2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende de reflü vardı,hatta bu yanmalar hiçbişey değil,o nedenle o şurubu da hiç kullanmadım,ilerde artarsa kullanırım diye düşündüm
çok iyi geliyo ben senelerdir kullanıorum mecburen
Evet canım dr. sürekli her öğünden sonra kullanmamı söyledi hatta bana famodin de kullanmamı söyledi

eğer her öğünden sonra olmuyosa içme bence gerçi bebeğe zararı yok ama fazla içmeyede gerek yok bence

bu şurubu ne kadar çok kullanan varmış ayol:)) ben hamileliğimden öncede kullanıyodum evde yedek 3 4 şişe olur artık içe içe alıştım:))
valla herkes gavisconlanmış :)birde hepimiz her konuda uzmanlaşdık,hıı mide yanması sen gaviscon içmelisin,demek kokulu akıntın var sana vagi hex fitil veriyorum,yakında reçeteyle gezeriz artık

Saol canım denerım leblebıyı cok severım zaten mıde suyu alıyo derler.BU arada ılk kez udydum boyle durumda saclanıyo mu gercekten acaba.

büyükler öyle derler ya hamilelğin bu aşmalarında midende yanma varsa bebek saçlanıyor diye bende latife olsun azcık gülelim diye yazdım ama belkide doğrudur. boshayallersmile

normal canım o yanmalar,dr bana gaviscon diye bir şurup verdi,gebeliğin sonuna doğru şişe şişe içceksin bundan dedi,sende dr una sor gidince

Demek bellı ılaclar kullanılabılıyo ıyı barı.Esım ılaca hemen karsı cıkıyo ama sıkıntım artarsa kullanırım tabı zararıda olsa doktorlar vermez sonucta dımı

çok iyi geliyo ben senelerdir kullanıorum mecburen

eğer her öğünden sonra olmuyosa içme bence gerçi bebeğe zararı yok ama fazla içmeyede gerek yok bence

canım benim öncedende mide şikayetlerim vardı, helicabaktery ve reflü vardı. Fakat ben dr. sordum fazla içmemin bebişime bir sıkıntısı olurmu diye olmayacağını söyledi.

valla herkes gavisconlanmış :)birde hepimiz her konuda uzmanlaşdık,hıı mide yanması sen gaviscon içmelisin,demek kokulu akıntın var sana vagi hex fitil veriyorum,yakında reçeteyle gezeriz artık

valla öyle baksana hmen teşhisi koyuyoruz delikafadulden üşütmüşsündür kesin ayaklarını sıcak tut, bebek büyüyo ondan karnın ağrıyo, bebek mideye baskı yapıyo o yüzden miden ekşiyo delikafadulden delikafadulden

Arkadaslar hepınıze tesekkurler tavsıyelerınız ıcın denıycem bakalım hangısı ıyı gelırse artık

bende evden çıkmak istiyorum selma...okadar sıkıcı ki evde oturmak üstüne bide eşim geç geliyo...keşke çalışıyo olsaydımvakit geçerdi enazından...

aynen bende canım herzaman bulunur bendede.
şimdide çok işe yarıyo
evet kesinlikle
Demek bellı ılaclar kullanılabılıyo ıyı barı.Esım ılaca hemen karsı cıkıyo ama sıkıntım artarsa kullanırım tabı zararıda olsa doktorlar vermez sonucta dımı

canım benim öncedende mide şikayetlerim vardı, helicabaktery ve reflü vardı. Fakat ben dr. sordum fazla içmemin bebişime bir sıkıntısı olurmu diye olmayacağını söyledi.

yok gavisconun bi zararı yok dediğim gibi ben senelerdir kullanıyorum hamilelikten öncede kullandıpım için o zamanki doktoruma da sormuştum olurda hemile kalırsam zararı olurmu diye olmaz demişti şimdi doktoruma da sordum netten de araştırdım reçetesinide okudum:)) bi zararı yok o ağrıları çekmektense içiyorum yani

baksana herkese gaviscon vermişler,demekki zararı yok,valla hemen hemen herkese demir ilacıda vermişler ama drum gerek yok sonuçların iyi senin dedi,gerekli olmuyanı verdiklerini düşünmüyorum

bende evden çıkmak istiyorum selma...okadar sıkıcı ki evde oturmak üstüne bide eşim geç geliyo...keşke çalışıyo olsaydımvakit geçerdi enazından...

çalışan evde olmak ister evde olan çalışmak kafamçokkarıştı hiçişeyden memnun olamıyoruz ya

kızlar çıkıyorum ben yemek hazırlama vakti öptüm hepinizi bebişlerede kendinizede iyi bakın opuyorumnanaktan

aa nasıl duymazsın ayol hatta çok midesi ekşiyenleri bebek çok saçlı doğacak derler:))

Cahil kalmısım selmacım valla bı dogsun da bugun arkadaslarla konustuk normal dogum fılan anlattılar hayatta tarıf edılmez bı agrı acı fılan dıye tırstım baya ama yıne de normal yap dedıler susun dedım hem anlatıyonuz

ben çok sıkıldım valla,bebişim doğsun,ramazan bayramında da bodruma gidelim tatilimizi yapalım 10gün,gelip direkt işe başlycam,eşim en erken 8 30da geliyor,sıkıntıdan patlıyorum burda

Back
X