2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işin kötüsü ben normalden de korkuyorum, sezeryanden de , ne yapacaksam artık bilmiyorumkismile
bende kuş tüyü yatakda masaj yapılcak diye beklemiyorum,elbette çok korkuyorum ama normal doğum istiyorum ve kimsenin ağrılı hikayesini dinlememeye çalışıyorum ve görüntüde izlemiyorum

Benım esım de mugla dalaman havalımanında calısıyodu bız yenı tanıstıgımızda evlenınce geldı yanı ank. ya.O da dıyodu kucuk kucuk cocuklar kendı valızını tasır dıye onların cocuk yetıstırmesı gercekten cok farklı.Kucuk yastan hayata hazılrıyolar dedıgın gıbı bızım gıbı herseyden sakınmıyorlar

ay evet, kendi boyları kadar çekmeli valizleri oluyor minicik çocukların, sürüye sürüye gidiyorlar, ama çok şeker görünüyorlar :emir_bebek:

bende kuş tüyü yatakda masaj yapılcak diye beklemiyorum,elbette çok korkuyorum ama normal doğum istiyorum ve kimsenin ağrılı hikayesini dinlememeye çalışıyorum ve görüntüde izlemiyorum

ben de kesinlikle doğum hikayeleri dinlemiyorum, okumuyorum ve izlemiyorum, extra stres yapmaya gerek yok bence de mafoldumben

onlar kadar yapamam eminim ama,bende en azından yanımda yatırmayı düşünmüyorum,ayrıca küçük yaşda sorumluluk almayı öğretmeye çalışcam,kaynanamı sevmem ama eşimi çok iyi yetiştirmiş,hakkını yiyemem,uzun yıllar isviçrede yaşamış belki onun etkisi vardır bilmiyorum,işde ben bu konuda annemle kayınvalidemi mix yapıcam :)

Merhabalar Mayıs anneleri.
Bendeniz haziran annelerindenim. Hamileliğimden öncesinden beri aynı doktora gidiyordum. Fakat kendisi hastaneden ayrılmış. Tecrübeniz olduğu için önce size danışayım dedim. İstanbul/Anadolu'da özel hastanelerde tavsiye edebileceğiniz doktor isimlerine şiddetle ihtiyacım var.

Kadıköy Şifa,
Acıbadem,
Medical Park,
Medipol,
Florance Naightingale

hepsi olur. 24. haftamda doktor değiştirmem gerekeceğini hiç düşünmezdim. İnanın tam bir krizdeyim. Yardım lütfen.

Merhaba,

Aman bu durum benim kardeşimin başına da gelmişti, 6. ayında yeni bir dr. buldu ve çok da severek doğumunu gerçekleştirdi. Umarım senin de iyi olur. Ben Acıbadem kozyatağı' na gidiyorum. Doktorum Cem Öncüloğlu, ben çok memnunum. hem gereksiz testler ya da bilimum tahlillerle seni yormuyor, ama gereken herşeyi istiyor. Hem de her sorumu net bir şekilde cevaplıyor. Bir tek bilmen gereken şey, kozyatağında doğum bölümü yok. Doum acıbademdeki acıbademde oluyor, Cem bey bugüne kadar her doğuma yetiştiğini söyledi :) Eğer ona karar verisen bana özelden yazar mısın? Merak ederim :) Bol şans

slm kızlar nasılsınız... ben evıme dondum cok sukur ama hıc memnun deılım cunku sehır dısındayken sıgorta atmıs dolaptakı etler sebzeler suyunu salmıs dondurucu dolap batmıs... mutfak hayvan olusu gıbı kokuyo... dolabı hıc sormayın kokuyu gıderemıyorum uc gundur kafayı yıcem temızlık yapmaktan canım cıktı. buzdolabı atılmalık oldu daha 6 aydır kullanıyodum yesyenı sey..kafayı yıcem yaa bılgısayarımda bozuldu gunduz gıremoyorum aksam esım gelınce gırıyom kımse olmuyo tabıı... sızle konusmayı ozlaedım valla... ay cok dertlıyım..ha bırde bekarken babam ınternetı kapattır evlenmeden demıstı bende dugun telası evlılık derken unutmusum dun annem fatura getırdı 350 mılyon babam alsın odesın demıs..ay delırmek uzereyım hersey ustuste gelıyo bunalımlardayım valla..

