2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lütfetmiş hanımefendi kafamçokkarıştı benim kaynımda eşim daha önce demişti amca oluyon bebeğin odasını alırsın artık oda dün bizde kaldı çıkarmış bana 100 tl veriyo sırnaşık şey dedim yok ya gerek yok biz hallettik delikafadulden

saolsun ya vallaha lütfetmiş,şimdi alınca da adı yardım olur,en iyisini yapmışsın

dsc0547.jpg
[/IMG]
buraya ekleyim en iyisi :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bana arkadaşlar hep leblebi yutmuş solucan diyorlarrrr:sm_cool:
delikafadulden delikafadulden
he aynen öyle kaydirigubbakcemile3
akşam kaynanamlarda birsürü misafir vardı kimse yüzüme bakmıyo herkes karnıma bakıyo yaa ay çok sinir oldum.
benim annem çok kızıyo karnını gösterme millet dio:)) sanki kasıtlı yapıyorum nereye kasliyimki koca göbeğidelikafadulden
allahh kahretmesinnnnn...çok vermişşşşş neler neler alırım ben bunla deseydiinnnn.......:oklava:
ya sinir oldum gerizekalı onun parasınamı kaldım kalsın sana laızm olur ben hallettim dedim
çok sağol bacım

ben baktımmm çok tatlı maşallah

hatun kızlar yemekteyiz başlıyo ben acık uzanarak tv bakiiim. (ayy iştekiler kızcak şimdi bana-çalışıyorken ben çok özenirdim evdekilere ama ev sıkıcııı çoook - teselli ediiim dedim) öpüldünüzzzz
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
kkızzz tıffff nerdesin sen huuuuuuuu... selma bu uzaktanda bakmıyor galiba sadece burdaymış gibi yapıyorrrrr.............:mymeka:
hı bi görüüp bi kayboluyo dur ben bi bakayım nereye gitmiş
yyyyaaaaa alççaakkkalsanaalsanasmile nasıl da severim o programı yemek yapmak gibi bir hobim varr.........mafoldumbensenağlama:a015:
ay bende hiç sevmiyom programı ama evde olsam onu izlemeye bile razıyım yani
saolsun ya vallaha lütfetmiş,şimdi alınca da adı yardım olur,en iyisini yapmışsın

aman kıvırsında lazım olur ne alıcamdelikafadulden

delikafadulden delikafadulden

benim annem çok kızıyo karnını gösterme millet dio:)) sanki kasıtlı yapıyorum nereye kasliyimki koca göbeğidelikafadulden

ay artık saklanmıyo dün herkes bakınca kaynanam falanda rahatsız olduda napıyım yani ne giycem bende kocaman bi göbek var
:CüvCüv:

ant., aşkın bahar tomurcuğu, firstday, ozlmgkhn, SCHATZı+, sevda__, yaprak_sarma, Zeliha huuu alsanaalsanasmile

ay artık saklanmıyo dün herkes bakınca kaynanam falanda rahatsız olduda napıyım yani ne giycem bende kocaman bi göbek var
:CüvCüv:
ya ne giysende belli oluyo nereye saklıycan delikafadulden
selma o aldığımız seti,hastane çantamıza koycakmıyız

canım ben henüz hastaneyle konuşmadım neleri karşıladıklarını bilmiyorum ama karşılasalar bile koymayı düşünüyoum onların ürünlerine alışmasın diye şampuanı filan götürmem çünkü hastanede yıkamıyolarya kremi pudrayı mendili falan götürürüm

ya ne giysende belli oluyo nereye saklıycan delikafadulden

canım ben henüz hastaneyle konuşmadım neleri karşıladıklarını bilmiyorum ama karşılasalar bile koymayı düşünüyoum onların ürünlerine alışmasın diye şampuanı filan götürmem çünkü hastanede yıkamıyolarya kremi pudrayı mendili falan götürürüm

mendil pişik kremi pamuk falan lazım olur heralde diğerleri pek gerekmez yıkanmıcak çünkü hastanede
off daha hastane çantası hazırlancak kafamçokkarıştı

Back
X