valla kimseden beklemem de eşimin aklına gelip bana bi doğum hediyesi almasını beklerim doğrusu
evet en çok onların düşünmesi lazım kesinlikle.........
ilk kızımda almıştı eşim yine bir şeyler oluropuyorumnanaktanherhaldeee...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kimseden beklemem de eşimin aklına gelip bana bi doğum hediyesi almasını beklerim doğrusu
yaaa biizmkide sağda solda selma bi aşeriyoki sürekli engin bunu getir engin şnu getir diyo diyomuş kafamçokkarıştı halbuki ben hiç aşermedim bizimki bide yalancıdelikafadulden
gökkuşak sen hala almadınmı canım msn açınca kameradan gösteririm sana ama bugün açarsan gösteririm:)akşama eve götürürüm çünkü
yaaa biizmkide sağda solda selma bi aşeriyoki sürekli engin bunu getir engin şnu getir diyo diyomuş kafamçokkarıştı halbuki ben hiç aşermedim bizimki bide yalancıdelikafadulden
gökkuşak sen hala almadınmı canım msn açınca kameradan gösteririm sana ama bugün açarsan gösteririm:)akşama eve götürürüm çünkü
bende baayıldım,bırak örsün kızım ne güzel işde,elinden gelen budur belki kadının,zaten biz onlardan pırlantalar beklemiyoruz,sadece önemsediklerini göstersinler yeter
elvoscan, göbeğin çok şeker görünüyor, maşallah sana ve bebeğine.
göbüşün çok şeker,ben kendiminkine küçük diyordum ama benimki büyükmüş,
sağol canım evet minyatür göbek aman içindeki sağlıklı olsun daaa. birde eskiden beri çok büyüsün istemiyordum annemin göbeği harita gibi 25kilo almış hatun.
bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterrr
iiyi başediyosun sen bu hatunlarla ben olsam ezilmiştim çoktan. (öyle laf maf söyleyemem çünkü)
ooooo herkes beğenmiş çantayı sevindiimmmmm
bendeeee
al al vereliniortakaçarım canım bugün sipariş verecemmmm akşam ani çıktık iş yerinden kocişin gelmesini bekliyommmmmmmmmmm:teselli:
türünün son örneği bizimki nesli tükenmiş bu son delikafadulden delikafaduldenSelma, seninki cidden numunelik :)) kadında yok yok, herkesin kötü yönleri oluyor ama seninki baya aşmış :))
7 canım evet pişik kremi yeni doğan şampuanı saç ve vücüt şampuanı yağ ıslak mendil pudra bide alt açmaslm, kızlar selma ben chicco çantasında 6 ürün gördüm nette bi sitede baktığımda
7 ürünmü var içinde?
öyle diyince şeytan da öteki yandan dioki vur kafasına gebersinkafamçokkarıştıSelma benimki de geçen gün gece rüyamda höşmerim gördüm uyandım Sertan aşkım üzme beni şimdi sabah alırım gece nerden bulayım dedi dedim.Bak seeen dedi .Sabah da unuttu almadı dedim.E zaten çok isteseydin sen kendin gider alırdın dediYoo almazdım dedim ben de
selmayı gördüm kızlarr kameradannnnnbayanssulusmile koca bir top var önündeeee..pratik hatun yahuuu..aldıkları çok ciciiii.........hemen alıyorum çantayyııııkaydirigubbakcemile5
ben geldim kuzulaaaar napıonuz bakim, alışverişler bitmiş altınlara geçmişsiniz. hep geriden yetişiom vallaaaalkisalkisalkis
yastık koymuştum gıı:)) tabi görünce dayanamadım bitmeden alayı diyosun dimi:) al al
bende alıyım fiyatıda uygun
daha hiç hazırlık yapmadım ben, kayınvalıdem, ilk bebeğin giysisini kızın tarafı alır dıyo
bu adetide kim çıkardıysa kaynanaların işine geliyo:))))
işin tuhaf yanı benim annem hayatta değil babamın eşi var, yapar o yapar dıyo bide nasıl güvenıyosakafamçokkarıştı
dayanamadım vallahi düşündüğümden güzel geldi bana boyutu falandaaa...........
tosuncuk var biliyoruz herhaldeee