Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iyi akşamlar kocişe geliyomuş yemeğimi hazırlayım öptüm hepinizi
güzel haftasoları
çok güzelmiş nerden aldın malzemeleri biz de alalım çok hoşuma gitti![]()
tekrar deniyorum,bu şekerli versiyonu içinde 3tane pembe sarı ve mavi renkde çikolatalı şeker var,bundan örnek yaptım sadece,doğuma yakın devamını yapıcam
bu da çok güzelmiş kullanışlı bişeye de benziyornasıl kızlar![]()
maliyette çok iyibenim 100tane şeker,kapı süsü,altın yastığı ve sepeti 90 tl ye mal oldu,sepetim evde vardı
bence böyle çok uygun oluyor,bende bu işin ticaretine gireyim bari,evde boş oturuyorum,yapıp satim :)
nerelee gidiyorsunuz pazartesi?hepsi gerekliydi çokda sevinmiştim ucuza kapattım diye ama olmadı p tesi alıcaz bişeyler gökkuşakla p tesi gelirsen eğer hep beraber arar ucuz bişeyler bulur alırız gene
günaydııınnnnnnnna.s.günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ilk mesajı ben yazcaaktım ya geçmişi okurken mutluyum davranmış benden önce günaydın mutluyum ve tüm k k üyeleri. güzel güneşli bir cumartesi daha ne ister insan tabiki evde olmayı sempatiksalakcinni
dün doktordaydım geçen ayki kilomla aynı kilom dikkat etmek işime yaramış, ben de akşam ufak bir kutlama yaptımkaydirigubbakcemile3 oğluşum büyümüş uzamış çk hoşuma gittiopuyorumnanaktan
teşekkür ederiz teyzesi darısı sizin randevu sonuçlarınıza inşallahmaşallah bebişine ve sana canım![]()
teşekkür ederiz teyzesi darısı sizin randevu sonuçlarınıza inşallah