2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baksana herkese gaviscon vermişler,demekki zararı yok,valla hemen hemen herkese demir ilacıda vermişler ama drum gerek yok sonuçların iyi senin dedi,gerekli olmuyanı verdiklerini düşünmüyorum

bana dr.um kan sayımını ilk zamanlarda yapmıştı bir dahada yapmadı ve ozaman çok iyi demişti..sonrasında 5.ayda kan ilacı yazdı..artık ihtiyacın olucak dedi..ilk kan tahliline göremi dedi yoksa belli aralıklarla kan tahlilimi yaptırıyo dr.un

Cahil kalmısım selmacım valla bı dogsun da bugun arkadaslarla konustuk normal dogum fılan anlattılar hayatta tarıf edılmez bı agrı acı fılan dıye tırstım baya ama yıne de normal yap dedıler susun dedım hem anlatıyonuz

dinleme ya bende ne güzel normal diyodum manyak gibi normal doğum videosu izledim şimdi korkuyorum eyvahedigeldismile

Cahil kalmısım selmacım valla bı dogsun da bugun arkadaslarla konustuk normal dogum fılan anlattılar hayatta tarıf edılmez bı agrı acı fılan dıye tırstım baya ama yıne de normal yap dedıler susun dedım hem anlatıyonuz
dinleme canım böyle hikayeler sakın,herkesin acı eşiği farklıdır,ona zor gelen sana kolay gelir ayrıca her doğum kendine özeldir(her aşkda olduğu gibi) :)
birde kadınların abartma huyu da vardır,drun ve sen bilirsin senin için iyi olanı arkadaşların,eşin dostun değil

ben çok sıkıldım valla,bebişim doğsun,ramazan bayramında da bodruma gidelim tatilimizi yapalım 10gün,gelip direkt işe başlycam,eşim en erken 8 30da geliyor,sıkıntıdan patlıyorum burda

8.30 sa yine şanslısın..benimeşim 10 buçuktan önce gelmiyoo.ailemden kimse olmadığı gibi komşumda yok...bende bazen hemen çalışıcam diyorum ama düşününce kıyamıyorumbebeğime ilklerini kendim yaşamak istiyorum..

ben çok sıkıldım valla,bebişim doğsun,ramazan bayramında da bodruma gidelim tatilimizi yapalım 10gün,gelip direkt işe başlycam,eşim en erken 8 30da geliyor,sıkıntıdan patlıyorum burda

Masllah canım tatıl planları yapıyosun bebısle nasıl olcak.Esımde dıyo bu sene napcaz dıye ben de ılla denız gormek ıstıyosan en yakın amasra var ancak ona gıdebılırız dıyorum.

bana dr.um kan sayımını ilk zamanlarda yapmıştı bir dahada yapmadı ve ozaman çok iyi demişti..sonrasında 5.ayda kan ilacı yazdı..artık ihtiyacın olucak dedi..ilk kan tahliline göremi dedi yoksa belli aralıklarla kan tahlilimi yaptırıyo dr.un
benim gebeliğimin başında yapıldı,2li test yapılırken yapıldı,en son şeker yüklenirken de yapıldı,3kez kan idrar yaptırdım,şeker yükletmeden ben sormuşdum artık demir vercekmisiniz diye,bir test yapalım bakarız demişdi,sonuçlar gelince de vermedi

arkadaşlar hiçbir acı çekilmicek kadar kötü değil..öyle olsa normal doğumdie bişey olmazdı...mesela ben iğneden bile çok korkardım ama hamilelikten sonra defalarca testler için kan verdim...28. haftamda açılma varmı die muayne oldum..ebe bile eşime eşiniz çok metanetli demiş..canım yanmadımı..yandı ama geçti...doğumuda böyle düşünmeye çalışıyorum..acı çekicem ama geçicek inş....normal doğum yapmayı çok istiyorum bakalımkısmet

arkadaşım benim ikinci doğumum ilki sezeryan olmuştu buda aynı sezeryan inan hiç korkun olmasın Allah o an serinlik veriyor ne telaşe ediyorsun ne de korkuyorsun, kimseylede doğum hakkında konuşupda moralinide bozma, öyle olsa herkes tek çocukla kalırdı.:olmaz:

Masllah canım tatıl planları yapıyosun bebısle nasıl olcak.Esımde dıyo bu sene napcaz dıye ben de ılla denız gormek ıstıyosan en yakın amasra var ancak ona gıdebılırız dıyorum.
ben bodrumda yaşıyordum,doğum için geldim sonra eşim işinden memnun kaldı,yerleşiyoruz yavaş yavaş,kaynanamda bodrumda,dubleks evi var,tek yaşıyor,ev sıkıntımız yok yani
park yatak alıcam zaten,bizler pimpirikliyiz avrupalılar varya 1aylık bebekleriyle geliyordu ve saldım çayıra mevlam kayıra,amasra ya biz evlenmeden önce gidip aşık olmuşduk,balayında da geliriz dedik ama olimposa gitmek kısmet olmuştu.amasrada çok güzel,gidin gezin,gençliğinizin tadını çıkarın

dinleme canım böyle hikayeler sakın,herkesin acı eşiği farklıdır,ona zor gelen sana kolay gelir ayrıca her doğum kendine özeldir(her aşkda olduğu gibi) :)
birde kadınların abartma huyu da vardır,drun ve sen bilirsin senin için iyi olanı arkadaşların,eşin dostun değil