Canım gecmıs olsun yaa. gercekten aksılıkler ust uste gelmıs ama olanla ölene care yok derler o yuzden sıkma canını hepsı bı yola gırer merak etme.sonucta dunya telası bıtmıyo Allah kolaylık versın

Canım gecmıs olsun yaa. gercekten aksılıkler ust uste gelmıs ama olanla ölene care yok derler o yuzden sıkma canını hepsı bı yola gırer merak etme.sonucta dunya telası bıtmıyo Allah kolaylık versın

saol canım yaa.. ama elımde deıl mutfaga gırınce sınırlerım bozuluyo..

slm kızlar bugün doktora gittim şeker sonucum iyi çıkmış sevindim ama sevincim yarım kaldı bebek tersmiş yani ayakları aşağıda bu ayda dönmesi lazım dönmezse tekmelerken ayağı yola girer erken doğum olur falan dedi 15 gün sürekli yan yat dinlen iş temizlik yapma dedi ilaç vrdi çok kilo almışım bir ayda reçel bal pekmez vs tüm şekerli şeyler hamur işi yasakladı zaten önceki gebeliğimde tansiyon vardiye tuz yasak peynir zeytin vs yemekler sıfır tuzsuz moralim sıfır yani ya dönmezse yemekte herşey yasak iş desen nasıl yapmıycan hadi yapma çatkapı biri gelir oyy napcam ben

slm kızlar nasılsınız... ben evıme dondum cok sukur ama hıc memnun deılım cunku sehır dısındayken sıgorta atmıs dolaptakı etler sebzeler suyunu salmıs dondurucu dolap batmıs... mutfak hayvan olusu gıbı kokuyo... dolabı hıc sormayın kokuyu gıderemıyorum uc gundur kafayı yıcem temızlık yapmaktan canım cıktı. buzdolabı atılmalık oldu daha 6 aydır kullanıyodum yesyenı sey..kafayı yıcem yaa bılgısayarımda bozuldu gunduz gıremoyorum aksam esım gelınce gırıyom kımse olmuyo tabıı... sızle konusmayı ozlaedım valla... ay cok dertlıyım..ha bırde bekarken babam ınternetı kapattır evlenmeden demıstı bende dugun telası evlılık derken unutmusum dun annem fatura getırdı 350 mılyon babam alsın odesın demıs..ay delırmek uzereyım hersey ustuste gelıyo bunalımlardayım valla..
ay canım geçmiş olsun ya yardım edicek kimse yokmu yakınlarında
slm kızlar bugün doktora gittim şeker sonucum iyi çıkmış sevindim ama sevincim yarım kaldı bebek tersmiş yani ayakları aşağıda bu ayda dönmesi lazım dönmezse tekmelerken ayağı yola girer erken doğum olur falan dedi 15 gün sürekli yan yat dinlen iş temizlik yapma dedi ilaç vrdi çok kilo almışım bir ayda reçel bal pekmez vs tüm şekerli şeyler hamur işi yasakladı zaten önceki gebeliğimde tansiyon vardiye tuz yasak peynir zeytin vs yemekler sıfır tuzsuz moralim sıfır yani ya dönmezse yemekte herşey yasak iş desen nasıl yapmıycan hadi yapma çatkapı biri gelir oyy napcam ben

canım boşver işi gücü ya gelen de olursa olsun çok tın hamilesin rahatsızsın mazeretin var yani. boşver hiç takma kafana yatman gerekiyosa yat canım Allah acil şifalar versin

hay Allah, üstüste aksilikler olmuş, geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun, kendine dikkat et... boşver işi gücü, senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli...

bu arada benim bebeğim de seninki gibi duruyor, ayakları aşağıda ama doktor uyarmadı beni, gidince sorayım ben de...

günaydın hanımlar ipeknil selma nasılsınız

hulka canını sıkma bol bol havaalandır evini mutfağını çek fişi kapakları açık tut bir gün
abera canım bende gecen kont. de dr ters lduğunu söyledi ama erken doğum olur falan demmedi resmen gözünü korkutmuş dr senin ya hiç böyle tavsiyelerdede bulunmadı ben fellik fellik geziyorum gecenin 9 unda süpürge çalıştırıyorum ona bakarsan benim drum daha vahim herşey olucana varır sen yine önerileri uygula kimsede sana tek laf edemez zaten şurda 2 ay falan kaldı sonra hiççç yatamıcaz keyfine bak moralini yüksek tut.bayanssulusmile

Back
X