Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aventin airflex biberonları var, onlar da iyiymiş, kolik sancısını azaltıyormuş, ben 1 tane avent, bir de chicco aldım, şimdilik yeter sanırım...
Ben alisverisi bu hafta sonu acayip hizlandirilmis durumdayim. Bir suru birseyler aldik, cok zevkli :) Odayi yerlestirmeyi dort gozle bekliyorum.
Eger emzireceksek yine de biberon almak gerekli mi? Ben hic bakmadim biberonlara. Bakayim mi sizce?
![]()
ben bundan almayı düşünüyorum ne dersiniz kızlar
Ben alisverisi bu hafta sonu acayip hizlandirilmis durumdayim. Bir suru birseyler aldik, cok zevkli :) Odayi yerlestirmeyi dort gozle bekliyorum.
Eger emzireceksek yine de biberon almak gerekli mi? Ben hic bakmadim biberonlara. Bakayim mi sizce?
evet aventte iyiymiş bence iki tane yeter canım. emicek inşallah bebişlerimiz ihtiyacımız kalmıcak :ecrin_bebek:
inşallah emerler, sütümüz de bol olur ama her ihtimale karşı 1 tane al istersen , su içirmek için lazım sanırım...
bu arada aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah...
bende biberon konusunda kararsızım hangi markayı tercih edicem bilemedim. nuby doğal dokunuş serisi var o çok hoşuma gitti ama kullanışlımı bilemiyorum chiccoda iyi ama bildiğim kadarıyla
termos alma şimdiden belki bebeğin hiç kullanmıcakkkk ona sonra bak bir tane biberon yeter baştannnn
burdayım kızzzzemuszemus
canım bende o nuby doğallara bayıldım çok da iyiler gerçekten ama burada 32 den başlıyor fiyatları az değil....onuda şundan yazıyorum bebeklerimiz emecek% 90 emenbebekler her biberonu almıyor ben kızmdan biliyorum aldırana kadar bir sürü biberon ucu denedim emzik hiç emmedi mesela almadı kesinlikle şu ucu ortodontik tarzı anne göğsüne en yakn olanlar onu aldı bir tek şimdi yani kullanmazsa yazık olur o yüzden bir tane polikarbonat alıcam ucu değişebilenlerden sonra nasıl olsa 6 aydan sonra en çok ihtiyaç alacağız bir sürü ..yedekleyeceğizzzz..........
aldım o çantalı seti biberonu filan ama 4 kez mail geldi ödemeniz onaylandı diye:)) acaba 4 kezmi satın almış oldum şimdi bankayı arıyorum bakalım nolmuş:sm_cool:
hadi bakayım aferin hızlı gonzalezzz :sm_cool: buldum sana ben hızlı gonzalezzz dicceeemmmmm............ ))
ama niye 4 kezzzzz bilmiyorumkismile
biberonun likini koy bakayım