2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnn herkeseeeeeeeeeeeee
abera geçmiş olsun canım,yat dinlen demiş dr sende yat dinlen,evde kim varki ne kadar kirlenebilinir,ben cumartesinden cumartesine temizliyorum bol bol yetiyor,eskilerle kendinizi kıyaslamayın,dr arkadaşım söyledi,onların vucudu doğuma her daim hazırdı ama siz hamsınız,o nedenle dikkat etmelisiniz dedi,

hulka sana da geçmiş olsun

slm kızlar nasılsınız... ben evıme dondum cok sukur ama hıc memnun deılım cunku sehır dısındayken sıgorta atmıs dolaptakı etler sebzeler suyunu salmıs dondurucu dolap batmıs... mutfak hayvan olusu gıbı kokuyo... dolabı hıc sormayın kokuyu gıderemıyorum uc gundur kafayı yıcem temızlık yapmaktan canım cıktı. buzdolabı atılmalık oldu daha 6 aydır kullanıyodum yesyenı sey..kafayı yıcem yaa bılgısayarımda bozuldu gunduz gıremoyorum aksam esım gelınce gırıyom kımse olmuyo tabıı... sızle konusmayı ozlaedım valla... ay cok dertlıyım..ha bırde bekarken babam ınternetı kapattır evlenmeden demıstı bende dugun telası evlılık derken unutmusum dun annem fatura getırdı 350 mılyon babam alsın odesın demıs..ay delırmek uzereyım hersey ustuste gelıyo bunalımlardayım valla..
Hulkacım umarım okursun mesajımı.Bu yaz bizim başımıza da aynı şey geldi.Tatilden bi geldik ki evde ceset var sanki.Allahtan mutfak kapısını kapatıp gitmişiz.Buzluğun kapağını açmamla bir sinekler bastı evi.Ve temizlenmiyo dolap malesef.Buzluğun içi strafor kaplı olduğundan kanı emiyomuş onlar.Çalıştırdıkça da bakteri sarıyo dolabı.Bize fabrikadan 1kg çay demleyip telvesini dolabın raflarına koyun dediler.Yaptık biraz aldı kokuyu ama yeterli değil.Metal kaba karbonat koy dediler.O da kesmedi.Sirkeli suyla sil dediler o da olmadı.Buzluğum kurban eti ve balık doluydu.Kokuyu düşün.Ve havalandırma kanallarından tüm buzdolabını sarmış.Dolabın arkasını çevirirseniz pis suyun aktığı biyer görüceksin onu temizlemeyi de unutma.sonuç olarak 2 ay falan kullanamadık biz dolabı.Ondan sonra da fabrikadan bi tanıdık vardı.Ondan ayarladık da yenisiyle değiştirdiler dolabı.Çözümü yok bence.Geçmiş olsun
slm kızlar bugün doktora gittim şeker sonucum iyi çıkmış sevindim ama sevincim yarım kaldı bebek tersmiş yani ayakları aşağıda bu ayda dönmesi lazım dönmezse tekmelerken ayağı yola girer erken doğum olur falan dedi 15 gün sürekli yan yat dinlen iş temizlik yapma dedi ilaç vrdi çok kilo almışım bir ayda reçel bal pekmez vs tüm şekerli şeyler hamur işi yasakladı zaten önceki gebeliğimde tansiyon vardiye tuz yasak peynir zeytin vs yemekler sıfır tuzsuz moralim sıfır yani ya dönmezse yemekte herşey yasak iş desen nasıl yapmıycan hadi yapma çatkapı biri gelir oyy napcam ben
Geçmiş olsun canım.İçini ferah tut
hoş bulduk hiç iyi değilim uykusuz sancılı bir geceydi çıkarmaktan öldüm resmen başım kazan gibi

Yediğin bişey mi dokundu.Geçmiş olsun

Herkese günaydın
Öncelikle geçmiş olsun artık dikkat etmemiz gerekiyor.
Eşleriniz doğuma girecek mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Hulkacım umarım okursun mesajımı.Bu yaz bizim başımıza da aynı şey geldi.Tatilden bi geldik ki evde ceset var sanki.Allahtan mutfak kapısını kapatıp gitmişiz.Buzluğun kapağını açmamla bir sinekler bastı evi.Ve temizlenmiyo dolap malesef.Buzluğun içi strafor kaplı olduğundan kanı emiyomuş onlar.Çalıştırdıkça da bakteri sarıyo dolabı.Bize fabrikadan 1kg çay demleyip telvesini dolabın raflarına koyun dediler.Yaptık biraz aldı kokuyu ama yeterli değil.Metal kaba karbonat koy dediler.O da kesmedi.Sirkeli suyla sil dediler o da olmadı.Buzluğum kurban eti ve balık doluydu.Kokuyu düşün.Ve havalandırma kanallarından tüm buzdolabını sarmış.Dolabın arkasını çevirirseniz pis suyun aktığı biyer görüceksin onu temizlemeyi de unutma.sonuç olarak 2 ay falan kullanamadık biz dolabı.Ondan sonra da fabrikadan bi tanıdık vardı.Ondan ayarladık da yenisiyle değiştirdiler dolabı.Çözümü yok bence.Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım.İçini ferah tut

