2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben herseyi 100% cotton aliyorum.
Yorgan almamin sebebi gece uyurken, yuzlerini kapatabilirlermis ve nefes alamayabilirlermis. Internetde okuyorum herzaman, birsuru ogrenecek sey var. Bir yasina kadar kullanmayin diyor. Yatak icin de delikli battaniyelerden kullanicam gerekirse, yuzu kapansa bile nefes alabilsin diye.

sorma anacım yaaa buraya geliyorum size bakıyorum ohohohooo daha bissürü eksiğim var nasıl bitcek diyorum, akşama aldıklarıma bakıyorum bu kadar eşya bende yok yaaa fazla mı aldım naaptım diyorum. ay içinden çıkamıcam ben bu işin olduğu kadar artık napim dimi.olumunekankayizsmile

öyle ya bu saatten sonra artık en gerekli olanları alıcam ben eksik kaldığı yerde sonra takviye ederim zaten en önemlilerini aldım

evet zaten yün tavsiye ediliyo ben çok araştırdım o yüzden uyku seti bile istemiyorum takımın içinde bi tane verdiler ama kullanmıcam

he kızzz bende o uyku setlerini kenar yastıkları için istiodum ama onlarda da elyaf var. kenarlara yastık naapcan yatağın duvarlarına var mı bi düşündüğün. varsa sölede bende bişiler uydurim

he kızzz bende o uyku setlerini kenar yastıkları için istiodum ama onlarda da elyaf var. kenarlara yastık naapcan yatağın duvarlarına var mı bi düşündüğün. varsa sölede bende bişiler uydurim

kenarlara napatrım bilmiyorum ama uyku setininkini kullanrım heralde duvarlara kelebekli süslerden takıcam zaten benim beşik çok süslü perdesi halısıda öyle olucak o yüzden daha fazla süse de gerek yok:))

Ben herseyi 100% cotton aliyorum.
Yorgan almamin sebebi gece uyurken, yuzlerini kapatabilirlermis ve nefes alamayabilirlermis. Internetde okuyorum herzaman, birsuru ogrenecek sey var. Bir yasina kadar kullanmayin diyor. Yatak icin de delikli battaniyelerden kullanicam gerekirse, yuzu kapansa bile nefes alabilsin diye.

ay allah korusun tatlım yaaa dikkat etmek lazım evet. gözümüz kulağımız hep onlarda olcak artık 3 kişilik bi hayata merhaba diyoruz bundan sonra. ben zaman zaman tırsıyorum açıkçası artık hiçbişey eskisi gibi olmayacak. :uhm:

kenarlara napatrım bilmiyorum ama uyku setininkini kullanrım heralde duvarlara kelebekli süslerden takıcam zaten benim beşik çok süslü perdesi halısıda öyle olucak o yüzden daha fazla süse de gerek yok:))

senin kız prenses zaten anacım prensessssss, o yatakta ben bile yatarım valla beni de evlat edinsene selmaaaaaaaaaaaaaa

selma ben görmedim beşiğin....

bebekodas1.jpg
beşik bu canım

Back
X