2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim nerdeyse ilk ultrasondan beri her gittiğim de başı aşağıda diyor dr,ama dönedebilir,tesadüfen ultrasonlarada böyle denk geliyor olabilir,az önce bir tekme savurdu bizim ufaklık,elim göbeğimdeydi resmen deprem etkisi yarattı :emir_bebek:

benimde son kontrolümde başı aşağıdaydı ayaklarını yukarı dayamıştı cadım

benimki bulanmadıysa eminim seninkide bulunmaz,gebeliğim başından beri kıldan tüyden herşeyden miğdem bulandı ve ilk 4 ay sadece kusdum,en çok da bu şekerden korkuyordum,kesin kusarım 100kez denetirler diye,hiç bulantım felan olmadı,tadı da fena değildi :)

:)) benim varya 28 hafta oldu hamileliğim toplasan 10 kere bulanmamıştır midem..çok korkuyodum çok kötü olurum diye ama çok şükür sorunsuz geçiyor..(maşallah diyim bu arada) ... o zaman bulanmaz benimde..:)

yok canım zaten şekerin ölçülüyo şeker yüklemesi dediğimiz bu hani şekerin varmı yokmu onu öğrenmek için yapılan bi test

1 hafta sonra ebeyle randevum var, kan testi yapilacak. Onun icinde seker de var. Ama burada okudugum kadariyla herkese seker yuklemesi yapiliyor; yani kan testi iicn mi yapiliyor? Buradaki oyle degil sanirim.

QUOTE=NesRa;11471949]bende yarın yaptırıcam..şeker mide bulantısı yapıomu..düşünüyorumda benim midem bulanır yaa..[/QUOTE]

valla mide bulantısı yapmıo desem yalan olur ama ben öncesinde de 2 bardak su içtiğim için midem zaten doluydu üzerine birde o glikoz öğğğğğ oldum valla. ama nefes almadan içersen rahat içilebilir canım.

o zaman aldıklarını söyle sana almak gerekenleri söyleyelim:))

benim geceliğim eksik anacım, o mermerşahi tülbentler, uyku seti, nevresim, pike, yorgan yastık, yün yatak, yaylı yatak, banyo teknesi, offffffff daha çok iş var yaaa kimbilir neler daha eksik nelerrrrr..:sm_confused:

QUOTE=NesRa;11471949]bende yarın yaptırıcam..şeker mide bulantısı yapıomu..düşünüyorumda benim midem bulanır yaa..

valla mide bulantısı yapmıo desem yalan olur ama ben öncesinde de 2 bardak su içtiğim için midem zaten doluydu üzerine birde o glikoz öğğğğğ oldum valla. ama nefes almadan içersen rahat içilebilir canım.

benim geceliğim eksik anacım, o mermerşahi tülbentler, uyku seti, nevresim, pike, yorgan yastık, yün yatak, yaylı yatak, banyo teknesi, offffffff daha çok iş var yaaa kimbilir neler daha eksik nelerrrrr..:sm_confused:[/QUOTE]

Ben yastik ve yorgan almiyorum. Cunku onlari 1 yasina kadar kullanamiyor.

1 hafta sonra ebeyle randevum var, kan testi yapilacak. Onun icinde seker de var. Ama burada okudugum kadariyla herkese seker yuklemesi yapiliyor; yani kan testi iicn mi yapiliyor? Buradaki oyle degil sanirim.

ya aç karınla bi kan alınıyo sonra glikoz içirdikten 1 saat sonra tekrar kan alıyolar böyle yapılıyo burda bakalım seninki nasıl oluck

QUOTE=NesRa;11471949]bende yarın yaptırıcam..şeker mide bulantısı yapıomu..düşünüyorumda benim midem bulanır yaa..

