2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeğe ilk 4 ay su verilmiyor onun için su için biberona gerek yok damaklımı kiraz uçlumu meselesine gelince ona bebek karar veriyor damaklı ağız yapısı için daha uygunmuş ama bazı bebek istemiyor onun için bir tane damaklı emzik alın eğer bebeğiniz kabul ederse yedek alırsınız

inşl biberona gerek kalmaz inşl ama yinede birtane bulunması lazım çünkü süt az geliyo falan gerek olabilir alınan biberonun anne göğsüne yakın olması bu yüzden önemli nuby tam anne göysüne yakın özelliklerde hatane çantasına biberon koymaya gerek yok bence çünkü hastanede süt hemen gelmezse mama yapıyo hemşireler ve kesinlikle biberonla verdirmiyolar kaşıkla verdiriyorlar yine benim fikrim kaşığa alışan bebekler anne göğsünü daha çabuk bırakır gibi geliyor bana çünkü kaşıkla bebeğin ağzına anne göğsünden daha fazla süt veriliyo bikerende ama anne göğsüne yakın çok yavaş akışlı bir biberon kullanılırsa bence anne göğsünü bırakmaz zaten çoğunlukla biberona gerek kalmıyo ilk zamanlar

işte gerk kalmıyorr..birde hiç almazsa yazık o biberona yaaaa ........

esimin yegeninden bana 4 tane biberon kaldi. "tommee Tippee" marka. Onlara uc alicam bir tek. Iki ceist aliyim diyorum; biri sutu cok yavas biri de hafif daha hizli akitan. Sizce? Biraz kafam karisti!

selmacım güle güle kulllaannnn..çok da iyi görünüyorrr........ oooffffff bitimiyor eksikler yaaa......

ben her giittiğim alışveriş merkezinde hepsini inceliyorum biberonların biraz daha inceleyip karar vereyim barii nuby de kafam çok karıştı gördüğüm an biberon buu dedim ama emzik kafamı karıştıyor aslında kullananlara sormak lazımmmm

ya ben biberonlaı hiç araştırmadım ama her ihtimale karşı 1 tane gerekli baklım araştırmak lazım

işte gerk kalmıyorr..birde hiç almazsa yazık o biberona yaaaa ........

canım ben ilk zaman almazsa değişik uç takar ilerde kullanırım diye düşündüm çünkü altıncı aydan sonra engeç bir yaşından sonra biberon çok kullanılıyor emzirmeye devam ediyorsun ama ek gıdaya geçiş yapıyosun anne sütü bebek büyüdüğü için yeterli olmaya biliyo devam sütü kullanılıyo vs yani ziyan olmaz büyüyünce kullanılır

hayırlı olsun, güle güle kullansın nisan hanım :)

güle güle kullan selmacım ürünlerini

selmacım güle güle kulllaannnn..çok da iyi görünüyorrr........ oooffffff bitimiyor eksikler yaaa......
teşekkür ederim kızlarrrra.s.
selam kızlar, alışverişler son hız devam ediyor bakıyorum. hadi Allah kolaylık versin.
saol canım
kaç liramış selmacım
12,50 canım

ben her giittiğim alışveriş merkezinde hepsini inceliyorum biberonların biraz daha inceleyip karar vereyim barii nuby de kafam çok karıştı gördüğüm an biberon buu dedim ama emzik kafamı karıştıyor aslında kullananlara sormak lazımmmm

canım emziğin nesi kafanı karıştırıyor

ben bebekarabası ile odasını sipariş ettim. rahatladım. ama sizi okuyunca anladımki daha biberonlar gecelikler şekerler ooooffff valla ne bu yavvv 50cmlik 3buçuk kiloluk veletlere bak tüm dünyamızı değiştiriyolar.

Back
X