Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlar ipeknil selma nasılsınız
hulka canını sıkma bol bol havaalandır evini mutfağını çek fişi kapakları açık tut bir gün
abera canım bende gecen kont. de dr ters lduğunu söyledi ama erken doğum olur falan demmedi resmen gözünü korkutmuş dr senin ya hiç böyle tavsiyelerdede bulunmadı ben fellik fellik geziyorum gecenin 9 unda süpürge çalıştırıyorum ona bakarsan benim drum daha vahim herşey olucana varır sen yine önerileri uygula kimsede sana tek laf edemez zaten şurda 2 ay falan kaldı sonra hiççç yatamıcaz keyfine bak moralini yüksek tut.bayanssulusmile
hoşgeldin balinammm
hoş bulduk hiç iyi değilim uykusuz sancılı bir geceydi çıkarmaktan öldüm resmen başım kazan gibi
ben kaçtım
hoş bulduk hiç iyi değilim uykusuz sancılı bir geceydi çıkarmaktan öldüm resmen başım kazan gibi
herkese günaydın alıntı yapmadan cevap yazıyorum selma ipeknil aşkınbahar tomurcuğu çok teşekkür ederim doğru diyorsunuz ama insanın elinde değil morli bozzuluyo aşkın bahar tomurcuğu dr direk erken doğum olur demedi zaten ileç verdi bu ayda dönmesi lazımmış dönmezse tekmeleye tekmeleye aşağıyı yoluna girerse erken doğum olur dedi zaten bir haftadır hem göbek deliğimden vuruyo hemde aşağıya vuruyo çok acıtıyo hiç yerdeğiştirmedi hep aynı yerlerden vuruyo ama haklısın herşey olacağına varır eskiden kadınlar yatımaya vakitmi buluyolardı yaptıklarıda evişi olsa ama doğuruyolardı çatır çatır böyle diyorum eşimde kızıyo ama gerçek yani
evet onlar hep normal doğuruyolar bende şmdi doğum hikayelerini okuyodum ve senin gibi gaza geldim ne kolay doğurmuşlarbede iyiyim selma saol şimdi okuyorum haberleri belgüzar korel doğurmuş hemide normalle 3100 gr gaza geldim ünlülerde normal doğuma geçti bende normal doğurcam,
kaydirigubbakcemile3
evet ters durunca ağrı yapıyor sanırım, benim de şiddetli ağrılarım oluyor, dr ters durduğu için olabilir dedi...
Günaydın kızlaaaar
slm kızlar nasılsınız... ben evıme dondum cok sukur ama hıc memnun deılım cunku sehır dısındayken sıgorta atmıs dolaptakı etler sebzeler suyunu salmıs dondurucu dolap batmıs... mutfak hayvan olusu gıbı kokuyo... dolabı hıc sormayın kokuyu gıderemıyorum uc gundur kafayı yıcem temızlık yapmaktan canım cıktı. buzdolabı atılmalık oldu daha 6 aydır kullanıyodum yesyenı sey..kafayı yıcem yaa bılgısayarımda bozuldu gunduz gıremoyorum aksam esım gelınce gırıyom kımse olmuyo tabıı... sızle konusmayı ozlaedım valla... ay cok dertlıyım..ha bırde bekarken babam ınternetı kapattır evlenmeden demıstı bende dugun telası evlılık derken unutmusum dun annem fatura getırdı 350 mılyon babam alsın odesın demıs..ay delırmek uzereyım hersey ustuste gelıyo bunalımlardayım valla..
slm kızlar bugün doktora gittim şeker sonucum iyi çıkmış sevindim ama sevincim yarım kaldı bebek tersmiş yani ayakları aşağıda bu ayda dönmesi lazım dönmezse tekmelerken ayağı yola girer erken doğum olur falan dedi 15 gün sürekli yan yat dinlen iş temizlik yapma dedi ilaç vrdi çok kilo almışım bir ayda reçel bal pekmez vs tüm şekerli şeyler hamur işi yasakladı zaten önceki gebeliğimde tansiyon vardiye tuz yasak peynir zeytin vs yemekler sıfır tuzsuz moralim sıfır yani ya dönmezse yemekte herşey yasak iş desen nasıl yapmıycan hadi yapma çatkapı biri gelir oyy napcam ben
herkese günaydın alıntı yapmadan cevap yazıyorum selma ipeknil aşkınbahar tomurcuğu çok teşekkür ederim doğru diyorsunuz ama insanın elinde değil morli bozzuluyo aşkın bahar tomurcuğu dr direk erken doğum olur demedi zaten ileç verdi bu ayda dönmesi lazımmış dönmezse tekmeleye tekmeleye aşağıyı yoluna girerse erken doğum olur dedi zaten bir haftadır hem göbek deliğimden vuruyo hemde aşağıya vuruyo çok acıtıyo hiç yerdeğiştirmedi hep aynı yerlerden vuruyo ama haklısın herşey olacağına varır eskiden kadınlar yatımaya vakitmi buluyolardı yaptıklarıda evişi olsa ama doğuruyolardı çatır çatır böyle diyorum eşimde kızıyo ama gerçek yani
görüşürüz canım hadi dinlen bomba gibi aramıza dön tatlı rüyalar ( rüyanda beni gör)Şeniz
geçmiş olsun... uykusuz geceler başladı artık ne yazık ki...
geçmiş olsun canım üşüttünmü dikkat et kendine ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum kızlar oğluşum okula gidecek
gerçekten de aksilikler hep üstüste gelmiş...haftasonu mutfağının penceresi ya da varsa balkon kapısını açık bırak canım..bir de içini deterjanla değil de sirkeli suyla sil...hiç birşeycik olmaz merak etme, 1 haftaya geçer....
canım kaçıncı haftadasın ki??32 de dönmeye başlıyolarmış zaten şimdiden korkutmuş doktor seni sanki...son haftaya kadar dönmeyen bebek bile oluyormuş...canını sıkma hiç...çatkapı gelen misafirlerin içinde bir odanı düzenli tutsan yetmez mi??gelenin yanında da yatarsın, eşek değilse onlar da kalkar giderlerr:kedi:
Evet, yavaş yavaş yakınmalar başladı...Dikkat et canım kendine, maalesef 3.trimester bazen böyle zorluklarla geri dönebiliyor...