benim geceliğim eksik anacım, o mermerşahi tülbentler, uyku seti, nevresim, pike, yorgan yastık, yün yatak, yaylı yatak, banyo teknesi, offffffff daha çok iş var yaaa kimbilir neler daha eksik nelerrrrr..:sm_confused:[/QUOTE]

nevresim aldım yün yatak yorgan yaptırdım yaylı yatak zaten takımın içinde geldi mermerşahiyi teyzem alıcak küvetim benim yok uyku seti almıcam oda takımın içinde geldi ama daha bisürü şey var

benim geceliğim eksik anacım, o mermerşahi tülbentler, uyku seti, nevresim, pike, yorgan yastık, yün yatak, yaylı yatak, banyo teknesi, offffffff daha çok iş var yaaa kimbilir neler daha eksik nelerrrrr..:sm_confused:

Ben yastik ve yorgan almiyorum. Cunku onlari 1 yasina kadar kullanamiyor.[/QUOTE]

yastık diilde yorgan ve yatak kullanır sanırım valla kullanmasa bile bizimkiler illede yaptıralım die diretiolar gönülleri olsun bari diyorum. hem yün yatağı kullanıcam ben

kızlar buraya web adresi yazılamıyor galiba dimi? bişi gösterecektim size.fikir almak için sitenin adresini buraya copy-paste yapıyorum ama olmuyor..

nevresim aldım yün yatak yorgan yaptırdım yaylı yatak zaten takımın içinde geldi mermerşahiyi teyzem alıcak küvetim benim yok uyku seti almıcam oda takımın içinde geldi ama daha bisürü şey var

tıf bende yün yaptırdım merinos yününden yastık yorgan döşek

he kızz bende merinostan yaptırcem, doğrusu bizimkiler yaptırcak anacım. valla yaz yaz bitmio eksikler, aldıklarımı yazsam onlarda yaz yaz bitmicek valla bu bebikler bizi bitirdi anacım bitirdiiiiiiiiiii..:tomato:

he kızz bende merinostan yaptırcem, doğrusu bizimkiler yaptırcak anacım. valla yaz yaz bitmio eksikler, aldıklarımı yazsam onlarda yaz yaz bitmicek valla bu bebikler bizi bitirdi anacım bitirdiiiiiiiiiii..:tomato:

hew valla ya anam ağladı yahu hamile kaldığımdan beri alıyorum bitiremedim ne zormuş yahu

Kızlar,

Pek bakamadım, arada göz attım. 2 hafta tatilden sonra çok yoğundu okul... Şimdi toparlanma ve gidiş zamanı... Yarın görüşmek üzere...

Ben uyku tulumu kullanicam ilk bir sene. Yastik ve yorgan kullanmicam.

ben accık pimpirikliyim tatlım yaaa pamuklu ve yün %100 koton olmayan hiçbişeyi bebişimin tenine sürmücem, elyaf yorgan, akrilik battaniye, polar, peluşlar falan hep kansorejen olduğu için yün olsun sağlıklı olsun diyorum anacım. kuş tüyüde alcam bide o var bak sahi. yerimseniben

ben accık pimpirikliyim tatlım yaaa pamuklu ve yün %100 koton olmayan hiçbişeyi bebişimin tenine sürmücem, elyaf yorgan, akrilik battaniye, polar, peluşlar falan hep kansorejen olduğu için yün olsun sağlıklı olsun diyorum anacım. kuş tüyüde alcam bide o var bak sahi. yerimseniben

evet zaten yün tavsiye ediliyo ben çok araştırdım o yüzden uyku seti bile istemiyorum takımın içinde bi tane verdiler ama kullanmıcam

hew valla ya anam ağladı yahu hamile kaldığımdan beri alıyorum bitiremedim ne zormuş yahu

sorma anacım yaaa buraya geliyorum size bakıyorum ohohohooo daha bissürü eksiğim var nasıl bitcek diyorum, akşama aldıklarıma bakıyorum bu kadar eşya bende yok yaaa fazla mı aldım naaptım diyorum. ay içinden çıkamıcam ben bu işin olduğu kadar artık napim dimi.olumunekankayizsmile

Back
X