Yediğin bişey mi dokundu.Geçmiş olsun

burda söylemeyim dedim ama dün balık yedim hemide levrekten o dokundu galiba

kızlar ben primanın 2 numaralı çocuk bezinden sipariş veriyorum,3-6kg diyor,bir numara çok küçük geldi gözüme,sizler hangisinden aldınız?

hoşbuldum,evet canım geldi mail,dün 6 7gibi,sana ürünler bu saatlerde gelmişdi değilmi?belki gelir benimkilerde birazdan
öğleden önceydi ama ben cargoyu aradım önce benimkini bırakın dedim:)) saolsun getirdiler hemen
evet haklısın şimdi üstüme bir polar aldım ve ıhlamur içiyorum

canım bende işyerinde üşütüyomuşum farkında olmadan klima beni çok daraltıyodu diye açmıyodum her gelen ay burası çok soğuk diyodu ama ben üşümüyodum diye açmıyodum. sonra dikkat ettim biraz evde olduğum günlerde karnım ağrımıyo sonra klimayı açmaya başladım şimdi çok şükür iyiyim. sende dikkat et insan farkına varmadan üşütüyo

Herkese günaydın
Öncelikle geçmiş olsun artık dikkat etmemiz gerekiyor.
Eşleriniz doğuma girecek mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz.
malesef canım,bizimki ben kan aldırırken fenalık geçiriyor,kaldıki doğuma hiç katlanamaz,haytında böyle bir deneyim daha yaşayamazsın gel gir diyorum,yok dr ların senle ilgilenmesi lazım,benim tansiyonum çıkar insanlar birde benle uğraşmasın diyor

GÜNAYDINNNN ŞEKERRLEERRR!!!!!

slm kızlar nasılsınız... ben evıme dondum cok sukur ama hıc memnun deılım cunku sehır dısındayken sıgorta atmıs dolaptakı etler sebzeler suyunu salmıs dondurucu dolap batmıs... mutfak hayvan olusu gıbı kokuyo... dolabı hıc sormayın kokuyu gıderemıyorum uc gundur kafayı yıcem temızlık yapmaktan canım cıktı. buzdolabı atılmalık oldu daha 6 aydır kullanıyodum yesyenı sey..kafayı yıcem yaa bılgısayarımda bozuldu gunduz gıremoyorum aksam esım gelınce gırıyom kımse olmuyo tabıı... sızle konusmayı ozlaedım valla... ay cok dertlıyım..ha bırde bekarken babam ınternetı kapattır evlenmeden demıstı bende dugun telası evlılık derken unutmusum dun annem fatura getırdı 350 mılyon babam alsın odesın demıs..ay delırmek uzereyım hersey ustuste gelıyo bunalımlardayım valla..
canım geçmiş olsun dolabna limon kesip koy.birde bulaşık süngerine bol sirke öyle aç kapağını bir de cam iyice havalansınnn.......
slm kızlar bugün doktora gittim şeker sonucum iyi çıkmış sevindim ama sevincim yarım kaldı bebek tersmiş yani ayakları aşağıda bu ayda dönmesi lazım dönmezse tekmelerken ayağı yola girer erken doğum olur falan dedi 15 gün sürekli yan yat dinlen iş temizlik yapma dedi ilaç vrdi çok kilo almışım bir ayda reçel bal pekmez vs tüm şekerli şeyler hamur işi yasakladı zaten önceki gebeliğimde tansiyon vardiye tuz yasak peynir zeytin vs yemekler sıfır tuzsuz moralim sıfır yani ya dönmezse yemekte herşey yasak iş desen nasıl yapmıycan hadi yapma çatkapı biri gelir oyy napcam ben
canım sen dinlenmene bakkk.doktorun biraz abartmışş bencede.benimde hep aşağıya doğru vuruyordu çıkacak zannediyordum son 1 haftadır çok iyi büyüdü tabi o kadar dolanamıyor sen kaç haftalıksınnn.işi de boşver dinlenn!!!
bede iyiyim selma saol şimdi okuyorum haberleri belgüzar korel doğurmuş hemide normalle 3100 gr gaza geldim ünlülerde normal doğuma geçti bende normal doğurcam,
kaydirigubbakcemile3
epiduralle doğuruyorlar canımmm bana doktorum öyle diyor elinde böyle bir nimet var bak ünlülerde yapıyor epidural normal yap diyorrr.zaten yaparsam anca öyleeee......:Saruboceq:
öğleden önceydi ama ben cargoyu aradım önce benimkini bırakın dedim:)) saolsun getirdiler hemen

canım bende işyerinde üşütüyomuşum farkında olmadan klima beni çok daraltıyodu diye açmıyodum her gelen ay burası çok soğuk diyodu ama ben üşümüyodum diye açmıyodum. sonra dikkat ettim biraz evde olduğum günlerde karnım ağrımıyo sonra klimayı açmaya başladım şimdi çok şükür iyiyim. sende dikkat et insan farkına varmadan üşütüyo

benimki de kargolanmış ama anca yarın gelir gibi geliyor bana.........alkisalkisalkis

NE BİLEYİM BİZİM HEP İKİNCİ GÜN GELİYORRarayım bakalım ... ne dedin arayıppp....

cargomun gelip gelmediğin sordum kontrol etti geldi dedi ne zaman bende olur deidm gün içinde dedi bende o acildi arkadaşlara söylermisiniz dağıtıma benden başlasınlar dedim tamam dedi:))

Back
X