2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben toplantıya gidiyorum ordanda eve geçerim iyi akşamlar

devrim ya canım şu resmi kaldır nolur gördükçe gülme krizine giriyorum kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne gülüyon kız deniz anası delikafadulden delikafadulden
böyle çok ucuza mal olucak :) şekeriyle 50 tutsa tanesi 0.50 lira

sepetide 35 di :))

yazmıyosun işte alsanaalsanasmile geçende gördüm seni yazdım gene cevap yazmadınalsanaalsanasmile canım o ürünler gelmedi paramı iade edicekler malesef

Canım görmemişimdir yazdığını, yoksa hiç cevap vermem mi? Eskisi kadar sık takılmıyorum kk ya. Hmm ben de dedim selma aldıysa bişeyler gereklidir:) Ben doğru dürüst bişey almadım daha...

Kızlar burdayım ben:) Yazmıyo değilim, sadece azcık geçmişe tıkladım. Onda da selmanın aldıkları şeyleri okudum:) Ben de o siteye bakmak istiyorum:)) Selmacım özelden yazdım sana, sitenin adını istemiştim:)
Özlem canım sen napıyosun nasıl gidiyor?

iyiyim canım iyigidiyor kızım büyüyo işte sen napıyosun girmiyosun artık sorunlar bittimi özlettin kendini.

Canım görmemişimdir yazdığını, yoksa hiç cevap vermem mi? Eskisi kadar sık takılmıyorum kk ya. Hmm ben de dedim selma aldıysa bişeyler gereklidir:) Ben doğru dürüst bişey almadım daha...

hepsi gerekliydi çokda sevinmiştim ucuza kapattım diye ama olmadı p tesi alıcaz bişeyler gökkuşakla p tesi gelirsen eğer hep beraber arar ucuz bişeyler bulur alırız gene

iyiyim canım iyigidiyor kızım büyüyo işte sen napıyosun girmiyosun artık sorunlar bittimi özlettin kendini.

Canım şükürler olsun artık bir problem yok. Siteye nadiren girip bakıyorum da eskisi kadar aktif değilim. Sen detaylı ultrasonu yaptırabilmişsin sanırım. Hareket etti mi bebeğin? Bizimkisi dönmedi, yürüttü beni saatlerce yine de dönmedi. Alamadık CD sini:) 20 Şubat da kontrolüm var ve tekrar detaylıya gireceğim...

o setin aynısı 39 lira,narbebe de,sen ne kadara almışdın?
36 ya canım dur bu narbebe ye de bakalım p tesi sen hiç alışveriş yaptınmı gene sakata gelmeyelimdedelikafadulden
DEVRıMıN PROFıLıNE BAKINCA GÜLMWEM GELDı LEVREKıM
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:​
çok komik demi kaldırmıyoda

kızım baka baka çocuğu buna benzetecen delikafadulden yada çok gülüyom diye benimki benzemesin aboo vururum seni bak kaldır şu resmialsanaalsanasmile
olurmu olur,ya ben bebeği cinsiyetini ögrenmeden önce kızım diye seviyordum,birde pembeleri,morları çok severim eşimde kız kıyafetlerine bakdıkça bırak artık şunlara bakmaya çocugun psikolojisini bozcan cinsiyetini değiştircek(bunun kaba olan haliyle) ,,,,olcak oğlum senin yüzünden diyor
dur kaldırim oğlumun ultrason resmini koyim

Back
X