Bence de canım herkesın dogumu farklı oluyo .Benımkı nasıl olur onun bılemem tabı ama oyle de boyle de dogurcaz bı sekılde sonucta.Allah hepımıze saglıklı kolay dogumlar versın

ben bodrumda yaşıyordum,doğum için geldim sonra eşim işinden memnun kaldı,yerleşiyoruz yavaş yavaş,kaynanamda bodrumda,dubleks evi var,tek yaşıyor,ev sıkıntımız yok yani
park yatak alıcam zaten,bizler pimpirikliyiz avrupalılar varya 1aylık bebekleriyle geliyordu ve saldım çayıra mevlam kayıra,amasra ya biz evlenmeden önce gidip aşık olmuşduk,balayında da geliriz dedik ama olimposa gitmek kısmet olmuştu.amasrada çok güzel,gidin gezin,gençliğinizin tadını çıkarın

ben bodrum havalimanında çalışıyorum, gerçekten yabancılar el kadar bebeklerle taa nerelerden tatile geliyor. valla hepsinin bebeği de maşallah çok tatlı ve sağlıklı görünüyor :emir_bebek:

bende kısmet olursa normal doğum istiyorum,birincisi katlanılmıycak bir acı olsa millet 2. ye 3.ye girişmez,ayrıca bir gün çekersin biter ama sezeryanda ilk 6 ay çekiyorsun,göbeğin de yanına kar kalıyor,normal doğumda ortalama 10kg veriyorsun,sezeryanda 5,ayrıca sezeryan doğumda bebek hayatındaki en büyük şoku yaşıyormuş,diğerinde ise kendini doğuma hazırlıyor,ne olur normal doğurabileyim çok istiyorum

Oyleyse rahat olur canım sızın durum farklıymıs.Bakalım o gunlere gelelım gecen sene acısını cıkarttık esımle belkı bu seneye gıdemeyız dıye zaten 20 gunde 3500 km yol yaptık ıstedıgımız yerde durup durup gezdık.Cok guzel oluyo valla ınsan hıcbıseyı dusunmuyo tatılde.Desarj olmak her zaman ıyı gelıyo 1 sene o gazla devam edıyoruz

bende kısmet olursa normal doğum istiyorum,birincisi katlanılmıycak bir acı olsa millet 2. ye 3.ye girişmez,ayrıca bir gün çekersin biter ama sezeryanda ilk 6 ay çekiyorsun,göbeğin de yanına kar kalıyor,normal doğumda ortalama 10kg veriyorsun,sezeryanda 5,ayrıca sezeryan doğumda bebek hayatındaki en büyük şoku yaşıyormuş,diğerinde ise kendini doğuma hazırlıyor,ne olur normal doğurabileyim çok istiyorum

işin kötüsü ben normalden de korkuyorum, sezeryanden de , ne yapacaksam artık bilmiyorumkismile

inş. isteyen herkes normal doğumyapar...benimbu perşembe belli olur sanırımdr.um plesentayı kontrol edicem dedi..ensonda çok az aşağıda demişti..hayırlısı artık....

ben bodrum havalimanında çalışıyorum, gerçekten yabancılar el kadar bebeklerle taa nerelerden tatile geliyor. valla hepsinin bebeği de maşallah çok tatlı ve sağlıklı görünüyor :emir_bebek:
ipekcim nerdesin sen bugun,bir göründün bir kayboldun,valla turistler öyleydi,biz tatildeydik,ben daha bekarım,hava biraz esmeye başladı ablamlar valizlerden uzun kolluları çıkarıp giydirdiler çocuklara,turistlerin de 9 10aylık emeklemeye çalışna çocukları çırılçıplak havuz kenarında geziyordu

Benım esım de mugla dalaman havalımanında calısıyodu bız yenı tanıstıgımızda evlenınce geldı yanı ank. ya.O da dıyodu kucuk kucuk cocuklar kendı valızını tasır dıye onların cocuk yetıstırmesı gercekten cok farklı.Kucuk yastan hayata hazılrıyolar dedıgın gıbı bızım gıbı herseyden sakınmıyorlar

ipekcim nerdesin sen bugun,bir göründün bir kayboldun,valla turistler öyleydi,biz tatildeydik,ben daha bekarım,hava biraz esmeye başladı ablamlar valizlerden uzun kolluları çıkarıp giydirdiler çocuklara,turistlerin de 9 10aylık emeklemeye çalışna çocukları çırılçıplak havuz kenarında geziyordu

işten çıktım eve geldim tekrar girdim canım, gündüz de işlerim yoğundu biraz ama sizi takip ediyorum zemuszemus

Back
X