialsanaalsanasmile