2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tomurcuk epudural normal düşünüyorum ama o iğne beni çok korkutuyo ya sen hastanedesin bilirsin iğne çokmu ağrıtıyomuş bide bu yöntem güvenlimi

Selma benim işyerinde başka bi hamile arkadaş var 32 haftalık.O 2 gün önce doğumu konuşmaya gitti dra. Epidural normal düşünüyodu.Hiç gereği yok demiş.Avantajı da var dezavantajı da.Gerek yok demiş.En uzun doğum 10 dk sürüyomuş.En fazlası ne olabilir ki? Ben epiduralden korkuyorum açıkçası.Doktorlar programında canlı yayında yaptılar.Omurganla oynatıyosun.Doğru yerde olup olmadığını anlamak için beyin omurilik sıvından bir miktar dışarı akıtıyo falan.Sen bilirsin ama zaten normal düşünüyosan o riske hiç değmez bence.Zaten kime sorarsan doğum acısını hatırlamıyo hiçbiri o anlık bişey.Ben inşallah bi aksilik çıkmaz da normal yaparım.Sen bilirsin yine de.Benimki sadece kendi görüşüm

geldim ama gidim de popomu accuk daha şişirim, 12 ye kadar uyuyim bareee yapcak iş yok.. öptüm herkeşi kuzulaarrrryerimseniben

günaydınnnn kızlarrrr
selma 6da yapıcam yemeği tabi,kocam 20 30da geliyor,yaptıgım yemek de balık olunca fırından 1 saatte pişiyor,işde salatası malatası anca,hatta erken bile yapmış oldum :)
bu arada alabalık yemeyin zaten üretim onlar,alırken de balığın pullarına dikkat edin pulları çoksa denizdir,değilse yetiştirmedir,levrek,çipura,barbun,çinekop ohhh hepsini çok severim
bende epidural normal düşünüyorum ama o gün gelsinde belki değişir kararım

Selma benim işyerinde başka bi hamile arkadaş var 32 haftalık.O 2 gün önce doğumu konuşmaya gitti dra. Epidural normal düşünüyodu.Hiç gereği yok demiş.Avantajı da var dezavantajı da.Gerek yok demiş.En uzun doğum 10 dk sürüyomuş.En fazlası ne olabilir ki? Ben epiduralden korkuyorum açıkçası.Doktorlar programında canlı yayında yaptılar.Omurganla oynatıyosun.Doğru yerde olup olmadığını anlamak için beyin omurilik sıvından bir miktar dışarı akıtıyo falan.Sen bilirsin ama zaten normal düşünüyosan o riske hiç değmez bence.Zaten kime sorarsan doğum acısını hatırlamıyo hiçbiri o anlık bişey.Ben inşallah bi aksilik çıkmaz da normal yaparım.Sen bilirsin yine de.Benimki sadece kendi görüşüm
ya henüz araştırma aşamasındayım bilmiyorumki canım biraz düşünüp araştırayım doktorada sorarım hayırlısı
geldim ama gidim de popomu accuk daha şişirim, 12 ye kadar uyuyim bareee yapcak iş yok.. öptüm herkeşi kuzulaarrrryerimseniben
evet küçüktüya zaten delikafadulden
günaydın kızlar...
günaydın
söle gitsin kırarım kafasını alsanaalsanasmile

günaydınnnn kızlarrrr
selma 6da yapıcam yemeği tabi,kocam 20 30da geliyor,yaptıgım yemek de balık olunca fırından 1 saatte pişiyor,işde salatası malatası anca,hatta erken bile yapmış oldum :)
bu arada alabalık yemeyin zaten üretim onlar,alırken de balığın pullarına dikkat edin pulları çoksa denizdir,değilse yetiştirmedir,levrek,çipura,barbun,çinekop ohhh hepsini çok severim
bende epidural normal düşünüyorum ama o gün gelsinde belki değişir kararım

ay dünde herkes balık yemiş ayol :))

:))) hazırdı valla gittiğimde evde yemek olması ne güzel bi duygu:))

kız akşam akşam ne mısırı kilo alırız:)

6da yemek yapan ev hanımıalsanaalsanasmile

canım çook geçmiş olsun bak hareket edince ağrın oluyomuş o zaman hareket etmemeye çalış boşver ya ev pis olursa olsun sizden dahamı önemli

maşallah bebeğine canım sonuçlarında iyi çıkar inşallah
HERKESE GÜNAYDINNNNN.....
selma afiyet olsunn oohh yarasın nisanımıza....akşam bendde yedim ama hiç karnım ağrımıyorrrr....balık tan değildir ooo.....

:kedi:teşekkürler boshayallersmiledün doktordaydık bizde ve bi kızım olacakmıs kesin demi dedim doktora oda bu saatten sonra pipisi olsa bile cok kücük olur okadarıda minyatürdür dedi bilmiyorumkismile bizim kız aynı babası doktor ultrason resmini verince eşimin eline odada eşim bana benzio dedi zaten adam ultrasonla bakarken sürekli doktora aynı ben dedi durdukaydirigubbakcemile3
tebrik ederimmmm........
ben balıkta genellikle somon yada alabalık yiyordum ablam dedi levrek daha yararlı bende ona inandım yedim ve beni mahfetti o yüzden sadece somon vealabal ık yiyeceğim
arkadaşım yediğin balıkların hepsi yetiştirme deniz levreki bulmak çok zor alabalık somon bunlar tesisler yetiştiriliyor hazır yemlerle.büyük balık olduklarından bize iyi geliyor belki ama omegaları düşük..daha doğal balıklar yemeğe çalışnn.birde dip balığı olmasınlarr..çinko içeriyorlarr..

yaa ben geldim sen gidiyon uykucuu...alsanaalsanasmile

gökkuşak hoşgeldin yawrum bilmiyorum ya ikidir balığa denk geliyo ya ondan korktum her balık yediğimde karnımmı ağrıycak diye:)) kokoş kızlarımıza yarasın karın ağrısına razıyım ben zaten sevmediğim halde yiyorum kızım beslensin diye

Back
X